Najava i analiza: Serija A, 21. kolo: Sve oči biće uprte u “Derbi dela Madonina”!

Italijansko prvenstvo se nastavlja u subotu, a ovog vikenda nas očekuju mečevi 21. kola. Najzanimljiviji susret se bez ikakve sumnje igra na stadionu “Đuzepe Meaca” gde će snage odmeriti gradski rivali Inter i Milan i deluje da će poraženi iz tog meča i definitivno izgubiti sve šanse da dođe do Skudeta, mada i bez toga Napoli ima ogromnu prednost.
Lider na tabeli će u goste kod Specije, što neće biti nimalo lak zadatak s obzirom da ovaj tim igra sjajno na domaćem terenu.
Od ostalih susreta treba izdvojiti duele između Salernitane i Juventusa kao i Verona i Lacija. Roma ne bi trebalo da ima previše problema na svom terenu protiv Empolija, dok će Atalanta u goste kod Sasuola i onako na prvi pogled deluje da bi to mogao da bude jedan meč sa dosta golova.

Kremoneze – Leće – GG @ 2.00 u Maxbet

Premijerni susret 21. kola italijanske Serije A se igra u Kremoni gde će Kremoneze koji igra očajno ove sezone ugostiti Leće.
Sva je prilika da ćemo domaćina ovog susreta sledeće sezone gledati u Seriji B, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo osam osvojenih bodova što je trenutno za čak deset poena manje u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
Što se tiče Lećea, opstanak se po svemu sudeći ne bi smeo dovesti u pitanje iako tim sa stadiona “Via del Mare” u poslednje vreme beleži nešto slabije rezultate, nego što je to bio slučaj po završetku Mundijala, kada je Leće vezao nekoliko dosta dobrih mečeva na domaćem terenu.
Smatramo da je najrealnije da jedna i druga ekipa postigne makar po jedan pogodak, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG uz sjajnu kvotu 2.00 u Maxbetu.

Roma – Empoli – 1 @ 1.53 u Mozzartbet

Roma će učiniti sve da se ove sezone domogne plasmana u Ligu šampiona, iako se Vučica u ovom treuntu nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Atalantu.
U prošlom kolu je četa Žozea Murinja pružila sjajan otpor Napoliju, ali je taj meč lider na tabeli rešio u svoju korist, rezultatom 2:1, čime je prekinuta serija od dva uzastopna trijumfa Rome.
U goste im ovog puta dolazi Empoli koji igra na veoma visokom nivou ove sezone, a tome u prilog najbolje ide i podatak da se ekipa iz Toskane trenutno nalazi na desetom mestu na tabeli.
Nažalost, u prošlom kolu je ova ekipa propustila da upiše novi trijumf na svom stadionu, iako je dugo vodila sa 2:0 protiv Torina, a na kraju su Bikovi nekako stigli do poravnanja, iako je Empoli dobrim delom susreta ličio na tim koji je bliži trijumfu.
Ukoliko želi da se domogne Lige šampiona, Roma mora da pobeđuje na ovakvim mečevima a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da odigrate jedinicu, uz kvotu 1.53 u Mozzartbetu.

Sasuolo – Atalanta – 3+ @ 1.63 u Meridianbet

Poslednji meč subotnjeg programa se igra u Ređo Emiliji gde će snage odmeriti Sasuolo i Atalanta, što je na prvi pogled meč koji bi mogao da nam donese veliki broj pogodaka.
Zanimljivo je da je Sasuolo tek u prošlom kolu odigrao svoj najbolji meč u ovogodišnjem izdanju Serije A, i to pošto je ova ekipa demolirala Milan na gostovanju, a taj susret je mimo svih očekivanja završen rezultatom 2:5.
Trenutno se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na najugroženije timove.
Sa druge strane, Atalanta u drugom delu sezone igra sjajan fudbal, a u prošlom kolu su izabranici Đanpjera Gasperinija slavili na svom terenu protiv Sampdorije, što je u ovom trenutku dovoljno za četvrto mesto na tabeli, što između ostalog i jeste primarni cilj Boginje.
Deluje da nas očekuje prava goleada u Ređo Emiliji pa vam savetujemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63.

