Tiket dana (subota, 21.01.2023)

Tiket dana

Utisak je da odavno nije bila ovako dobra ponuda za klađenje kao što je to slučaj ove subote, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan meč iz engleskog, nemačkog i portugalskog šampionata.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Kristal Palas – Njukasl – G2+ @ 2.20 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas analizirali u tiketu za subotu nam dolazi iz Premijer lige gde će u Londonu snage odmeriti Kristal Palas i Njukasl.
Kristal Palas ne bi trebalo da ima većih problema oko opstanka u društvu najboljih, a u ovom trenutku se Luka Milivojević i drugari nalaze na dvanaestom mestu na tabeli. U prošlom kolu su izabranici Patrika Vijere nekako uspeli da odole na svom terenu Mančester Junajtedu i to nakon izjednačujućeg pogotka u poslednjim trenucima susreta.
U goste im stiže Njukasl koji suvereno drži četvrtu poziciju, a poznato je da ona na kraju donosi plasman u Ligu šampiona. U prošlom kolu su popularne Svrake na svom terenu savladale Fulam rezultatom 1:0, a pobedonosni pogodak delo je Isaka u 89. minutu susreta.
Inače, poslednji poraz u prvenstvu je tim sa “Sent Džejms parka” doživeo još krajem avgusta, kada je Liverpul slavio sa 2:1, što dovoljno pokazuje kako ova ekipa igra u ovogodišnjem izdanju Premijer lige.
Na prvi pogled ovo deluje kao veoma težak meč za prognoziranje, ali ako se prisetimo da Kristal Palas u poslednje vreme ima dosta problema na svom terenu vrlo lako se može desiti da Njukasl postigne dva ili više gola, a sve to u kladionici Mozzartbet se vrednuje sa kvotom 2.20.

Ajntraht Frankfurt – Šalke – 4+ @ 2.25 u Mozzartbet

Sinoć se mečom između Lajpciga i Bajerna nastavila nemačka Bundesliga, a već danas nas očekuju nekoliko veoma interesantnih susreta, i sigurno je da se jedan od njih igra u Frankfurtu gde će Ajntraht ugostiti Šalke.
Pre svega, treba istaći da je Ajntraht došao do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, što i jeste bio primarni cilj za ovaj deo sezone, mada i pored toga aktuelni osvajač Liga Evrope igra dosta dobro u prvenstvu, gde se u ovom trenutku nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli.
U poslednjem kolu pred pauzu, tim iz Frankfurta je remizirao na gostovanju kod Majnca, kada je bilo 1:1, a svakako da je pobeda protiv Šalkea imperativ.
Tim iz Gelzenkirhena igra jako loše ove sezone, i vrlo lako se može desiti da se Šalke posle samo jedne godine provedene u društvu najboljih ponovo vrati u Cvajtu. Naime, nekadašnji redovni učesnik Lige šampiona trenutno zauzima poslednje mesto na tabeli i ima čak pet bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
Mišljenja smo da je domaćin veliki favorit na ovom susretu, koji nam vrlo lako može doneti i pregršt golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ uz kvotu 2.25 u Mozzartu.

Fereira – Braga – 2&GG @ 3.15 u Mozzartbet

Najzad, poslednji meč u tiketu za subotu nam dolazi iz portugalske Primeire, gde će Fereira na svom terenu ugostiti Bragu.
Malo ko je zaista mogao da pretpostavi da će Fereira pružati ovako loše partije u ovogodišnjem izdanju Primeire, a nažalost u ovom trenutku se popularni “Dabrovi” nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova, i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da Fereiru naredne sezone gledamo u Segundi, s obzirom da prvi bezbedni tim na tabeli ima čak devet bodova viška, što je izuzetno ozbiljna razlika. Ruku na srce, u poslednje vreme “fenjeraš” pruža nešto bolje partije, pa je tako u prošlom kolu Fereira slavila na gostovanju kod Rio Avea, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Sa druge strane, Braga slovi za najprijatnije iznenađenje prvenstva, a najbolji pokazatelj za to je i tabela koja nam pokazuje da se ovaj tim u ovom trenutku nalazi na sjajnom drugom mestu, koje na kraju donosi direktan plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je tim sa Kamenoloma na svom terenu savladao Boavistu sa 1:0, i trenutno Braga ima samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Benfiku, koju je drugoplasirani tim na tabeli nedavno demolirao na svom terenu, rezultatom 3:0.
Sigurno je da će domaći tim imati šta da poruči Bragi, čak smo mišljenja da će Fereira sigurno postići pogodak na ovom susretu, ali veliku prednost ipak dajemo gostima i savetujemo vam da probate sa igrom 2&GG uz fenomenalnu kvotu u Mozzartu 3.15.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 15.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.