Tiket za veče (subota, 21.01.2023)

tiket dana

Dan nije završen, da vidimo šta nam je preostalo od ponude. Kvote koje su predložene mogu biti neznatno izmenjene.

Rojal Union – Leven – 1,2+ @ 1.71 u Meridianbet

Niz od sedam uzastopnih pobeda, što u Župiler ligi, što u Kupu Belgije, domaći Sent Žil je prekinuo u prošlom kolu na gostovanju kod Serkl Briža. Ipak, mogu biti zadovoljni i remijem koji su izborili u finišu meča. Sada za vodećim Genkom zaostaju devet bodova, titula je sve dalje, ali i drugo mesto donosi kvalifikacije za Ligu šampiona. Prošle sezone nisu uspeli da se domognu elitnog takmičenja, ali sasvim dobro guraju u Ligi Evrope. Protiv Levena su veliki favoriti, u jesenjem delu su ih pobedili sa 3:0 u gostima, pa će i u Briselu. Uz jedinicu predlažemo i dva gola domaćina. Kvota za 1,2+ je 1.71 u kladionici Meridianbet.

Fiorentina – Torino – 0-2 @ 1.63 u Meridianbet

Ništa se posebno dobro ne dešava ni za Violu ni za Granatu ove sezone. Obe ekipe su us redini tabele i preti im monotonija u drugom delu sezone. Još uvek imaju neke izglede da se domognu plasmana u Evropu, ali nikako sa ovakvim igrama, kakve pružaju u poslednje vreme. Fiorentina je poražena na Olimpiku u prošlom kolu od Rome, a Torino je položio oružje pred Specijom i to na svom terenu. Bikovi nisu pobedili na poslednja četiri kola, ali su zato uspeli da eliminišu Milan u kupu i to sa igračem manje. Ne očekujemo zanimljiv meč, nekako sve vuče na remi, ali predlažemo mali broj golova. Za 0-2 gola kvota u kladionici Meridianbet iznosi 1.63.

Alaves – Santander – 1 @ 1.99 u Meridianbet

Teško će se Baskijci vratili u La Ligu ako pod hitno ne poprave formu i počnu da pobeđuju u seriji. Alaves je u vrhu tabele, ali mu je zaostatak za vodećim Eibarom, u ovom trenutku 9 bodova, s tim da imaju meč manje. U sredu su ispali iz Kupa Kralja, pružili su snažan otpor Sevilji i poraženi su minimalnim rezultatom. Mnogo više ih je zaboleo poraz u Ovijedu pre sedam dana koji ih je dodatno udaljio od vrha. Nemaju izbora protiv povratnika u Segundu, ekipe Rasinga iz Santandera, već moraju da pobede. Gosti čine sve da ostanu u drugoligaškoj konkurenciji, trenutno su tik iznad crte, ali im predstoji pakleno teško proleće. Rasing je odličnoj formi, na poslednje tri utakmice uzeli su sedam bodova, a u jesenejm delu bilo je 1:1 u santanderu protiv Alavesa. Za jedinicu se dobija koeficijent 1.99 u kladionici Meridianbet.

Grashopers – Jang Bojs – T22+ @ 1.56 u Meridianbet

Ovog vikenda nastavlja se i švajcarska Super liga u kojoj se nije igralo od početka novembra. Teško je proceniti ko je u kakvoj formi u ovom trenutku, ali nam pogled na tabelu kaže da su ”mladi momci” iz Berna favoriti na čuvenom Lecigundu u Cirihu. Grashopers igra solidnu sezonu, jeste to još uvek daleko od slavnih dana, ali moramo se podsetiti da su Skakavci pre samo dve godine igrali u Čelendž ligi. Ispasti neće sigurno, niko i ne ispada direktno ove sezone, pa mogu da igraju za svoju dušu. Jang Bojsi žele da vrate titulu koja se preselila u vitrine Ciriha posle četiri godine njihove vladavine i sve ide ka tom epilogu. U prvom ovosezonskom odmeravanju sngaga u Bernu je bilo 1:1, a sada smatramo da će ”mladi momci” postići bar dva gola. Za T22+ kvota u kladionici Meridianbet iznosi 1.56.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 8.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.