NAJVEĆI BONUS DO SADA: Meridian ponovo časti – uplati prvi depozit i čeka te sjajan poklon!

Uplati prvi depozit i preuzmi fantastične bonuse!

Sportska kladionica Meridian ponovo pomera granice i časti sve postojeće korisnike novim fantastičnim bonusom!

Sigurni smo da ste već obavešteni da prilikom registracije na meridianbet.rs sajtu dobijate fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i 500 SPINOVA, ali to nije sve…

Za sve one koji su se već registrovali, iskoristili bonus dobrodošlice, a još uvek nisu deponovali svoj novac – stiže sjajna informacija!

Ukoliko do sada niste deponovali svoj novac, pravo je vreme da to učinite, jer vas čeka novi i to NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT!

U igri su 100% bonusa na prvi depozit za online kladjenje, što znači da možete da osvojite i do 20.000 RSD BONUSA, kao i 500 SPINOVA na igrici Pirates Power!

Pravila su jednostavna, a glase:

–           U promociji učestvuju svi igrači registrovani počev od 11.01.2023. godine

–           Pravo na 100% bonusa i 500 spinova na prvi depozit imaju svi igrači koji uplate svoj prvi depozit u roku od sedam dana od datuma registracije

–           Potrebno je da uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 200 RSD

–           Da bi igrač ostvario pravo na bonus 100%  i 500 spinova na prvi depozit, neophodno je da kompletan iznos depozita iskoristi za odigravanje tiketa ili slot ponude istog dana kada je depozit napravljen.

–           Bonus i spinovi uplaćuju se automatski sledećeg dana do 14h ili 24h od registracije.

Dakle, sve što treba da uradite jeste da deponujete svoj novac i – to je sve!

Bonus stiže na vaš račun i možete se prepustiti novoj zabavi, bilo da ste ljubitelji sportskog kladjenja ili slot igara!

NOVO U MERIDIANU – NIKAD ISPLATIVIJE IGRATI TIKETE PUTEM APLIKACIJE: Iskoristi sjajnu akciju! U Meridianu te svakog dana čeka 5% bonusa od uloga za gubitne tikete odigrane isključivo putem Android ili iOS aplikacije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.