Tiket dana (subota, 18.02.2023)

Tiket dana

Odlična ponuda nas očekuje danas i samo treba biti oprezan koje utakmice staviti u tiket. Predložene kvote važile su na dan pisanja teksta.

Vulverhempton – Bornmut – 1,2+ @ 2.12 u Meridianbet

Eksperiment sa portugalskim trenerima u Vulverhemptonu se završio. Ne može se reći da nije bio uspešan, Vukovi su pod vođstvom Nuna Espirita Santa ušli u elitu, a onda se plasirali i u evropski kup. Njegov odlazak u Totenhem uslovio je dolazak Bruna Laža, s obzirom da je veči deo tima bio sastavljan od igrača sa portugalskim pasošem. Taj period nije bio najuspešniji, pa su se u Vulverhemptonu dosetili da dovedu španskog stručnjaka, bivšeg selektora Furije, Đulena Lopetegija. Vulvsi su tada bili na poslednjem mestu u Premijer ligi, a sada, pred meč sa Borrnutom, nalaze se na 15. poziciji sa pet bodova više od prvog tima ispod crte. Dobili su tri od četiri prethodne utakmice u ligi, a posle pobeda nad Vest Hemom i Liverpulom na svom Molinjuu, u prošlom kolu su zabeležili najvažniji trijumf, pobedili su Sautempton u gostima, nakon preokreta i sa igračem manje. Protiv Trešnjica, koje su u seriji od sedam utakmica bez trijumfa, apsolutni su favoriti, a pored jedinice smatramo da će probuđeni Vikovi postići barem dva gola. Za 1,2+ koeficijent u kaldionici Meridianbet iznosi 2.12.

Menhengladbah – Bajern – GG4+ @ 2.24 u Meridianbet

Nekada su dueli Borusije iz Menhengladbaha i Bajerna bili najveći derbi nemačkoj fudbala. Sada je Bajern toliko dominantan da se tako ne može nazvati okršaj sa bilo kojim klubom na tlu Nemačke. Posle deset uzastopnih titula Bavarci žele i 11. Sada imaju ravnopravnog rivala, to je u ovom momentu Union Berlin koji zaostaje samo bod, a nisu daleko ni fudbaleri Dortmunda. Bavarci su apsolutni favriti za opet prigrabe Salataru, a to su pokazli i na Parku Prinčeva u utorak kada su u prvom meču osmine finala Lige šampiona pobedili Pari Sen Žermen. Njima jeste ovo evropsko takmičenje prioritet, mada su ga osvojili pre samo tri godine, pobedivši u finalu baš Parižane. Nakon tri remija na startu drugog dela sezone u Bundesligi Bajern je sada u seriji od tri pobede, dve u prvenstvu i jedne u DFB kupu. Na ta tri meča dali su čak deset golova. Menhengladbah je dobio samo jednu od pet odigranih utakmica u 2023. godini. Pobedili su Hofenhajm na strani i igrali nerešeno sa Šalkeom na svom Borusija parku, dok su poraženi od Leverkuzena, Augzburga i Herte. Za kraj zanimljiv podatak, Bajern nije uspeo da pobedi Menhengladbah na poslednje četiri međusobne utakmice. Dva puta je bilo 1:1 u prvenstvu, a ligaški meč u Minhenu je prošle godine dobila Borusija sa 2:1. Najubedljivi su Ždrepci bili prošle sezone u kupu kada su Bajern dobili sa 5:0. Biće teško Bajernu, a naš predlog su golovi koji bi trebalo da bude dosta. Za GG4+ kvota je 2.24 u kladionici Meridianbet.

Majorka – Viljareal – 1x,0-2 @ 2.17 u Meridianbet

Tim sa Balearski Ostrva je pobedom nad Realom najverovatnije odlučio šampionsku trku u La Ligi. Majorka je namučila šampiona i u Madridu, ali se tada Real izvukao, na Ostrvu nije. Tri meča je Majorka odigrala na svom terenu u drugom delu sezone i sva tri dobila je rezultatom 1:0. Pored Reala pobedili su i Valjadolid i Seltu, dok na strani nisu ni pribliđno tako uspešni, pa su izgubili sve četiri utakmice u Primeri posle Mundijala i to bez postignutog gola. Majorka je tim koji retko prima golove a još ređe ih daje. U 21 kolu, koliko je do sada odigrano, samo su 16 puta zatresli mrežu rivala, a od njih su neefikasniji samo Valajdolid i poslednjeplasirani Elče. Viljareal je takođe pobedio real na svom terenu, ali od tog trijumfa na narednih pet utakmica pobedili su samo Đironu i to golom sa bele tačke u 100. minutu. Sada su vezali tri uzastopna poraza. Žuta podmrnica je gubila minimalnim rezultatom od Rajo Valjekana i Barselone, dok su u gostima poraženi od Elčea, kome je to bila prva i jedina pobeda do sada. Jasno je da je Viljareal potpuno ispao iz forme pa je po nama Majorka bliža uspehu u ovom meču. Da će biti malo golova to se podrazumeva. Za kombinaciju 1x,0-2 kvota iznosi 2.17 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 10.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.