Tiket dana (sreda, 22.02.2023)

Tiket dana

Jako slaba je ponuda ove srede i svi kladioci će se fokusirati na dve utakmice Lige šampiona, kojima se kompletira prvi krug osmine finala. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Lajpcig – Mančester Siti – 2,2+ @ 2.15 u MaxBet

Građani se uporedo bore za svoj prvi pehar u Ligi šampiona, ali i za odbranu titule u Premijer ligi. Pomalo neočekivano ove sezone dobili su opasnog rivala u ekipi Arsenala, koju su nedavno pobedili u međusobnom susretu, ali su im ponovo prepustili vrh tabele zbog remija u Notingemu. Malo ko je očekivao da Gvardiolin tim ne pobedi Šumare koji su se u elitu vratili posle dve decenije ali se i to dogodilo. Sigurno je da su fudbaleri Sitija malo potcenili rivala koji je golom u finišu zasluženo stigao do boda. Mnogo teži posao trebalo bi da ih očekuje na Red Bul Areni u Lajpcigu gde su se već opekli prošle sezone i izgubili sa 2:1 u grupnoj fazi elitnog takmičenja. Bikovi su pomalo neplanirano igrali polufinale Lige šampiona 2020. godine, i čini se da je to stiglo malo prerano. U prošloj sezoni su osvojili svoj prvi trofej, slavili su u nemačkom DFB kupu, a nekoliko puta bili su vicešampioni Bundeslige. Siti je na svom terenu pobedio Lajpcig sa čak 6:3, a i sada ova dva tima imaju jako potentne napade, mada ne postižu mnogo golova kao ranije. Očekujemo da Siti ne rizikuje ništa i da već u Lajpcigu reši sve dileme oko plasmana u četvrtfinale. Naš predlog je dvojka uz dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota je 2.15 u kladionici MaxBet.

Olimpija – Gorica – 1,0-3 @ 2.05 u MaxBet

Neugodan poraz doživeli su Zmajčeki u nedelju u Mariboru. Ljubičasti su slavili sa 2:0 i sačuvali nadu da mogu ugroziti Olimpiju na prvom mestu. Ipak, Ljubljančani imaju i dalje ogromnu prednost od 12 bodova i sami su krojači svoje sudbine u preostalom delu sezone. Igrala je Olimpšija odlično tokom jeseni i stekla prednost koja bi morala da im bude dovoljna da vrate titulu u Stožice i pokušaju letos kroz kvalifikacije da se domognu grupne faze nekog od evropskih kupova. Pre poraza u Ljudskom vrtu u Mariboru Olimpija je pobedila gradskog rivala Bravo sa 2:1, što je takođe bio znak da nisu u formi u kakvoj su bili u prvom delu sezone. Sada u Stožice dolazi ekipa Gorice, oni se nalaze na dnu tabele sa istim brojem bodova kao i poslednje Radomlje od koga imaju samo bolju gol razliku. Ipak, Gorica je rešila da ostane u eliti, u prve dve utakmice u 2023. godini nisu doživeli poraz, remizirali su Radomljem i Koperom. Nisu to loši rezultati, ali treba reći da su oba puta igrali na svom terenu. U prva dva meča između ove dve ekipe u aktuelnom šampionatu Slovenije Gorica nije dala gol Olimpiji. Prvo je bilo 2:0 za Zmajčeke, da bi u Gorici meč bio završen bez golova. Uz jedinicu ne verujemo u mnogo golova i predlog je 1,0-3 sa kvotom 2.05 u kladionici MaxBet.

Lokomotiva – Spartak Moskva – GG @ 1.65 u MaxBet

Rusi još nisu nastavili svoj šampionat, ali ne moraju ni da žure pošto ih ni naredne sezone neće biti u evropskim kupovima. Pre nastavka njihove Premijer lige igraju se utakmice četvrtfinala kupa, a derbi je svakako okršaj Lokomotive i Spartaka, dve moskovske ekipe. Posle prvih 17 kola u ovoj sezoni Spartak se bori za titulu mada ima šest bodova manje od prvoplasiranog Zenita, dok su Željezničari neočekivano na samom dnu tabele, tačnije na 14. poziciji od 16 ekipa u ligi. Ta pozicija donosi samo plasman u baraž za opstanak, pa će Lokomotivi prioritetan zadatak u prolećnom delu prvenstva biti da što pre umaknu iz opasne zone. Što se tiče kupa u četvrtfinalu se igraju dve utakmice, revanš je na stadionu Spartaka kroz pet dana i verujemo da će se tek tada saznati ko će u polufinale. U dva prvenstvena duelu ova dva tima u drugoj polovini 2022. godine oba puta je slavio Spartak, bilo je 1:0 i 2:1. U pripremnim utakmicama oba tima su igrala dobro i pobeđivala, mada su rivali bili iz kategorije slabijih, zbog poznatih razloga. Naš predlog je igra gol-gol, a pitanje ukupnog pobednika pašće u revanšu. Za GG kvota je 1.65 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 7.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.