Tiket za veče (nedelja, 29.01.2023)

tiket dana

Nešto slabija ponuda je večeras, pa zato samo hrabro. Kvote bi mogle biti neznatno izmenjene u nekom trenutku.

Pari Sen Žermen – Rems – T12+,pp @ 2.90 u MaxBet

Parižani su daleko od one ekipe koja je rušila sve pred sobom u prethodnoj sezoni i već u ovo vreme obezbedila titulu. Prethodnu prvenstvenu utakmicu igrali su pre dve sedmice u renu i izgubili minimalnim rezultatom. I dalje su lideri, ali im se Lans pred ovaj meč primakao na samo dva boda razlike. Njihov rival, ekipa Remsa, spada u timove koji ne primaju mnogo golova, na prethodnih pet gostovanja nisu izgubili i samo im se dva puta zatresla mreža. Ipak, čini nam se da je vreme da im neko uzme meru, a PSŽ mora nekom da napuni mrežu, krajnje je vreme. Naš predlog je domaćin daje dva gola u prvom poluvremenu, a kvota za Z12+,pp je 2.90 u kladionici MaxBet.

Napoli – Roma – T11+,pp @ 1.88 u MaxBet

Niko ne može da zaustavi Napolitanice ka tituli šampiona koju čekaju od 1990. godine i ere Dijega Maradone. Neverovatni Argentinac je već na nebu, a stadion se sada zove po njemu. Vezuv bi mogao da proključa narednog proleća i jedino bi neka suluda odluka Saveza mogla da ih spreči u tome, pošto se rivali baš i ne ističu dobrim igrama. Roma je od dolaska Murinja uspela da osvoji Ligu konferencija, ali im u Seriji A baš ne ide najbolje. Cilj je da se nekako dokopaju Lige šampiona za narednu jesen i to je prioritet. Posle nastavka sezone su u odličnoj formi, pobedili su tri puta u ligi bez primljenog gola, a na San Siru su igrali 2:2 sa Milanom. Napoli ima armiju navijača iza sebe i očekujemo napade od prvog minuta. Predlog je bar jedna lopta u mreži Rimljana u prvih 45 minuta. Za T11+,pp u kladionici MaxBet dobija se koeficijent koji iznosi 1.88.

Genk – Sereng – T12+,pp @ 3.15 u MaxBet

Genk i dalje drži čelo tabele ali mu se Rojal Union opasno približio. Tim iz Brisela ima samo tri boda manje, ali i dve utakmice više, pa prednost Genka i nije tako zanemarljiva. Da sve ne bude idealno, u Župiler ligi postoji i plej-of, a upravo je on koštao Rojal Union titule u prošloj sezoni. Smatramo da je Genk naučio na primeru ove ekipe i da neće propustiti ovakvu šansu za osvajanje pehara. U goste im dolazi Sereng, ekipa koja je na poslednjem mestu na tabeli, i ma koiko vam savetovali da se utakmice prvog i poslednjeg ne stavljaju na tiket, ovo se mora ispratiti. Naš predlog je dva brza gola Genka i za T12+,pp kvota je 3.15 u kladionici MaxBet.

Real Madrid – Sosijedad – T11+,pp @ 1.78 u MaxBet

Barselona ne blista, ali pobeđuje i ljubomorno čuva prvo mesto. Na Realu je da pobeđuje i čeka kiks Katalonaca i međusobni duel na Kamp Nou. Možda to i nije dobra strategija s obzirom kako su prošli u okršaju sa barsom u Rijadu u finalu Super kupa. Real je imao mnogo teških utakmica u poslednje vreme, dva duela sa Viljarealom, Valensijom, Barselonom, Bilbaoom i Atletikom iz Madrida i sa ovim mečom protiv Sosijedada završava se taj niz, pa ih tek 21. februara čeka duel sa Liverpulom u Ligi šampiona. Baskijci su poraženi od Barselone u Kupu Kralja i sada im preoste da se za Evropu izbore kroz domaće prvenstvo, u kome igraju odlično i vezali su pet uzastopnih pobeda. Neće Realu biti lako sa timom koji je odmah iza njih na tabeli, ali bi Benzema i društvo mogli da postignu bar gol u prvih 45 minuta. Za T11+,pp kvota je 1.78 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 30.57

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.