Tiket dana (petak, 10.02.2023)

Tiket dana

Pred nama je još jedan vikend, još bogatiji ponudom od prethodnog. Nastavljaju se još neke lige i samim tim izbor je veći. Kvote iz tiketa bile su važeće u momentu njegovog sastavljanja.

Šalke – Volfsburg – 2 @ 1.99 u CircusBet

Dobra vest za navijače Šalkea je da njihovi ljubimci nisu izgubili u dva prethodna kola, a loša je da nisu ni pobedili. Možda je još lošija vest da nisu dali ni gol, pošto su sa Kelnom na svom terenu i Borusijom u Menhengladbahu igrali 0:0. U četiri utakmice odigrane u 2023. godini ”kraljevsko-plavi” su dali samo jedan gol i to u onom katastrofalnom porazu od Lajpciga od 6:1 na svojoj Veltins areni. Tako se ne ostaje u Bundesligi, a svakim novim kolom njihove šanse u spas su sve manje. Sada im Bohum, prvi tim iznad crte, beži osam bodova, ali bi realna meta za Šalkse mogla da bude 16. pozicija i odlazak u baraž. Verujemo da bi oberučke prihvatili takav scenario. U Gelzenkirhen stiže Volfsburg, tim koji je fantastično startovao u drugom delu sezone sa dve pobede i gol razlikom 11:0, ali je onda vezao tri poraza, dva u prvenstvu i jedan u kupu. Tim Nika Kovača izgubio je od Kelna i Bajerna u Bundeligi, a iz DFB kupa ih je eliminisao Union Berlin. Vukovima ostaje borba za Evropu, trenutno su van te zone ali smo sigurni da će na kraju igrati makar u Ligi konferencija. Gosti su kvalitetniji i sve simpatije prema Šalkeu ne vrede. Za dvojku se dobija kvota 1.99 u kladionici CircusBet.

Klub Briž – Rojal Union – 0-2 @ 2.00 u CircusBet

U Brižu se sastaju prošlogodišnji šampion i vicešampion Župiler lige. Pored toga Klub Briž i Rojal Union su predstavnici Belgije u Evropi i dalje, a uskoro ih očekuje nastavak takmičenja. Klub Bržić će naredne sedmice igrati prvi meč protiv benfike u Ligi šampiona, dok Sent Žil čeka svog rivala u Ligi Evrope. Trenutno je ekipa iz Brisela bolja u prvenstvu, nalazi se na drugom mestu sa sedam bodova manje od vodećeg Genka. Pošto četiri najbolja tima nastavljau takmičnenje u plej-ofu, postoji realna mogućnost da Rojal Union uspe u onome što mu je izmaklo prošle sezone, da osvoji titulu. Klub Briž sada brine o tome da uopšte bude među prva četiri tima, a onda će pokušati da bude makar drugi i igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona u kojoj je u ovom ciklusu bio najprijatnije iznenađenje. Sada nisu u formi, imaju samo jednu pobedu u 2023. godini, a odigrali su osam utakmica. Prethodne sedmivce igrali su bez golova u Antverpenu. Rojal Union i Klub Briž su odigrali pet međusobnih mečeva u Župiler ligi do sada, a osim u jesenjem u svakom je bilo malo golova. To je naš predlog i sada, za 0-2 gola kvota je 2.00 u kladionici CircusBet.

Granada – Tenerife – 1 @ 2.02 u CircusBet

Granada ozbiljno planira povratak u La Ligu i to se može zaključiti po rezultatima u poslednje vreme. Za sada su mnogo uspešniji na svom terenu, gde su bez poraza na 13 utakmica, uz samo dva remija i čak 11 pobeda. Još je fascinatniji podatak da su na tih 13 utakmica primili samo dva gola. U goste Granadi dolazi Tenerife, tim koji je u promenjivoj formi i ukotvljen je u sredini tabele, bez većih izgleda ni za napredak ni za pad u donji deo. Tim sa Kanarskih Ostrva igra utakmice sa malo golova, na poslednjih sedam mečeva ni na jednom nisu dali više od gola, pa sumnjamo da mogu nešto više u Granadi. U prvom duelu ova dva tima Tenerife je pobedilo sa 2:0, ali su sada fudbaleri Granade u mnogo boljoj formi i očekujemo da upišu novi trijumf pred svojim navijačima. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.02.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici CircusBet iznosi 8.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.