Najava i analiza: Serija A, 20. kolo: Derbi Sunca, Rosoneri traže izlaz iz krize, lak posao za Inter, Lacijali na “ljubičaste”!

Od petka su na proramu mečevi 20. kola italijanske Serije A koje nam donosi baš dosta veoma interesantnih susreta.
Derbi kola se igra u Napulju, gde će Napolitanci na stadionu “Diego Armando Maradona” ugostiti Romu, a ništa manje uzbuđenja sigurno neće biti ni na Olimpiku, gde će Lacio i Fiorentina odmeriti snage.
Milan traži izlaz iz krize na svom terenu protiv Sasuola, dok Inter putuje na gostovanje kod Kremoneza, i biće to lepa prilika da Neroazuri ostvare trijumf nakon neplaniranog poraza u prošlom kolu od Verone.
Juventus je i dalje pod utiskom zbog ogromne kazne italijanskog Saveza, pa će sve to fudbaleri ovog tima pokušati da zaborave i slave na svom terenu protiv Monce koja igra na veoma visokom nivou u poslednje vreme.
Od ostalih susreta izdvajamo duele između Atalante i Sampdorije, kao i Udinezea i Verone, što će između ostalog biti i meč koji će zatvoriti ovo kolo.

Bolonja – Specija – 3+ @ 2.10 u Meridianbet

Premijerni duel 20. kola italijanske Serije A se igra na stadionu “Renato Dal’ Ara” gde će snage odmeriti Bolonja i Specija.
Trenutno se domaćin nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, i svakako da ćemo Bolonju i naredne sezone gledati u društvu najboljih, međutim, u prošlom kolu je ova ekipa samo remizirala na svom terenu protiv “fenjeraša” Kremonezea, kada je bilo 1:1.
Što se tiče Specije, ova ekipa trenutno zauzima petnaesto mesto na tabeli, a u prošlom kolu je tim iz Ligurije doživeo poraz na svom terenu od Rome, kada je bilo 0:2, i ukoliko ovako nastavi utisak je da će Specija imati dosta problema da sačuva prvoligaški status.
Miriše da će nam ovaj susret doneti dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ uz sjajnu kvotu u Meridianu koja iznosi 2.10.

Leće – Salernitana – 1 @ 1.92 u CircusBet

U petak nas očekuju dva susreta iz Serije A, a poslednji od ta dva se igra na stadionu “Via del Mare” gde će snage odmeriti Leće i Salernitana.
Leće u poslednje vreme pruža brutalno dobre partije na domaćem terenu, ali isto tako i ne baš najbolje na strani, što se videlo i u prošlom kolu kada je ova ekipa poražena na gostovanju kod Verone, a taj duel na Bentegodiju je završen rezultatom 2:0.
Trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na četrnaestom mestu na tabeli, i deluje da opstanak ne bi smeo da se dovede u pitanje.
Salernitana sa druge strane trenutno zauzima šesnaesto mesto na tabeli i ovaj tim u poslednje vreme igra zaista katastrofalno, pošto na pet poslednjih susreta tim iz Salenta ima skor od čak četiri poraza, i jednog remija.
Kao što smo već napomenuli, Leće igra sjajno na svom terenu i mišljenja smo da će ova ekipa to i potvrditi na ovom duelu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.92 u CircusBetu.

Empoli – Torino – GG @ 1.98 u Maxbet

Prvi meč subotnjeg programa italijanske Serije A se igra u Toskani, gde će Empoli na svom terenu ugostiti Torino.
Empoli igra zaista fantastično u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, pa se trenutno ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na veoma visokom devetom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na sedmoplasirani Udineze, pa ni borba za plasman u Ligu konferencija ne izgleda tako daleko.
U prošlom kolu je klub iz Toskane odigrao još jedan sjajan meč i slavio na gostovanju kod Intera, a taj duel na stadionu “Đuzepe Meaca” je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče Torina, popularni Bikovi su nakon baš dosta vremena u prošlom kolu konačno ostvarila jedan trijumf, i to na gostovanju kod Fiorentine, pa se trenutno ova ekipa nalazi na sjajnom osmom mestu na tabeli.
Na prvi pogled deluje da bi Empoli i Torino mimo svih očekivanja mogli da uđu u borbu za tu sedmu poziciju, a zbog takvog stanja deluje da će i jedni i drugi dati sve od sebe da slave na ovom susretu, što nam obećava golove na obe strane, uz kvotu 1.98 u Maxbetu.

