Tiket za veče (subota, 18.02.2023)

tiket dana

Kako vreme prolazi ponuda subotom uveče je sve kvalitetnija. Da vidimo šta nam je večeras preostalo. Kvote bi mogle da se delimično izmene pred početak mečeva.

Hanza – Darmštat – 2 @ 2.30 u MaxBet

Darmštat igra sjajno od početka sezone, a ne popuštaju ni u drugoj polovini prvenstva. Tim iz pokrajine Hesen dobio je sve tri utakmice u Cvajti u 2023. godini, a jedino je poražen od učesnika Lige šampiona, Ajntrahta iz Frankfurta u DFB kupu, i to u gostima. U prošlom kolu su se dosta mučili sa Braunšvajgom ali su stigli do trijumfa, a baš takvim pobedama se ulazi u Bundesligu. Hanza se nalazi na sredini tabele, još uvek nisu sigurni što se opastanka tiče, a to je jedini cilj tima iz Roštoka. Očekujemo pobedu lidera Cvajte i na ovom gostovanju, a za dvojku se u kladionici MaxBet dobija kvota 2.30.

Osasuna – Real Madrid – 0-2 @ 1.83 u MaxBet

Još uvek važeći šampion Španije ide na teško gostovanje u Pamplonu. Osasuna nije pobedila u četiri prethodna kola, ali zato je samo jednom poražena u šest poslednji utakmica u La Ligi. Radi se o timu koji igra čvrsto i prima malo golova, do sada im se mreža zatresla samo 19 puta, a mnaje pogodaka primili su samo Barsa, Real i Atletiko.. Problem je efikasnost, s obzirom da je Osasuna dala takođe samo 19 golova. Real polako gubi korak sa Kataloncima, sada već zaostaju osam bodova, a uteha je osvajanje klupskog prvenstva sveta. Možda će se uskoro Madriđani više posvetiti Ligi šampiona, a već kroz nekoliko dana očekuje ih prvi meč protiv Liverpula, rivala iz prošlogodipnjeg finala. Ovde neće biti mnogo golova, za 0-2 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.83.

Rojal Union – Standard – 1,2+ @ 1.80 u MaxBet

Vodeći tim belgijske Župiler lige Genk sinoć je osvojio samo bod na gostovanju u Mehelnu. Eto prilike za Rojal Union da mu se primakne na samo četiri boda. Da bi se to dogodilo aktuelni vicešampion mora da pobedi odlični Standard iz Liježa na svom terenu. Možda se Sent Žilu, ili Rojal Unionu, kako vvam je draže, vrati ono što su ispustili prošle sezone, kada su plej-ofu dozvolili da ih Klub Briž prestigne. Sada su oni dosta zaostajali za Genkom, ali razlika se polako topi. Ima svoju računicu i Standar, oni veruju da mogu makar do četvrtog mesta i učešća u plej-ofu, ali suu dva prethodna kola osvojili samo bod. Prepopučujemo pobedu domaćin i barem dve lopte u mreži ekipe iz Liježa. Za 1,2+ kvota je 1.80 u kladionici MaxBet.

Jang Bojs – Lugano – 1,3+ @ 1.98 u MaxBet

Domaćin je, gotovo izvensno, rešio prvenstvo i vratio tizulu u svoje vitrine pošto je ona prošle sezone završila kod Ciriha. Biće ovo peti pehar u poslednjih šest godina za ”mlade momke” iz Berna, što je samo potvrda njihove dominacije u švajcarskom fudbalu. Trenutno imaju čak 13 bodova više od drugoplasiranog Serveta, dok je Lugano, njihov večerašnji rival, na deobi trećeg mesta sa Sent Galenom, a oba tima sakupila su po 28 bodova, što je 17 manje od lidera. Ovo je već treći duel ova dva tima u aktuelnoj sezoni, prva dva ubedljivo je dobio Jang Bojs, bilo je 3:0 u Bernu i 4:1 u Luganu. I sada očekujemo pobedu ”mladih momaka”, a golova bi moglo da bude baš dosta. Naš predlog je 1,3+ uz koeficijent koji u kladionici MaxBet iznosi 1.98.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 15.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.