Specija – Napoli – 1X @ 2.75 u CircusBet

Nedelja nam donosi nekoliko veoma zanimljivih mečeva u Seriji A, a prvi u nizu se igra u Liguriji gde će Specija ugostiti Napoli.
Jako loše Specija igra u poslednje vreme, i ukoliko ovako nastavi sva je prilika da će ovaj tim doći u situaciju da se bori za goli život. Situacija još uvek nije toliko dramatična pošto u ovom trenutku sedamnaestoplasirana Specija ima čak pet bodova manjka u odnosu na Veronu, međutim, kako tim iz grada ljubavi igra sve bolje, a Specija sve slabije, sve je moguće u nastavku šampionata.
Napoli će po svemu sudeći mimo svih očekivanja doći do Skudeta, pošto u ovom trenutku Napolitanci imaju ogromnih trinaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Inter.
U prošlom kolu je četa Lučana Spaletija slavila na svom terenu protiv Rome, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Ipak, mišljenja smo da se Napolitanci neće najbolje snaći na gostovanju kod Specije, koja važi za ekipu koja igra dosta tvrdo na domaćem terenu, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X uz fantastičnu kvotu u CircusBetu koja iznosi 2.75.

Torino – Udineze – GG @ 1.93 u Maxbet

Ovaj vikend nam donosi i meč između dva tima koja će dati sve od sebe da dođu do pozicije broj sedam, koja na kraju šampionata najverovatnije donosi plasman u Ligu konferencija.
Torino se trenutno nalazi na osmoj poziciji uz samo dva boda manjka u odnosu na sedmoplasirani Udineze, i upravo međusobni meč između ove dve ekipe može dosta značiti na kraju, pogotovu ako oba tima budu imala isti broj bodova.
U prošlom kolu su popularni Bikovi remizirali na gostovanju kod Empolija, a taj meč u Toskani je završen rezultatom 2:2.
Sa druge strane Udineze je nakon trijumfa na gostovanju kod Sampdorije, u prošlom kolu remizirao na svom stadionu protiv Verone koja se polako ali sigurno budi, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
I jedni i drugi će svakako ići na trijumf, što nam obećava golove na obe strane, a sve to uz kvotu 1.93 u Maxbetu.

Fiorentina – Bolonja – 3+ @ 2.09 u Meridianbet

Daleko više smo očekivali od Fiorentine u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, pošto se trenutno “ljubičasti” nalaze tek na dvanaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da ova ekipa ponovo ne dođe do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan dobar meč i uspela da remizira na gostovanju kod Lacija, a taj duel na Olimpiku je završen rezultatom 1:1.
Bolonja je sa druge strane vezala nekoliko dosta dobrih mečeva, čime je četa Tijaga Mote došla do devete pozicije na tabeli i uključila se u borbu za plasman u Ligu konferencija.
U prošlom kolu je devetoplasirani tim na tabeli ostvario novi trijumf i to na svom stadionu protiv Specija, kada je bilo 2:0.
Fiorentina je blagi favorit, ali se vrlo lako može desiti da nam ovaj meč na stadionu “Artemio Franki” donese dosta golova, pa vam savetujemo da odigrate igru 3+ uz kvotu 2.09 u Meridianu.

