PREMIJER LIGA U PUNOM SJAJU: Velika bitka i u vrhu i na dnu tabele!

Premijer liga nam ovog vikenda donosi sjajne mečeve!

Premijer liga nam je ove sezone donela dosta uzbuđenja, a posebno je interesantno „buđenje“ Mančester junajteda, koji je ostao bez Kristijana Ronalda, ali je „dobio“ Erika Ten Haga.

Situacija na tabeli je takva da je Arsenal vodeći tim, ali upravo Junajted i Mančester siti vode veliku borbu, mada ne zaostaje ni Njukasl.

Ono o čemu bi takođe moglo da se polemiše jeste pozicija i forma Liverpula i Čelsija, koji apsolutno nisu opravdali očekivanja i malo je verovatno da će u bilo kom momentu moći ozbiljnije da se uključe u trku za vrh tabele.

Ovog vikenda očekuje nas nekoliko zanimljivih mečeva, a jedan od njih svakako je onaj koji će odigrati upravo Liverpul i Čelsi. „Redsi“ su značajno oslabljeni neogranjem Dioga Žote, Roberta Firmina i Virdžila Van Dajka, ali ni u Čelsiju ne cvetaju ruže kada se radi o povredama i izostancima, pa tako „Plavci“ ne računaju na Žoaa Feliksa i Kantea, te Mendija, Pulišića, Sterlinga…

Sve u svemu, jasno je da nas čeka zanimljiva fudbalska utakmica, a interesantno je čak i u začelju tabele. Vest Hem, Everton i Sautempton imaju isti broj bodova, a danas gledamo i duel upravo Vest Hema i Evertona.

Nedelja je rezervisana za mančesterske klubove, pa će tako Siti ugostiti Vulvse, dok će „Đavoli“ na megdan prvoplasiranom Arsenalu, te uz eventualnu pobedu imaju šansu da se doadatno približe „tobdžijama“.

Shodno naijteresantnijim dešavanjima, sportska kladionica Meridian, donosi vrhunsku ponudu i najveće kvote za sve one koji vikend žele da provedu uz Premijer ligu i online kladjenje.

Evo i nekoliko predloga za kladjenje:

Liverpul – Čelsi, kec 1.95

Lester – Brajton, dvojka 2.15

Sautempton – Aston Vila, dvojka 2.55

Vest Hem – Everton, kec 1.80

Kristal Palas – Njukasl, dvojka 1.90

Mančester siti – Vulvsi, kec 1.25

Arsenal – Mančester junajted, kec 1.90

*Napomena: kvote su podložne promenema.

Dakle, sve je spremno za novi premijerligaški spektakl, a ako možda još uvek nemate kreiran nalog na Meridianu, pravo je vreme da to učinite, jer vas osim ove sjajne ponude čeka i fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD za online kladjenje i to BEZ USLOVA!

Da, dobro ste pročitali. Posetite meridianbet.rs i istražite vrhunsku ponudu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.