Tiket dana (petak, 17.02.2023)

Tiket dana

Posle uzbuđenja u evrospkim kupovima vraćaju nam se ligaška takmičenja uz još neke nove lige. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u momentu njegovog sastavljanja.

Okser – Lion – 2 @ 1.80 u MaxBet

Dok je domaćine prekid prvenstva totalno izbacio iz ritma, čini se da su Lavovi tek sada pronašli svoju pravu igru. Lion je u poslednjih šest utakmica bez poraza, četiri su odigrali u Ligi 1, a dve u kupu, u kome su se probili u četvrtfinale nakon eliminacije Lila. U Ligi 1 su još daleko od vrha tabele, a njihov prevashodni cilj je povratak u evropska takmičenja. Vremena za popravak ima, u prošlom kolu su pobedili favorizovani Lans i sada imaju samo šest bodova manje od Lila, prvog tima u zoni plasmana u Evropu. Okser je bez prvenstvene pobede u 2023. godini, na osam odigranih utakmica u Ligi 1 samo su dva puta ostali neporaženi dok su izgubili čak šest utakmica. Možda je nagoveštaj boljih dana činjenica da su remizirali u dva prethodna kola, posle šest uzastpnih neuspeha, prvo su igrali bez golova sa Remsom na svom terenu, a onda su uzeli bod u Anžeu. Okser je u zoni ispadanja i svaki bod mu je preko potreban. Sumnjamo da će do nekog doći protiv kvalitetnijeg Liona. Za dvojku se u kladonici MaxBet dobija kvota koja iznosi 1.80.

Augzburg – Hofenhajm – GG3+ @ 1.88 u MaxBet

Augzburg je maksimalan kada su u pitanju utakmice u domaćem prvenstvu na svom terenu u 2023. godini. Istina, odigrali su ih samo dve, ali su obe dobili identičnim rezultatom 1:0. Prvo je pala Borusija iz Menhengladbaha, a onda i Bajer iz Leverkuzena. Na stani nisu bili toliko uspešni i poraženi su sva tri puta, u Dortmundu, Frajburgu i Majncu. Sada im u goste dolazi Hofenhajm, tim koji je u katastrofalnoj formi koja ga je dovela na dva boda od zone ispadanja. Hof je bez pobede od polovine oktobra, a od tada su odigrali deset utakmica u Bundesligi sa samo dva osvojena boda. Stigla je i promena trenera, umesto Andree Brajtenrajtera došao je bivši trener Štutgarta Pelegrino Mataraco, koji nije imao uspešan debi pošto je Leverkuzen odneo sva tri boda iz Sinshajma prošlog vikenda. Nije ni Augzburg u sigurnoj zoni, oni su samo jedno mesto iznad Hofenhajma sa samo dva boda više. Oba tima pokušaće što pre da se prebace u sigurnu zonu, a podsetimo da je Hof slavio minimalan trijumf nad Augzburgom u prvom delu sezone. Vreme je da se na nekoj utakmici u Augzburgu mreže više puta zatresu, pa je naš predlog igra gol-gol uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.88.

Mehelen – Genk – 2,2+ @ 2.10 u MaxBet

Ko nije gledao meč protiv Antverpa pomislio bi da je Genk ispao iz forme i doveo u pitanje osvajanje titule. Međutim, moramo priznati da oni nisu imali sreće u tom meču i da nikako nisu zaslužili poraz. Sada im se Rojal Union približio na samo šest bodova i očekuje nas zanimljiva borba za pehar Župiler lige, posebno u plej-ofu koji startuje posle 34 odigrana kola. Ovo je prvi meč 26. kola, Genk gostuje u Mehelenu, timu koji je osvojio bod u tri prethodna kola i polako se približava borbi za opstanak. Istina, Mehelen ima zaostali meč protiv ekipe Šarlroa i to je prilika da uvećaju bodovni saldo. U prvom delu sezone Genk je slavio sa 3:1 protiv Mehelena na svom terenu, a poslednji trijumf Mehelena dogodio se pre tri i po godine. Svakako je Genk favorit i u ovom meču, eventualni neuspeh dozvolio bi Sent Žilu da dodatno smanji zaostatak ionda bi bacili pod noge sve što su do sada uradili. Naš predlog je dvojka, a verujemo da će Genk postići barem dva gola. Za 2,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.10.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 7.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.