Tiket dana (četvrtak, 02.02.2023)

Tiket dana

Nešto slabija ponuda je pred nama danas, ali već od sutra nam predstoji nova za vikend. Evo kako smo danas sastavili tiket. Kvote su važile u momentu pisanja teksta.

Juventus – Lacio – 1 @ 2.12 u CircusBet

Košmarna sezona za Staru damu počela je ispadanjem iz Lige šampiona, a onda je kao grom iz vedra neba odjeknula odluka Saveza od kazni za Juventus i oduzimanju čak 15 bodova. Sada je tim iz Torina potonuo u donji deo tabele, ali istraga zbog finasijskih malverzacija nije završena i postoji relana mogućnost da Juventus, po drugi put u svojoj istoriji, bude izbačen u niži rang. Bila bi to prava katastrofa, ako već i nije za ovaj slavni klub. Da nikome nije do fudbala u Juventusu videli smo u nedelju kada je Monca odnela sva tri boda iz Torina. Možda je kup još jedino što zanima Staru damu, to je šansa da osvoje neki trofej, ali i izbore Evropu za narednu jesen, ako im bude dozvoljeno da igraju. Problem je motivisati ekipu, a rival u četvrtfinalu nije nimalo naivan, radi se o ekipi Lacija. Rimljani nisu izgubili na prethodnih pet utakmica, u Seriji A četiri puta i jednom u kupu, ali se oni fokusiraju na plasman u Ligu šampiona, pošto je Napoli daleko odmakao na tabeli. U prvenstvu je Juventus pobedio Lacio sa 3:0 sredinom novembra, ali su tada okolnosti bile potpuno drugačije. Ipak, nešto nam govori da će u polufinale domaćin. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.12.

Kajzerispor – Bašakšehir – 2 @ 2.43 u CircusBet

Gosti iz Istanbula su verovatno tim koji je u najboljoj formi u turskoj Super ligi. Bašakšehir je poražen samo jednom u devet poslednjih utakmica, računajući i prvenstvo i kup. Oni su izborili i plasman u osminu finala Lige konferencija i čekaju da im žreb dodeli rivala posle odigranih utakmica baraža. Pred ovo kolo su na trećem mestu, imaju 40 bodova, četiri manje od drugoplasiranog Fenera a osam od vodećeg Galatasaraja. Nije to mala razlika i trebaće mnogo truda i pobeda, uz dosta kikseva rivala, da bi se uključili u bitku za titulu. Kajzeri je solidan tim, u gornjem delu su tabele i izgledaju mnogo bolje nego ranijih sezona kada su se borili za opstanak. Prošle sezone Kajzeri je pobedio Bašakšehir na svom terenu minimalnim rezultatom, ali nam se sada čini da su gosti u seriji koju neće prekinuti na ovom gostovanju. U prethodnom kolu oba tima su upisala pobede, Kajzeri na gostovanju kdo Istanbulspora, a Bašakšehir protiv Konje na svom terenu. U prvom delu sezone pobedio je Bašakšehir sa 2:0, a očekujemo da to uradi i sada. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija kvota 2.43.

Varegem – Mehelen – T12+ @ 2.11 u CircusBet

Plasman u polufinale belgijskog kupa veliki je uspeh i za Mehelen i za Varegem. Istina, ova dva tima imala su svoje mnogo bolje dane u prošlosti, ali od kada su fudbalom u ovoj zemlji zavladali neki drugi timovi, ovakvi rezultati postali su incident. U Župiler ligi ne stoje dobro, Varegem je čak u zoni ispadanja, doduše odmah ispod crte, dok je Mehelen na 13. mestu sa pet bodova više od njih. U prošlom kolu Varegem je poražen na svom terenu od šampiona Klub Briža sa 2:1, dok je Mehelen izgubio na gostovanju kod Vesterloa. U međusobnim duelima ove sezone, a odigrali su ih dva u prehodnna tri meseca, uspešniji je bio Varegem. Na svom terenu slavili su sa 2:0 početkom januara, dok je u novembru rezultat u Mehelenu bio 2:2. S obzirom da se u polufinalu kupa igraju dva meča, sledi i revanš u Mehelenu poslednjeg dana februara. Ko god da prođe u finale imaće veoma težak zadatak da dođe do pehara s obzirom da drugi par čine Antverp i Rojal Union, timovi iz samog vrha tabele. Naš predlog za prvi meč je domaćin daje dva gola, a za T12+ kvota je 2.11 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 10.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.