TOP 3 DOBITAKA – Pogledajte kako to rade MAJSTORI KLAĐENJA! (FOTO)

Surprised happy man with beard in red T-shirt, looking with big amazed eyes and open mouth, holding money and showing mobile phone with empty screen. Indoor studio shot isolated on yellow background.

Najveće kvote, najveće isplate

Protekla nedelje bila je veoma aktivna i uzbudljiva kada je fudbal u pitanju. U susret vikendu i novim okršajima u mečevima top liga, podestimo se šta je sve obeležilo nedelju iza nas i kakvi su dobici „pljuštali“ u sportskoj kladionici Meridian!

Za početak vredan pomena je tiket odigran prošle subote – majstor klađenja vezao je četiri utakmice, dve iz Bundeslige, jednu iz Premijer lige i jednu iz francuske Lige 1. Uz kombinaciju golova i standardno najveće kvote na svetu u Meridianu, na uplatu od 6.000 dinara, gospodin je „inkasirao“ fantastičnih 421.360,37 DINARA!

U Meridianu je trenutno aktivno takmičenjetraži golove – pronađi bonus, a sve što je potrebno da uradite kako biste osvojili deo spektakularnog bonusa od 100.000 RSD jeste da odigrate najviše tiketa sa igrama “ukupno golova 4+” i “ukupno golova 5+”.

Nastavak takmičenja u Ligi šampiona doneo nam je i novog dobitnika. Ovoga puta, usledila je kombinacija fikseva i prelaza iz mečeva kiparskog Kupa, Premijer lige, španske La Lige i Lige šampiona. Siguran u odabiru i na uplatu od 350 dinara, novi majstor klađenja iz Meridiana u sredu uveče zaradio je 264.792,32 DINARA!

U susret vikendu, kao i novom fudbalskom maratonu za top lige stižu NAJNOVIJE IGRE. Istražite ponudu i klikom na ovaj link pogledajte šta su to novo spremili bukmejkeri sportke kladionice Meridian.

A za kraj ove serije dobitnik tiketa, stiže još jedna poslastica – sigurica reklo bi se, za jaču uplatu, ali lagani prolaz. Uz dvojke na Servet, Mančester siti i Benfiku, kečeve na Real i Dortmund, na uplatu u iznosu od 5.000 dinara ovom igraču je veče završeno sa 167.562,90 DINARA u džepu!

Nema potrebe da „trljate“ oči, jer ovi dobici su pravi! Uz fudbalsko znanje i malo sreće u Meridianu je sve moguće, a ukoliko želite da se ovog vikenda i vi nađete na listi dobitnika – registrujte se već danas na sajtu meridianbet.rs, preuzmite bonus 2.000 RSD i sastavite pobednički tiket!

4 Comments

  1. Svaka cast ovim majstorima. Ovi ljudi su definitivno majstori kladjenja. Ovo ne bih pogodio nikako,al na golove svakako mislim da svi igramo sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.