Inter – Milan – 1 @ 1.99 u CircusBet

Ovo kolo nam donosi i “Derbi dela Madonina” pošto će snage na stadionu “Đuzepe Meaca” odmeriti gradski rivali Inter i Milan.
Deluje da Inter u dosta boljem raspoloženju dočekuje ovaj susret sa Milanom koji u poslednje vreme ima katastrofalne probleme, što se najbolje videlo u meču prošlog kola koji su Rosoneri izgubili na svom terenu od Sasuola, a taj duel je mimo svih očekivanja završen rezultatom 2:5.
Sa druge strane, Inter je ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Kremonezea, kada je bilo 1:2, ali daleko od toga da su Neroazuri blistali na tom susretu.
Ono što takođe treba napomenuti je da je četa Simonea Inzagija pobedom nad Atalantom sredinom nedelje došla do plasmana u polufinale italijanskog Kupa, gde Inter brani trofej.
Uvek je teško prognozirati “Derbi dela Madonina”, ali ipak smo mišljenja da će Neroazuri iskoristiti sve trenutne slabosti svog gradskog rivala i doći do trijumfa, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila sjajnu kvotu 1.99, uz konstataciju da nas vrlo verovatno očekuju golovi na obe strane.

Verona – Lacio – 3+ @ 2.07 u Meridianbet

Nakon prvog dela šampionata koji je bio zaista katastrofalan, Verona je u drugom delu sezone zaigrala odlično, i vrlo lako se može desiti da Darko Lazović i drugari na kraju izbore opstanak u društvu najboljih, što u jednom trenutku nije bilo nimalo blizu.
U ovom trenutku se Verona nalazi na osamnaestom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na Speciju koja ima u ovom kolu težak meč protiv Napolija na svom terenu.
Inače, u prošlom kolu je Verona remizirala na gostovanju kod Udinezea, kada je bilo 1:1.
Lacio je sa druge strane trenutno na poziciji broj tri i ukoliko Rimljani ovako nastave, sva je prilika da ćemo ovu ekipu naredne sezone gledati u Ligi šampiona što i jeste primarni cilj.
U prošlom kolu su izabranici Maurisija Sarija remizirali na svom Olimpiku protiv Rome, a taj susret je završen bez pogodaka.
Deluje da nas na Bentegodiju očekuje jedan efikasan susret pa je idealno da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet ceni sa kvotom 2.07.

Monca – Sampdorija – 1 @ 1.85 u Mozzartbet

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Monce u svojoj debitantnskoj sezoni u društvu najboljih pružati ovoliko dobre partije, ali trenutno je situacija takva da se tim koji je u vlasništvu legendarnog Silvija Berluskonija nalazi na odličnom jedanaestom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na sedmoplasirani Udineze.
U prošlom kolu je Monca napravila pravi podvig i slavila na gostovanju kod favorizovanog Juventusa, a taj susret je završen rezultatom 0:2.
U goste im dolazi Sampdorija koja ima ogromnih problema u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A i kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo Đenovljane naredne sezone gledati u Seriji B.
U ovom trenutku se četa Dejana Stankovića nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo devet osvojenih bodova, a ono što nikako nije dobro su četiri poraza u nizu.
Mišljenja smo da će Monca ovde dosta lakše nego što se očekuje upisati novi trijumf, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu uz koeficijent 1.85 u Mozzartu.

Salernitana – Juventus – 3+ @ 1.91 u Meridianbet

Poslednji meč 21. kola italijanske Serije A se igra u Salentu, gde će snage odmeriti Salernitana i Juventus.
Salernitana je konačno u prošlom kolu zabeležila jedan trijumf i to na gostovanju kod Lećea, koji slovi za jednu od najboljih domaćih ekipa, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Trenutno se ovaj tim nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na trinaestoplasirani Juventus koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Nažalost, Juve je kažnjen oduzimanjem čak petnaest bodova, a po pisanju “Korijere delo Sport”, vrlo lako se može desiti da klub iz Torina dobije novu kaznu od čak dvadeset bodova, što bi značilo da bi Juventus pao na poslednje mesto na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa ponovo šokirala sve svoje navijače pošto je doživela poraz na svom stadionu od Monce, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Smatramo da će nam meč u Salentu doneti dosta golova, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.