Kremoneze – Inter – 2-2 @ 2.10 u Mozzartbet

Kremoneze je bez ikakve sumnje tim koji je do sada najmanje pokazao u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, pa otuda i ne čudi što se ova ekipa trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz samo osam osvojenih bodova.
Zaista poražavajuće zvuči podatak da “fenjeraš” na devetnaest odigranih susreta nije uspeo da upiše trijumf, i kako sada stvari stoje timu iz Kremone sledi ekspresni povratak u Seriju B.
Inter je sa druge strane u prošlom kolu još jednom šokirao sve svoje navijače, i to pošto je ova ekipa mimo svih očekivanja doživela poraz na svom terenu od Empolija, a taj duel u Milanu je završen rezultatom 0:1.
Trenutno se Neroazuri nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Inter, pa je sva prilika da je za milanskog giganta završena borba za Skudeto.
Ipak, i pored toga se pobeda na gostovanju kod Kremoneza ne sme dovesti u pitanje, zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 2-2 koji kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.10.

Atalanta – Sampdorija – 3+ @ 1.70 u Meridianbet

Atalanta je u prošlom kolu propustila lepu priliku da dođe do trijumfa nad Juventusom, pošto je taj duel u Torinu završen rezultatom 3:3, iako je “Boginja” bila daleko bolji rival.
Trenutno se tim iz Bergama koji za primarni cilj ove sezone ima povratak u Ligu šampiona, nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Inter.
U goste Atalanti dolazi Sampdorija, koju ćemo kako sada stvari stoje i ako se nešto drastično ne promeni naredne sezone gledati u Seriji B.
Klubu iz Đenove ništa ne polazi za nogom, pa je tako u prošlom kolu ova ekipa na svom terenu doživela novi poraz i to od Udineza, kada je bilo 0:1, iako je četa Dejana Stankovića bila daleko bolji rival na terenu.
Teško je očekivati da se Sampa zbog tog poraza vadi na gostovanju kod Atalante koja je u poslednjem susretu na svom terenu dala čak osam golova Salernitani, ali vam umesto jedinice, ipak savetujemo da probate sa igrom 3+ uz sjajnu kvotu u Meridianu 1.70.

Milan – Sasuolo – 1 @ 1.52 u CircusBet

Rosoneri se nalaze u velikoj krizi, a najbolja potvrda za to se desila u prošlom kolu kada je aktuelni šampion Italije doživeoi katastrofalan poraz na gostovanju kod Lacija, a taj meč na Olimpiku je završen sa više nego ubedljvih 4:0.
U ovom trenutku se izabranici Stefana Piolija nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na Napoli, a ono to svakako nije dobro je da ovaj tim na tri poslednja susreta u Seriji A nije ostvario trijumf.
Sasuolo igra dosta slabije nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko sezona, što je donekle i logično pošto je ova ekipa ostala bez praktično pola tima u letnjem prelaznom roku.
U ovom trenutku se ekipa iz Ređo Emilije nalazi na sedamnaestoj poziciji na tabeli, ruku na srce, uz čak pet bodova viška u odnosu na Veronu.
Mišljenja smo da je vreme za prekid Milanove crne serije, i toplo vam preporučujemo da ovde probate sa jedinicom uz kvotu 1.52 u CircusBetu.

