Tiket dana (subota, 04.02.2023)

Tiket dana

Danas je najveći problem izabrati prave utakmice u moru mečeva koji su na programu. Ovako smo mi odlučili. Kvote su važile u trenutku sastavljanja tiketa.

Menhengladbah – Šalke – 1,2+ @ 1.80 u MaxBet

Svakim danom pozicija Šalkea je sve teža. Ekipa iz Gelzenkirhena nije uspela da pobedi ni na jednoj utakmici u nastavku sezone, pa su ostali na samo dva trijumfa u prvenstvu. Posle dva vezana poraza u prošlom kolu su odigrali bez golova sa Kelnom na svojoj Veltins areni, ali sumnjamo da su zadovoljni tim ishodom. I dalje čvrsto drže ”fenjer” sa samo 10 osvojenih bodova i jedina nada im je da tri tima, koja su ispred njih, nastave sa lošim igrama. Radi se o Herti, Bohumu i Štutgartu, koji su uz Šalke najugroženiji. Na Borusija parku u Menhengladbahu čeka ih jako težak posao. Jesenas je duel ova dva tima okončan remijem 2:2, a pritom je Šalke izjednačio u sudijskoj nadoknadi. Ždrepci su poraženi od Leverkuzena i Augzburga, ali su prošle sedmice slavili u Sinshajmu i sada mnogo lakše dišu. Protiv Šalkea su favoriti i uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.80.

Njukasl – Vest Hem – 0-2 @ 1.78 u MaxBet

Svrake više nisu iznenađenje već ozbiljan kandidat za plasman u Ligu šampiona. Njukasl je tim koji je, jedini uz lidera Arsenal, doživeo samo jedan poraz u prvenstvu. Uz to su pre par dana izborili i plasman u finale EFL kupa u kome će za rivala imati Mančester junjated. Edi Hau radi odličan posao, Njukasl opstaje na trećem mestu i najvažnije im je da ostanu tu gde jesu pošto ne verujemo da mogu nadoknaditi minus od 11 bodova koji imaju u odnosu na Arsenal. Borba za treće i četvrto mesto biće žestoka, pored Njukasla i Junajteda, koji su u najboljoj poziciji, tu su Totenhem, Brajton, Fulam, a niko ne sme da zaboravi Liverpul i Čelsi, koji za sada imaju slabu sezonu. S druge strane Vest Hem je potpuno razočarao. Čekićari se nalaze u donjem delu tabele, a ne tako davno su bili i u zoni ispadanja. Ni sada nisu daleko od ”crvene” zone, samo bod više imaju od prvog tima ispod crte. Tim Dejvida Mojesa ima kvalitet za mnogo više, pa verujemo da će u nastavku sezone igrati mnogo bolje. Imaju dve pobede iza sebe, prvenstvenu protiv Evertona, a onda i u FA kupu na gostovanju u Derbiju protiv Kauntija. Ponovo će biti tvrd meč na Sent Džejms parku, naš predlog je igra na mali broj golova. Za 0-2 gola kvota je 1.78 u kladionici MaxBet.

Elče – Viljareal – 2 @ 1.75 u MaxBet

Smatramo da je Elče propustio sve vozove koji su vodili ka opstanku u La Ligi i da do kraja sezone mogu samo da pokušaju da osvoje što više bodova i, možda, ”fenjer” prepuste nekom drugom. Ni to neće biti jednostavno s obzirom da pretposlednji tim ima čak 11 bodova više u ovom trenutku, a Elče je do sada osvojio samo šest, a završena je polovina prvenstva. Posle dva remija, protiv Kadiza i Osasune, Elče je poražen na Sančez Pishuanu od Sevilje, pa su i dalje bez trijumfa, kao jedini tim u ligi. ”Žuta podmornica” je neprijatno iznenadila u prošlom kolu porazom na svom terenu od Rajo Valjekana i tako napravila velii korak nazad kada je plasman u Ligu šampiona u pitanju. Viljareal je i dalje peti, ima tri boda manje od Atletika, poslednjeg tima u zoni plasmana u elitno takmičenje. Cilj je i dalje dostižan, ali je uslova da se nastavi sa pobedama. Očekujemo da seriju započnu u Elčeu protiv tima koji je dokazao da je najslabiji u ligi. Za dvojku se dobija kvota 1.75 u kladionici MaxBet.

Volendam – AZ Alkmar – 2,2+ @ 1.78 u MaxBet

Ekipa iz Alkara je prvi pratilac vodećeg Fejnorda, ali su u vrhu i PSV, Ajaks i Tvente, koji se takođe odlično kotiraju. Eredivizija je ove sezone izjednačenija nego ranijih kada je dominirao Ajaks, a sada svaka od ovih pet ekipa može doći do titule. AZ je bez poraza u prethodnih sedam utakmica, računajući i kup, u kome su se plasirali u osminu finala. Na strani igraju stvarno dobro, pobedili su na prethodne četiri utakmice, tri u ligi i jednoj u kupu. Volendam je novajlija u Erediviziji u koju su se vratili posle punih 13 godina, i nije iznenađenje što se bore za osptanak. Trenutno su iznad crte, ali bi lako mogli, već posle ovog kola, da skliznu u nju. Od Emena, tima koji je u zoni baraža, imaju samo bod viđe, a nisu mnogo iza ni Kambur ni Groningen. Volendam je u prošlom kolu ostvario veliku pobedu u duelu sa Groninegenom, direktnim konkurentom, a kolo ranije su odoleli Ajaksu na Johan Krojf areni. Neće se predati ni protiv AZ-a, ali su gosti svakako favoriti i očekujemo da pobede. Uz dvojku dodajemo i dva gola gostiju. Za 2,2+ koeficijent je 1.78 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 9.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.