Tiket dana (četvrtak, 23.02.2023)

Tiket dana

U četvrtak nas očekuje pregršt zanimljivih mečeva za klađenje, pošto su na programu revanš mečevi šesnaestine finala Liga Evrope i Lige konferencija.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Roma – Salcburg – 1&D2+ @ 2.20 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas analizirali u tiketu za četvrtak nam dolazi iz Liga Evrope, gde će Roma na svom Olimpiku ugostiti Salcburg. Prvi meč između italijanskog i austrijskog predstavnika završen je pobedom Salcburga od 1:0, i to nakon pogotka u samom finišu susreta.
Roma je u međuvremenu odigrala jedan ne preterano lep meč protiv Verone na svom terenu i ostvarila trijumf, rezultatom 1:0, a jedini gol na Olimpiku delo je Solbakena, koji je pogodio u samom finišu prvog dela igre.
Trenutno se Vučica nalazi na trećem mestu na tabeli i kako sada stvari stoje vrlo realno je da Rimljane naredne sezone gledamo u Ligi šampiona.
U goste im dolazi Salcburg koji je zaslužio pobedu u prvom meču šesnaestine finala, i sa lepom zalihom austrijski predstavnik dolazi na Olimpiko, gde ruku na srce Roma baš retko gubi bodove.
Mišljenja smo da će Rimljani učiniti sve da se svojim najvernijim navijačima oduže za nešto slabije partiju protiv Verone u prošlom kolu pa vam toplol preporučujemo da probate sa igrom 1&D2+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.20.

Nant – Juventus – 2 @ 1.85 u Mozzartbet

Utisak je da smo od Nanta dosta više očekivali kada je ova sezona u pitanju, pošto se u ovom trenutku nekadašnji šampion Francuske nalazi u donjem delu tabele Lige 1.
U prošlom kolu su popularni Kanarinci doživeli poraz na gostovanju kod Lansa koji slovi za jednu od najboljih domaćih ekipa u ligi, a taj duel je završen rezultatom 3:1, nakon čega je Nant pao na trinaesto mesto na tabeli.
Ipak, ova ekipa je igrala sjajno grupnu fazu Liga Evrope, a deluje da su sa istim partijama nastavili i u nokaut fazi drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, pošto je francuski predstavnik remizirao na gostovanju kod Juventusa, kada je bilo 1:1.
Stara dama je dosta popravila svoju formu, o čemu najbolje svedoče i tri vezana trijumfa u šampionatu, a veliko je pitanje da li će sve to biti dovoljno za plasman u neko od evropskih takmičenja.
U prošlom kolu Serije A “Bjankoneri” su bez većih problema slavili na gostovanju kod Specije, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
Ipak, trenutno je plasman u osminu finala Liga Evrope prioritet, a mišljenja smo da će Dušan Vlahović i drugari do njega i doći pa vam savetujemo da odigrate dvojku uz kvotu 1.85 u Mozzartbetu.

Anderleht – Ludogorec – 1&D2+ @ 2.55 u Mozzartbet

Poslednji meč koji smo za vas analizirali u tiketu za četvrtak nam dolazi iz Belgije gde će snage odmeriti Anderleht i Ludogorec.
Anderleht je u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija poražen na gostovanju kod Ludogoreca, a taj duel u Razgradu je završen rezultatom 1:0.
Na prvi pogled je utisak da je belgijski predstavnik favorit u ovom dvomeču, međutim, nekadašnji šampion Belgije će to morati da potvrdi u Briselu.
Inače, što se tiče prvenstva, ova ekipa je svakako najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja Juplier lige, pošto se u ovom trenutku Anderleht nalazi na katastrofalnom devetom mestu na tabeli i sva je prilika da ovoj ekipi predstoji velika borba za plasman u doigravanje.
Ludogorec je igra sjajno u grupnoj fazi Liga Evrope, i veoma malo je nedostajalo da višestruki šampion Bugarske dođe do nokaut faze drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja, a da tako ne bude pobrinula se Roma koja je pred svojim navijačima došla do trijumfa i prolaska u šesnaesitinu finala.
Iako je tim iz Razgrada odigrao sjajno u prvom meču, poznato je da bugarska ekipa igra jako loše na strani u evropskim takmičenjima, što bi po našem mišljenju morao da iskoristi Anderleht pa vam preporučujemo da odigrate igru 1&2+ uz sjajnu kvotu 2.55 u Mozzartu.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.