Tiket za veče (subota, 11.02.2023)

tiket dana

Bilo je zanimljivo popodne, ali očekujemo takvo i veče. Evo našeg standardnog predloga za tiket uveče. Kvote su važile do pred početak mečeva.

Hajdenhajm – Hamburger – GG3+ @ 1.98 u MaxBet

Veliki derbi nemačke Cvajte igra se u Hadenhajmu. Trećeplasirani tim dočekuje ekipu koja je treutno druga, ali bi Hamburger pobedom na ovom gostovanju postao lider, makar do sutru popodne i utakmice Darmštata, prvoplasiranog tima. Obe ekipe žele u elitu, ekipi iz najveće nemačke luke to je bukvalno obaveza posle četiri neuspešna pokušaja, ali je ovo za njih gostovanje na kome nikad nisu pobedili, dva puta su izgubili i dva puta remirirali. Hamburger je dobio oba meča u drugom delu sezone dok je Hajdenhajm pobedio Hanzu, ali je izgubio prošle sedmice u Braunšvajgu. Golovi su naš izbor, a biće ih na obe strane. Za GG3+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.98.

Klermon – Marsej – 2 @ 1.83 u MaxBet

Očigledne slabosti šampiona iz Pariza mogli bi da iskoriste pratioci, a jedan od njih je i tim Olimpika iz Marseja. Tim sa Velodroma je pred ovo kolo imao osam bodova manje, ali u ovom momentu PSŽ gubi u Monte Karlu, pa eto prilike da se ta razlika svede na samo pet bodova. Da bi se to dogodilo, pored poraza šampiona, potrebno je da Olimpik slavi protiv Klermona u gostima. Domaćin nije u dobroj formi, u tri prethodna kola je bez pobede i bez postignutog gola, ali je izgubio samo od Monaka u prošlom kolu, pošto je prethodno igrao bez golova sa Nantom na svom terenu i Lilom u gostima. Neće Marseju biti lako, pogotovo posle neočekivanog poraza od Nice, ali su samopouzdanje podligli trijumfom nad Pari Sen Žermenom u kupu. Golova neće biti mnogo, ali se mi opredeljujemo za dvojku. Kvota je 1.83 u kladionici MaxBet.

Las Palmas – Lugo – 1,2+ @ 1.88 u MaxBet

Vodeći tim španske Segunde ne bi smeo da ima problema protiv Luga, ekipe koja je osvojila samo jedan bod u pet prethodnih kola i to prošle sedmice protiv slabe Ibice. Lugo je pretposlednji na tabeli, samo jedan gol su dali za poslednji 450 minuta igre, a Las Palmas mora ponovo da umakne Alavesu koji ga je stigao na vrhu. U prošlom kolu tim sa Kanarskih Ostrva je odigrao bez golova u Borgosu i vreme je da započnu novu seriju pobeda, ako žele da naredne jeseni budu u društvu Barselone, Reala i ostalih velikana španskog fudbala. U prvom delu prvenstva Las Palmas je slavio sa 1:0 protiv Luga na strani, a sada očekujemo lakši posao za lidera i trijumf uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ kvota je 1.88 u kladionici MaxBet.

Emen – Fortuna Sitard – 3+ @ 2.00 u MaxBet

Posle nekoliko sjajnih rezultata stvari su mnogo povoljnije za ekipu iz Sitarda. Fortuna je dugo bila u zoni ispadanja, ali sa sedam bodova u prethodna tri kola mnogo se lakše diše. Sada je Emen u problemu. Domaćin ne igra tako loše, na kraju krajeva pobedili su PSV pre dvadesetak dana, ali su od istog rivala ispali iz kupa u toku prošle sedmice. Emen je 16. na mestu koje vodi u baraž i svakako da žele što pre da krenu ka sredini tabele u kome se nalazi Fortuna sa 23 boda. U prvom delu sezone Emen je slavio u Sitardu minimalnu pobedu, a očekujemo da sada bude više golova. Za 3+ kvota je odlična i iznosi 2.00 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 13.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.