Tiket dana (petak, 27.01.2023)

Tiket dana

Bliži se polako kraj januara, za nas dosta uspešan, ali imamo još par dana da utisak još popravimo. U petak se vraća još nekoliko liga i ponuda će u narednom periodu biti još izdašnija. Predložene kvote mogu biti izmenjene.

RB Lajpcig – Štutgart – 1,2+ @ 1.69 u Meridianbet

Bikovi su prišli Bajernu na samo četri boda razlike, a lako je moglo da se desi da već sada budu izjednačeni na tabeli. Naime, u prvoj utakmici u 2023. godini igrali su međusobno 1:1 Lajpcig i Bajern, a već u narednom su Bavarci spasili bod protiv Kelna u 90. minutu na svojoj Alijanc Areni. Da su Bikovi slavili u direktnom duelu i da Bavarci nisu izjednačili protiv Jarčeva, sada bi oba tima imala isti broj bodova. To je sve iza nas a Lajpcig, ako želi da ostane u trci za ”Salataru”, mora da nastavi da pobeđuje i čeka novi kiks lidera. U vanrednom kolu Lajpcig je deklasirao Šalke u Gelzenkirhenu. ”Fenjeraša” su pobedili sa 6:1 i najavili berićetno proleće. Na Red Bul arenu dolazi Štutgart, tim koji se bori za opstanak, ali su Švabe bez poraza u prva dva kola u Novoj godini. Posle remija sa Majncom na svom terenu, fudbaleri Štutgarta su ispustili trijumf u Sinshajmu u poslednjim trenucima meča. Prava je šteta što nisu sačuvali vođstvo protiv Hofenhajma do koga su došli posle preokreta. U prvom delu sezone meč između ova dva tima u Štutgartu završen je bez pobednika 1:1, ali je u to vreme Lajpcig bio u mnogo slabijoj formi nego što je sada. Jedinica je izvesna, a dodajemo i dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.69 u kladionici Meridianbet.

Leće – Salernitana – T12+ @ 2.15 u Meridianbet

Mali derbi italijanskog juga igra se u Lećeu na stadionu Via Del Mare. Ovo je za goste drugi lokalni derbi, a u prošle sedmice su poraženi od mnogo jačeg Napolija u svom Salernu sa 2:0. Za ekipu iz Kampanje ovo su teški dani, pali su na 16. mesto i sada imaju samo šest bodova od Verone, prvog tima u zoni ispadanja.Ponovo će voditi veliku borbu za opstanak u Seriji A, a prošle godine su sas pronašli u poslednji čas. Leće je u nešto boljoj situaciji, oni se nalaze dva mesta iznad Salernitane sa dva boda više na kontu. Naravno, i njih bi neka serija loših rezultata mogla skupo da košta. Ipak, na svom terenu Leće je veoma nezgodan rival. Samo u prethodna tri meča na Via Del Mareu pobedili su Lacio i Atalantu i igrali 2:2 sa Milanom, kada su prokockali dva gola prednosti. Salernitana je na prethodnih sedam gostovanja samo jednom primila manje od dva gola, a u Bergamu im se mreža tresla čak osam puta. Leće je jesenas slavilo u Salernu sa 2:1, a i prošlog proleća na ovom stadionu sa 2:0. Očekujemo da i sada postigne barem dva gola. Za T12+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.15.

Bešiktaš – Alanijaspor – 1x,4+ @ 2.55 u Meridianbet

Crno-beli su u odličnoj formi i čini se da se nisu oprostili od pokušaja da vrate titulu u svoje vitrine. Vodeći Galatasaraj ima deset bodova više, ali Bešiktaš ima meč manje odigran i mogao bi tu razliku da smanji na podnošljivih sedam bodova. Ove sezone favoriti češće nego inače gube bodove pa smo sigurni da nas čeka velika, i pre svega, neizvesna borba za titulu, za razliku od prethodne sezone kada je Trabzon već u ovo vreme obezbedio naslov šampiona. Bešiktaš je na pet utakmica posle povratka na terene zabeležio četiri pobede i jedan remi, a sada su u seriji od četiri pobede. Njihov rival Alanijaspor je jedan tim kada igra na svom terenu, a drugi kada mora na gostovanje. U Alaniji su pobedili Kajzeri i Trabzon, kome su dali čak pet golova, ali u prošlom kolu nisu uspeli da savladaju Karagumruk, bilo je 2:2. Uglavnom oba tima igraju izuzetno efikasne mečeve, letos je u Alaniji bilo čak 3:3 a prethodni duel u Istanblu dobio je Bešiktaš sa 4:1 prošlog proleća. Mogla bi Alanija do boda ovde, zašto da ne, pa uz dosta golova predlažemo duplu šansu na domaćina. Za 1x,4+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.55.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 9.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.