NAVIJAJ ZA NOVAKA, ODIGRAJ TIKET I OSVOJI 20% BONUS NA DOBITAK!

Isprati Australijan open uz Meridian i osvoji sjajne bonuse!

Ovaj Australijan open je postao poseban i pre nego što je počeo, s obzirom na to da svi znamo da je Novak Đoković silno motivisan da pokori Australiju po deseti put!

Za sada, eliminacijom nekih izglednih favorita, za Đokovića sve ide po planu. Rafael Nadal je iznenađujuće poražen već u drugom kolu, baš kao i Aleksandar Zverev i Tejlor Fric, koji su svakako teniseri koji bi mnogima mogli da „pomrse konce“.

Dakle, put ka desetoj titulu se Srbinu i te kako „otvorio“, ali ne smemo zaboraviti ni Stefanosa Cicipasa, Denisa Šapovalova, Karena Hačanova, a tek ne Danila Medvedeva.

Svi oni bi i te kako mogli da se uključe u borbu za trofej, a ko je vaš favorit?

Svakog dana Australijan opena gledamo mnogo mečeva u svim konkurencijama, a sportska kladionica Meridian rešila je da ovaj grend slem učini još zanimljivijim i korisnijim za sve vas kojima nije problem da tenis pratite u ranim jutarnjim časovima.

Ako pored tenisa, volite i online kladjenje – na pravom ste mestu, jer Meridian donosi idealan paket za Australijan open!

Za početak, tu su najveće kvote za svaki meč koji je na programu, a ukoliko se odlučite da odigrate tiket koji sadrži isključivo mečeve Australijan opena – imate šansu da osvojite fantastičan bonus!

Naime, prvi grend slem u sezoni donosi priliku da osvojite 20% bonusa na dobitak, a šta treba da uradite? Samo da odaberete svoje favorite, odigrate dobitan tiket sa četiri para sa Australijan opena i – to je to!

Na vama je izbor mečeva, kao i konkurencija, možete igrati i mušku i žensku, kao i sve dublove. Važno je samo da tiket sadrži isključivo mečeve sa australijskog slema, kao i da minimalna uplata po tiketu bude 100 dinara, a minimalna kvota po paru 1.5.

Pravila su jednostavna, a bonus sjajan!

Registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD, a onda sastavite novi tiket za Australijan open!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.