A ZA VIKEND, FUDBALSKI SPEKTAKL! Zaigraj CAPITAL CITY DERBY i preuzmi POKLON SPINOVE!

Iskoristi priliku i zabavi se ekskluzivno u Meridianu uz Igru Nedelje – fudbalska slot čarolija je spremna, uživaj u vrhunskoj dozi poklon spinova!

Naredni vikend u Meridianu će oduševiti kako ljubitelje slotova, tako i fanove najpopularnije sporedne stvari na svetu. Počevši od petka, pa sve do nedelje se možete zabaviti uz Capital City Derby – slot inspirisan najvećim gradskim derbijem u regionu!

Odaberite svoj tim, driblajte, spinujte i uživajte uz Igru Nedelje!

Od vas se traži samo jedno, zabavite se uz najpopularniju igru inspirisanu fudbalskom tematikom. Postavite svoje uloge na minimum 20 DINARA po spinu, neka zabava počne.

Na svakih 100 DINARA uloga kumulativno posmatrano osvajate dva poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača. Nagrade očekuju prvih 10 igrača na listi, dok će pobednik ove vikend avanture osvojiti 500 POKLON SPINOVA.

Besplatni spinovi se takođe uplaćuju na slotu Capital City Derby provajdera Expanse Studios.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Da li ste znali da je igrač MERIDIANA iz NIŠA OBORIO EVROPSKI REKORD KADA JE REČ O DOBICIMA NA SLOT IGRAMA! Igrajući Wild Crusade: Empire Treasures S.J. iz NIŠA je osvojio 132.211.421 DINAR!

GRAND DŽEKPOT U IZNOSU od blizu 1.130.000 EVRA ostaće zabeležen kao najveći dobitak ikada isplaćen u našem regionu!

Možda si baš ti naš naredni MULTIMILIONER!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.