Tiket dana (utorak, 31.01.2023)

Tiket dana

Poslednjeg dana januara ponuda je sasvim dobra i raznolika. Za sastavljanje tiketa nema problema. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Njukasl – Sautempton – T12+ @ 1.62 u CircusBet

Ovo je revanš utakmica polufinala engleskog EFL kupa. Svrake su već u prvom meču u Sautemptonu stekle prednost od jednog gola i važe za velike favorite za prolaz u finale gde će im rival, najverovatnije, biti Mančester junajted. Za Njukasl je najbitnije da zadrže mesto među četiri najbolja tima u Premijer ligi i tako od jeseni nastupe u Ligi šampiona. Ipak, kada su stigli do prilike da osvoje trofej, sigurno je da će pokušati da je iskoriste. Ni za Sautempton EFL kup nije prioritet, njima je glavni cilj da obezbede opstanak u engleskoj eliti, a to neće biti nimalo lak zadatak. Sautempton je uspeo da eliminiše Manlester Siti, pa je tako olakšao posao svim ostalim ekipama u ovom takmičenju. Uglavnom, gosti nemaju šta da čuvaju u ovom meču, pokušaće da nadokande ono što su ispustili na svom Sent Merisu, ali će to olakšati Njukaslu da dođe do njihove mreže. Naš predlog je domaći daje dva gola, a za T12+ kvota je 1.62 u kladionici CircusBet.

Union Berlin – Volfsburg – GG @ 1.89 u CircusBet

Dve ekipe koje su u odličnoj formi u Bundesligi boriće se za plasman u četvrtfinale DFB kupa. Ovo je derbi osmine finala, Union Berlin je drugoplasirani tim u nemačkom prvenstvu, a Volfsburg je bio nemilosrdan u prva dva kola u nastavku sezone i dobio ih sa ukupnom gol razlikom 11:0. Međutim Vukovi su poraženi u subotu u Bremenu i tako se ponovo udaljili od vrha tabele. Možda je šansa tima koji predvodi Niko Kovač upravo kup, i da bi to mogao da bude njihov prioritet, pogotovo ako uspeju da eliminišu odlični Union. Berlinci su dobili sva tri meča u januaru, na svm terenu su bili bolji od Hofenhajma, a onda i protiv Verdera i Herte kao gosti. Na ta tri meča dali su sedam golova, što je ipak manje od 12 koliko je Volfsburg postigao u istom intervalu. Ove sezone su se Union i Vukovi već sastaja u Berlinu, bilo je to u avgustu a Union je pobedio sa 2:0. Biće ovde golova, to je jedino izvesno, a naš predlog je igra gol-gol sa kvotom koja u kladionici CircusBet iznosi 1.89.

Mec – Rodez – 1 @ 1.61 u CircusBet

Za domaćina je uspeh jedino povratak u francusku Ligu 1. Međutim, nije Mec baš blizu ispunjenja tog cilja. Posle 20 odigranih kola u Ligi 2 nalaze se na 4. mestu sa 32 osvojena boda. U vođstvu je Avr, koji je dosta odmakao svim konkurentima, ali od drugog mesta, na kome je Bordo, do 12. Valensijana razlika je deset bodova. naravno, nemaju sve ekipe koje su između drugog i dvanaestog mesta ambiciju da uđu u elitu, ali pored Žirondinaca i Meca, isto žele Sošo, Bastija, Kaen… Mec je bez poraza na poslednjih sedam prvenstvenih kola, imaju pet pobeda i dva remija, pa su tako nadokanadili nešto slabiji start. U goste im u vanrednom kolu stiže ekipa Rodeza, tim iz donjeg dela tabele, koji je bodovno podjednako udaljen od mesta koje vodi u plej-of i mesta koje vodi u niži rang. Rodez je bez trijumfa već tri kola, posle remija sa Niorom izgubili su od Lavala i Gengana. Mec je bez problema letos slavio u Rodezu, pa ne bi trebalo da ima problema na svom terenu. Za jedinicu se dobija koeficijent 1.61 u kladionici CircusBet.

Karagumruk – Bešiktaš – 3+ @ 1.52 u CircusBet

Kada igra Karagumruk zabava je zagarantovana. Na utakmicama ovog tima golova ne nedostaje, u prethodnih šest od nastavka sezone, palo je ukupno 28 pogodaka, skoro 5 po meču. Oni su u tom intervalu pobedili dva puta, ali su sada u seriji od tri utakmice u kojima su remizorali. To su bili rezultati 2:2 i 3:3, protiv konje, Kasimpaše i Alanije. Karagumruk je u sredini tabele, ali bodovno mnogo bliže borbi za opstanak nego za Evropu. Bešiktaš ne može biti zadovoljan svojim učinkom, trenutno su crno-beli na 4. mestu ali imaju dvocifren zaostatak za vodećim Galatasarajom i to nije razlika koja je lako nadoknadiva. Ipak, trenutno su u sjajnoj formi, imaju pet vezanih pobeda u prvenstvu iza sebe, a jedini neuspeh u ovom drugom delu sezone je bio u kupu, iz koga su ispali porazom na penale od Ankaragučua. U prošlom kolu Bešiktaš je slavio protiv Alanije sa 3:0, a na gostovanju kod gradskog rivala Karagumruka verujemo da će biti barem toliko golova ukupno. Za 3+ kvota je 1.52 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici CircusBet iznosi 7.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.