VREME JE ZA NAJBOLJU EVROPSKU KOŠARKU: Sve oči uprte u Kevina Pantera i Miloša Teodosića – koja je njihova granica?

Evroliga nam donosi pet sjajnih mečeva – kladi se na poene igrača i sastavi šampionski tiket!

U Evroligi je ovih dana prilično burno, ali ono što je najvažnije jeste da nam ovaj četvrtak donosi čak pet fantastičnih mečeva.

Brojna su pitanja koja „muče“ čelnike elitnog takmičenja poslednjih dana, a poslednja u nizu su pitanja A licence i proširenja lige…

Ipak, to ćemo ostaviti njima, mi ćemo se baviti parketom koji je i te kako „vruć“

Kada pogledamo raspored – s pravom očekujemo pravi košarkaški spektakl, a u glavnim ulogama naći će se košarkaši Fenerbahčea, Monaka, Makabija, Albe, Baskonije, Barselone, Virtusa, Panatinaikosa, Valensije i Partizana.

Jedan pogled na tabelu govori nam da je ovo zaista nikada jača Evroliga, a posebno je interesantno što čak četiri tima u vrhu imaju isti broj pobeda – 12. Prednjači samo Real Madrid, ali i „kraljevi“ imaju samo trijumf više u odnosu na svoje pratioce, tako da nikako ne smeju da se opuste.

Upravo ćemo neke ekipe iz vrha tabele i gledati večeras, a to su Fenerbahče, Barselona, Monako, Baskonija… Tu je, naravno, i Partizan, koji je posle ne baš sjajnog početka sezone ipak upeo da se izdigne, naniže nekoliko pobeda i pokaže da ipak jeste konkurentan za neke više ciljeve.

Kevin Panter se takođe razigrao i podsetio zašto je dobio kapitensku traku i upravo bi on večeras mogao biti jedan od ključnih faktora u meču protiv Valensije.

Slično razmišljaju i bukmejkeri koji donose NAJVEĆE KVOTE na sjajnu igru POENI IGRAČA i upravo se odlična ponuda izdvaja i za Kevina Pantera, kao i još nekolicinu crno-belih igrača.

Pa, hajde da pogledamo ko su oni koji bi mogli da „presude“ Valensiji večeras:

Kevin Panter, 17+ poena – kvota 2.30

Dante Egzum, 20+ poena – kvota 5.20

Zek Ledej, 13+ poena – kvota 2.45

Matijas Lesor, 20+ poena – kvota 5.60

Ali, nisu samo crno-beli oni koje ćemo gledati večeras, kao što smo rekli – imamo ukupno pet utakmica i ne zna se koja je zanimljivija!

Prvi na teren će košarkaši Fenerbahčea i Monaka, a tu izdvajamo tri ponude:

Marko Gudurić, 11+ poena – kvota 1.90

Majk Džejms, 27+ poena – kvota 4.90

Džordan Lojd, 16+ poena – kvota 1.90

I naravno, ne smemo preskočiti ni Virtus, odnosno bolje rečeno – Miloša Teodosića, pošto se Italijani u velikoj meri oslanjaju na nekadašnjeg kapitena reprezentacije Srbije.

Virtus će na svom terenu dočekati Panatinaikos, a evo i ponude za tu utakmicu:

Miloš Teodosić, 14+ poena – kvota 2.25

Derik Vilijams, 14+ poena – kvota 1.75

Marko Belineli, 19+ poena – kvota 4.20

Naravno, detaljniju ponudu možete pogledati na meridianbet.rs, a pre toga – ne zaboravite da se registrujete, jer vas čeka sjajan poklon u vidu BONUSA DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.