Tiket dana (subota, 11.02.2023)

Tiket dana

Nekad nije dobro ni kada je ponuda ovako bogata, pošto je teško izabrati prave utakmice i izbeći mnogobrojne ”mine”. Ovo je naš predlog. Kvote su bile važeće u momentu sastavljanja tiketa.

Fulam – Notingem Forest – 1 @ 1.95 u Meridianbet

Moramo da priznamo da su se Šumari adaptirali na Premijer ligu i u drugom delu sezone igraju mnogo bolje nego što su to činili na početku kada je izgledalo da će se ekspresno vratiti u Čempionšip. Naravno da na to ima uticaja i dodatna selekcija, ovaj tim je besomučno kupovao i zaključno sa Andre Ajuom, doveli su ravno 30 fudbalera od kada su ponovo čalnovi elite. Nekadašnji dvostruki prvak Evrope sada je već na 13. mestu sa 24 boda, šest više od prvog tima u zoni ispadanja. Oni su još bez poraza u Premijer ligi u 2023. godini. Na pet odigranih prvenstvenih utakmica imaju tri pobede i dva remija. Ipak, gubili su u kupovima, dva puta od Junajteda u polufinalu EFL kupa i od Blekpula u FA kupu. Fulam se trijumfom nad Sanderlendom u gostima, u ponovoljneom meču, plasirao u osminu finala FA kupa, dok su u prvenstvu bez pobede na tri prethodne utakmice. Posle dva minimalna poraza od Njukasla i Totenhema, prošlog petka su igrali bez golova na Stamford Bridžu sa Čelsijem. Bez gola u Premijer ligi Kolibari su već 270 minuta, a da bi pobedili Forest moraju, pre svega, da im zatresu mrežu. Verujemo da hoće, a za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija kvota 1.95.

Nior – Bordo – 2,2+ @ 2.42 u Meridianbet

Žirondinci imaju samo jedan cilj pred sobom, a to je ekspresni povratak u Ligu 1. Ispadanje Bordoa prošle godine bilo je ne mali šok za sve poznavaoce fudbala u Francuskoj i strahovalo se odtga kako će se ovaj slavni klub izboriti za tom traumom. Nije bilo najbolje na početku takmičenja u Ligi 2, ekipa Avra se već odvojila na pristojnu udaljenost i sada je samo jedno upraženjno mesto koje direktno vodi u društvo najboljih. Bordo je na deobi drugog mesta sa Sošoom, ali su jako blizu i Mec, Grenobl, Bastija i Amijen, koji takođe pikiraju mesto u eliti. Bordo je u dobroj formi, poslebno na strani gde su uzeli sedam bodova na poslednja tri meča, postigavši sedam golova. Ipak, izgubili su od Avra na svom terenu i te bodove moraju pod hitno da nadoknade. Gostovanje u Nioru je jedno od onih koje moraju d se dobiju. Domaćin je na dnu tabele sa 20 bodova, ali daleko od toga da se miri s ispadanjem. Prvi tim iznad crte beži mu samo bod i sigurno da Nior ima svoju računicu Problem je što su u lošoj formi, pa su niz od četiri meča bez pobede, sa samo jednim osvojenim bodom, prekinuli tek u prethodnom kolu kada su doneli sva tri boda sa gostovanja u Dižonu. Taj trijumf uneo je mnogo optimizma, ali nam se čini da je Bordo mnogo kvalitetniji i da će Žirondinci slaviti uz bar dva gola. Za 2,2+ kvota je 2.42 u kladionici Meridianbet.

Levante – Andora – 1 @ 1.73 u Meridianbet

Tim iz predgrađa Valensije poslednji put u prvenstvu španske Segunde izgubio je još 9. oktobra i to od Santandera na svom terenu. Od tada je Levante bez neuspeha, a jedini poraz doživeli su u Kupu Kralja od Atletika iz Madrida,, opet na svom stadionu. Sada su vezali dve pobede, slavili su protiv Burgosa na svom terenu i Kartagene na strani, dok su bez poraza na poslednjih 17 kola u drugoligaškom društvu. Plan je jasan, povratak u La Ligu, ali su konkurenti izuzetno kvalitetni, pa imaju dva boda manje od vodećeg Las Palsmana, a isti broj poena kao i Eibar. Ne smeju se zaboraviti ni Alaves, Granada i Albasete, takođe timovi koji bi želeli da završe na jednom od prva dva mesta i direktno se plasiraju u elitni rang. Andora je popustila, ima samo jednu pobedu u poslednjih devet kola, a sada je u seriji od četiri uzastopna poraza. Ovo je već treći ovosezonski duel ove dve ekipe, Andora je slavila u prvenstvenom 3:1 u 1. oktobra, ali je dva meseca kasnije Levante bio bolji u Kupu Kralja. Sada je ekipa iz Valensije apsolutni favorit i predlažemo jedinicu sa koeficijentom 1.73 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 8.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.