Tiket dana tenis (subota, 21.01.2023)

U gornjem delu žreba poznati su svi učesnici četvrtog kola na Australijen openu, a posle mečeva u subotu saznaćemo i ko ide dalje iz donje polovine, pa ćemo imati kompletan raspored šesnaestine finala na prvom grend slemu u sezoni. Kvote i granice mogu biti neznatno izmenjene.

Benjamin Bonzi – Aleks De Minor – UG + (granica 36,5) @ 1.87 u MaxBet

Australijaska javnost najviše očekuje od Aleksa De Minora, pogotovo nakon odustajanja Nika Kirjosa, ali i poraza Tanisija Kokinakisa. Istina, Oziji imaju još jednog predstavnika u igri, to je Aleksej Popirin, koji igra protiv Brajana Šeltona. Omaleni De Minor je u prva dva kola pobedio Jua iz Tajvana i iskusnog Francuza Adrijana Manarina. Nije imao neki težak posao mada je u drugom kolu izgubio jedan set od Manarina. Njegov rival u trećoj rundi je još jedan Francuz, Benjamin Bonzi, pobednik nad favorizovanim Pablom Karenjo-Bustom u drugom kolu. Bonzi je u prvoj rundi eliminisao Italijana Belučija. Pobednik ovog meča u narednom kolu igraće sa boljim iz duela Novak Đoković – Grigor Dimitrov. Ovo je četvrti međusobni okršaj ove dvojice. De Minor ima dve poslednje pobede, a slavio je pre tri meseca na turniru u Stokholmu. Domaći teniser je i sada favorit, ali do pobede neće doći lako, to je sigurno. Naš predlog je igra na veći broj gemova od ponuđene granice, a ona je u kladionici MaxBet na 36,5, sa kvotom 1.87 za (+).

Endi Marej – Roberto Bautista Agut – 2,UG- (granica 36,5) @ 2.25 u MaxBet

Oduševio nas je Endi Marej u meču sa Kokinakisom. Imao je dva seta zaostatka za domaćim teniserom ali se nije predavao. Uz nadljudske napore stigao je do preokerta i plasmana u treće kolo. Igrao je Britana čak pet puta u finalu ovog grend slema, nikad nije pobedio, ali je ovaj trijumf u drugom kolu, ravan onima u polufinalu. Ono što nije dobro za njega je umor koji nije mogao tako brzo da nestane. Britanac je i u prvom kolu igrao pet setova protiv Matea Beretinija, još jednog od favorita na turniru. U trećem kolu ima najnezgodnijeg rivala za situaciju u kojoj se nalazi. Roberto Bautista -Agut je jedan od retkih Španaca koji voli da igra na betonu, a spada u red najupornijih tenisera na Turu. On je u prva dva meča dobio Portugalca Sousu i Amerikanca Holta, koga je pobedio u pet setova. Videćemo ko se bolje oporavio, ali nama se čini da će Španac to uspeti ranije. Dobio je poslednja četiri meča protiv Mareja i smatramo da će i peti. Uz dvojku ne verujemo u još jedan maraton, pa predlažemo i (-) gemove ukupno. Za kombinaciju 2,UG- u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.25.

Aleksej Popirin – Brajan Šelton – 1,UG+ (granica 41,5) @ 3.15 u MaxBet

Popirin je veoma zanimljiv igrač Kao po pravilu odigra nekoliko supre uzbudljivih mečeva na turnirima u Australiji a u nastavku sezone obično igra čelendžere. Tako je bilo i prošle sezone, nije imao mnogo uspeha i u Melburn je stigao kao 113. igrač na ATP listi. To mu nije smetalo da dobije dva meča u glavnom žrebu, oba u pet setova. Prvo je slavio protiv Tajvanca Čenga, a onda je izbacio jednog od favorita, Amerikanca Tejlora Frica. Uglavnom igra maratone na grend slemovima, ali je ove sezone već imao jedno četvrtfinale na ATP turniru u Adelaidi. Čini nam se da je Brajan Šelton imao lakši put do trećeg kola. Amerikanac je u prvom kolu pobedio Kineza Žanga, ali u pet setova, da bi mu u drugoj rundi trebala samo tri seta da ući pošalje Čileanca Harija, pobednika nad Kecmanovićem u prvom kolu. Po nama je Popirin favorit, imaće ogromnu podršku sa tribina, ali svakako da nas očekuje još jedan teniski maraton koji bi mogao da završi i posle ponoći po australijskom vremenu. Za kombinaciju 1,UG+ kvota je 3.15, a granica za gemove je 41,5 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 13.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.