Juventus – Monca – 3+ @ 1.88 u Meridianbet

Taman kada je Juve polako ali sigurno podizao svoju formu, uključio se u borbu za plasman u Ligu šampiona, usledila je kazna italijanskog Saveza, pošto je klubu iz Torina zbog nelegalnih radnji oduzeto čak petnaest bodova, i u ovom trenutku se “Stara dama” nalazi tek na desetoj poziciji na tabeli.
Ono što je dobro je što je i u takvoj konstalaciji snaga Juventus na samo pet bodova od sedme pozicije i plasmana u kvalifikacije za Ligu konferencija, pa sigurno da u narednih nekoliko kola treba očekivati ozbiljan napad na to sedmo mesto.
U prošlom kolu je Juve remizirao na svom terenu sa Atalantom, a bio je to jedan fantasatičan meč koji je završen rezultatom 3:3.
U goste im ovog puta dolazi Monca koja igra sjajno u poslednje vreme o čemu najbolje svedoči i trenutno trinaesto mesto na tabeli. Na pet poslednjih susreta klub koji je u vlasništvu Silvija Berluskonija nije doživeo poraz, a u prošlom kolu je Monca remizirala na svom terenu protiv Sasuola, kada je bilo 1:1.
Juve je favorit, mada treba očekivati i dosta golova, pa je idealno da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet ceni sa kvotom 1.88.

Lacio – Fiorentina – 1 @ 2.15 u Mozzartbet

Jedan od najzanimljivijih susreta ovog kola se igra na Olimpiku gde će snage odmeriti Lacio koji igra odlično u poslednje vreme, ali i Fiorentina kojoj će ovo po svemu sudeći biti još jedna sezona u kojoj ova ekipa nije uspela da dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Lacijali su u prošlom kolu odigrali verovatno i svoj najbolji meč u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, pošto je ova ekipa uspela na svom terenu da demolira Milan, i to sa više nego ubedljivih 4:0.
Trenutno se Rimljani nalaze na trećem mestu na tabeli, i čini se da je Lacio nikad bliži plasmanu u Ligu šampiona, što na kraju krajeva i jeste primarni cilj za ovu ekipu.
Fiorentina sa druge strane trenutno zauzima jedanaestu poziciju na tabeli, a u prošlom kolu su “ljubičasti” doživeli poraz na svom terenu od Torina, kada je bilo 0:1.
Deluje da bi Lacio dosta lakše nego što se to očekuje mogao da dođe do trijumfa na ovom susretu, pa vam preporučujemo da odigrate jeidnicu uz sjajnu kvotu u Mozzartu od 2.15.

Napoli – Roma – 3+ @ 1.92 u Meridianbet

Derbi kola se igra na stadionu “Diego Armando Maradona” u Napulju, gde će lider na tabeli ugostiti Romu.
Niko sasvim sigurno nije mogao da pretpostavi da će Napoli igrati ovako dobro u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, pošto trentno Napoli koji drži prvo mesto na tabeli ima čak dvanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Milan.
U prošlom kolu su Napolitanci slavili na veoma teškom gostovanju kod Salernitane, a taj duel u Salentu je završen rezultatom 0:2.
Roma je sa druge strane ostvarila trijumf kod Specije, koja igra sjajno na svom terenu, a posle te pobede se izabranici Žozea Murinja nalaze na petom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Inter, i kako sada stvari deluju, čini se da će “Vučica” do kraja šampionata voditi veliku borbu za plasman u Ligu šampiona.
Napoli igra fenomenalno na domaćem terenu i vrlo lako se može desiti da slavi i na ovom susretu, ali naša topla preporuka su ipak golovi, odnosno igra 3+ uz kvotu 1.92 u Meridianu.

Udineze – Verona – GG @ 1.88 u Maxbet

Poslednji meč dvadesetog kola italijanske Serije A se igra u Udinama, gde će Udineze ugostiti Veronu. Popularne Zebre imaju baš dosta problema u poslednje vreme, iako je ovaj tim slavio u prošlom kolu na gostovanju kod Udinezea, što je bila prva povreda za ovaj tim još od oktobra prošle godine.
Trenutno se Zebre nalaze na sedmom mestu na tabeli, i ako na taj način posmatramo stvari sigurno je da svi mogu da budu zadovoljni, pošto taj pozicija na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
U goste im ovog puta dolazi Verona koja polako ali sigurno počinje da daje znake života, što se najbolje videlo u meču prošlog kola kada je ekipa iz grada ljubavi slavila na svom terenu protiv Lećea.
Trenutno se Darko Lazović i drugari nalaze na osamnaestom mestu na tabeli, uz čak pet bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
I jedni i drugi će učiniti sve da pobede na ovom meču, što nam potencijalno može doneti golove na obe strane, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG uz kvotu 1.88 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.