Tiket dana (nedelja, 29.01.2023)

Tiket dana

Bliži se kraju prvi mesec u 2023. godini, koji smo dosta dobro iskoristili. Da pokušamo da još popravimo utisak u ovih par dana. Kvote iz tiketa važile su u momentu njegovog sastavljanja.

Lacio – Fiorentina – 1 @ 2.12 u MaxBet

Rimljani su u poslednje dve sedmice igrali odlično i ostvarili tri vezane pobede, dve u Seriji A i jednu u Kupu Italije. Lacio je prvo dosta lako slavio u Režo Emiliji protiv slabog Sasuola, ove sezone, a onda je iz kupa izbacio Bolonju, koju je savladao minimalnim rezultatom na svom Olimpiku. Prošle sedmice igrali su derbi sa aktuelnim šampionom Milanom koga su deklasirali u Rimu sa 4:0 i, gotovo sigurno, rastavili ga od Skudeta. U prestonicu dolazi Fiorentina, ekipa koja igra jako promenjivo, a u poslednja dva kola doživeli su poraze. Od njih je bila bolja Roma, baš na ovom stadionu gde i sada gostuju, a onda su na svom Artemio Frankiju izgubili od Torina zahvaljujući samo jednom golu gostiju. Viola je pred ovo kolo bila na 11. mestu, od nekog zapaženijeg rezultata nema ništa, ali im ni status nije ugrožen. Lacio je bio na deobi trećeg mesta sa Romom i Interom, sva tri tima imala su 37 bodova, jedan manje od drugoplasiranog Milana i čak 13 manje od vodećeg Napolija. U prvom delu sezone Lacio je slavio u Firenci sa 4:0. Sada možda neće biti tako ubedljiv, ali očekujemo ponovo pobedu tima iz ”večnog grada”. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.12.

Leverkuzen – Dortmund – 4+ @ 2.30 u MaxBet

U neku ruku Farmaceuti i Milioneri su komšije. Dva grada nisu toliko udaljena, ali i jedni i drugi imaju značajnije rivalstvo nego što je njihovo međusobno. Leverkuzen je sa Kelnom najveći rival, a Dortmund sa Šalkeom, sa kojim igra čuveni ”Derbi Rura”. S obzirom da se Šalke nalazi na putu ka Cvajti, ponovo, možda Borusija potraži nekog novog ”najvećeg rivala”. Bez obzira na sve, dueli ova dva tima su više od igre. Letos, u prvom kolu novog prvenstva Dortmund je slavio sa 1:0 na Signal Iduna parku, ali je zato na dva meča u prethodnoj sezoni publika uživala. Na oba meča palo je po sedam golova, a oba puta su uspešniji bili timovi koji gostuju. Bajer je odlično započeo ovaj drugi deo sezone, posle pauze su slavili protiv Borusije u Menhengladbahu i Bohuma na svom terenu. Dve pobede upisali su i Milioneri, oni su sa 4:3 dobili Augzburg kao domaćini, da bi u Majncu stigli di trijumfa golom u poslednjim sekundama. Oba tima igraće na pobedu, drugačije i ne umeju, a mi očekujemo vatromet golova. Za 4+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.30.

Bašakšehir – Konjaspor – 1 @ 1.98 u MaxBet

Domaći tim uporno prati vodeći dvojac koji čine Galata i Fener. I Bašakšehir je istanbulski tim, 2020. godine je uspeo da postane pravk Turske, ali nije uspeo da zadrži dominaciju. Titula se prvo preselila kod Bešiktaša, a onda otišla na obalu Crnog mora u vitrine Trabzona. Realno, šanse Bašakšehira da ponovo postanu šampioni nisu velike, a ove sezone drugoplasirani tim ne ide u kvalifikacije za elitno takmičenje. treba reći da je ekipa iz Istanbula imala dobar nastup u Evropi jesenas, bili su prvi u grupi Lige konferencija i sada čekaju svog rivala u osmini finala. U dve prethpdne sedmice Bašakšehir je tri puta gostovao, dva puta u Super ligi i jednom u kupu, a ponbedili su Kasimpašu prošle sedmice, izbacili Karagumruk na penale u kupu, ali su izgubili od Trabzona. Konja je upala u malu krizu i došlo je do promene trenera. Sada je šef struke nekadašnji trener Partizana Aleksanadr Stanojević, ali na dve prve utakmice na klupi ovog turskog tima nije imao uspeha. Iz kupa su ispali na penale od Gaciantepa, a prošle sedmice izgubili su prvenstveni duel sa Ankaragučuom na svom stadionu. Domaćin je ovde u prednosti i predviđamo njegov trijumf. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.98.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 9.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.