Tip dana: Sevilja – Kadiz: Andalužani kako znaju i umeju moraju da slave na ovom meču!

U subotu je fenomenalna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč koji će biti odigran na “Sančez Pichuanu” gde će fudbaleri Sevilje ugostiti Kadiz.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.

Sevilja: Andalužani u jako teškoj situaciji!

Velike ambicije je imala Sevilja pred početak ovog šampionata, a one su se naravno odnosile na novi napad na plasman u Ligu šampiona, međutim, kako sada stvari stoje od toga izvesno neće biti ništa.
Naime, u ovom trenutku se Andalužani nalaze na katastrofalnom pretposlednjem mestu na tabeli sa samo petnaest osvojenih bodova, pa je sigurno da ukoliko Sevilja nastavi sa očajnim partijama koje pruža od samog starta šampionata, timu sa “Sančez Pichuana” ne gine selidba u niži rang.
Na poslednjih pet susreta u prvenstvu je nekadašnji redovni osvajač Liga Evrope, ostvario samo jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu su Andalužani i pored dobre igre poraženi na gostovanju kod Đirone, a taj susret je završen rezultatom 2:1.
Igrao se 13. minut, kada je Rakitić centrirao, a Tangi Nianzu je odlično skočio i doveo goste do prednosti. To je ujedno bio i jedini pogodak u prvom poluvremenu, ali je ubrzo sve krenulo nizbrdo.
Već u prvom minutu nastavka, domaći su došli do izjednačenja. Kristijan Stuani je bio precizan, nakon sjajne akcije po desnom boku, ali ni tu nije bio kraj ponora za Sevilju. Dva minuta pre isteka regularnih 90, Valeri je iskoristio nepažnju protivnika i oduzeo loptu, nakon čega je uposlio Ereru, koji je odličnim udarcem lobovao Bona, čime je svom timu doneo trijumf, a “berberini” su doživeli novi poraz nakon koga je u ovoj ekipi upaljen crveni alarm.
Inače, na domaćem terenu je do sada Sevilja odigrala osam mečeva i ostvarila samo jedan trijumf, tri remija i čak četiri poraza.
Nisu se Andalužani proslavili ni u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, gde ekipa sa “Sančez Pichuana” nije uspela da dođe do plasmana u nokaut fazu, pošto su ispred nje završili Mančester Siti i Borusija Dortmund, pa je Sevilja morala da se zadovolji sa trećim mestom na tabeli i nastavkom takmičenja u Ligi Evrope, koja je sasvim sigurno omiljeno evropsko takmičenje navijača tima iz Andaluzije.
Za kraj, kada su izostanci za ovaj duel u pitanju, Horhe Sampaoli za ovaj veoma važan susret neće moći da računa na Akunju, Papu Gomeza, Koronu, Teljesa i Marćaa, dok je Tores pod velikim znakom pitanja.

Kadiz: Primarni cilj je opstanak!

Vrlo malo je nedostajalo da Kadiz prošle sezone ispadne iz La Lige, pošto je ova simpatična ekipa na kraju završila na sedamnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na Granadu koja je na kraju mimo svih očekivanja ispala u Segundu.
Navijači Kadiza su sa druge strane za opstanak u društvu najboljih njihove omiljene ekipe strepeli sve do poslednjeg kola, kada su popularni Pirati kada je to bilo najpotrebnije odigrali jedan sjajan meč na gostovanju kod Alavesa i slavili rezultatom 0:1.
Generalno je Kadiz odigrao odlično u finišu šampionata, pošto je u tom periodu tim koji je praktično već bio viđen u drugoj ligi na pet poslednjih susreta ostvario dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz i to u gostima kod favorizovanog Sosijedada.
Nema nikakve sumnje da će ova ekipa i u ovogodišnjem izdanju La Lige imati potpuno iste ciljeve kao što je to bio slučaj prošle godine, a svakako da će to opet predstavljati izuzetno težak zadatak.
U ovom trenutku se izabranici Serhija Gonzaleza nalaze na osamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang, a trenutno Pirati imaju bod viška u odnosu na devetnaestoplasriranu Sevilju, kod koje nažalost gostuju u ovom kolu, i deluje da je taj meč došao u veoma nezgodnom trenutku po osamnaestoplasiranu ekipu na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je Kadiz propustio veoma lepu priliku da se odlepi svojim konkurentima u borbi za opstanak, pošto je ovaj tim na svom stadionu samo remizirao protiv “fenjeraša” Elčea, a taj susret je završen rezultatom 1:1.
Na gostovanjima je do sada četa Serhija Gonzaleza odigrala osam mečeva i upisala dva trijumfa, dva remija i četiri poraza.
Na poslednjih pet susreta u prvenstvu, jedan od najozbiljnijih kandidata za selidbu u niži rang je ostvario jedan trijumf, isto toliko poraza, ali i čak tri remija.
Za kraj, kada su izostanci u pitanju, trener Gonzalez za ovo gostovanje kod Sevilje neće moći da računa na Kalu, Garida, Hose Marija, San Emeterija i Zalduu, dok su pod velikim znakom pitanja Čust i Fali.

Naš predlog

Sevilja nema prava na kiks i sigurno je da će Andalužani dati sve od sebe da slave na ovom susretu protiv Kadiza, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.75.

Očekujemo da domaćin od prvog minuta krene ofanzivno ka golu gostiju pa ćemo probati i sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.60.

Za kraj, deluje da bi izabranici Horhea Sampaolija morali da postignu makar dva pogotka na “Sančez Pichuanu” pa je idealno da probate sa igrom D2+ za koju je Meridianbet pripremio koeficijent 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.