Tiket dana (petak, 24.02.2023)

Tiket dana

Fudbalska sezona ulazi u onaj najzanimljiviji deo kada se rešavaju pobednici liga, ali i kupova. Pred nama je jedan od uzbudljivijih vikenda, ali ni petak neće biti nezanimljiv. Kvote iz tiketa važile su u momentu njegovog sastavljanja.

Elče – Betis – 2 @ 2.05 u Mozzartbet

Elče je pobedom nad Viljarealom pre dva kola napravio jedno od većih iznenađenja ove sezone, a to je ujedno bila i prva pobeda ovog tima u aktuelnom prvenstvu. Možda se učinilo da nije sve izgubljeno za Ellče i da nada u spas postiji, ali su u naredne dve utakmice izgubili od Reala i Espanjola i to bez postignutog gola. Elče je i dalje ubedljivo poslednji, imaju samo 9 bodova i ne vidimo način da sustignu timove ispred njih koji su već umakli na dvocifrenu bodovnu razliku. Protiv Espanjola gol za poraz primili su tek u sudijskoj nadoknadi i to kada su ostali sa desetoricom zbog isključenja Karmone u 80. minutu. Gostovanje u Elčeu je velika šansa za Betis da vežu treći uzastopni trijumf i ostanu u konkurenciji za plasman u Ligu šampiona. Andalužani su pali na peto mesto posle poraza od Barselone i Selte na svom Benito Viljamarinu, ali su se vratili u igru trijumfima nad Almerijom i Betisom. U prvom delu sezone dobili su Elče sa 3:0 u Sevilji i veliki su favoriti i u ovom meču. Predlažemo dvojku sa kvotom 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Frozinone – Parma – 1 @ 2.15 u Mozzartbet

Ekipa Frozinonea je napravila odlučujući korak ka plasmanu u Seriju A sa šest uzastopnih pobeda. Ovaj tim je dva puta igrao u eliti i nijednom se nije zadržao duže od jedne sezone. Debitanstsk asezona bila je 2015/16, a poslednji put su igrali 2018/19. Mežutim, nikada u elitu nisu ušli dominantno, kako to sada čine. Naravno, posao nije završen i pored činjenice da Frozinone ima 12 bodova više od drugoplasirane Đenove, a čak po 15 od timova koji su ispod, Barija i Sidtirola. Niz od onih šest pobeda Frozinone je prekinuo u prošlom kolu kada su na Siciliji igrali bez golova sa Palermom. Sada na stadion ”Benito Stirpe” stiže Parma. Gosti igraju promenjivo i jedino što mogu da urade do kraja sezone je plasman u plej-of, pa posle šta im bog da. Možda Parmi i nije prioritet da se odmah vrate u Seriju A iz koje su proletos ispali, već da se pre toga konsoliduu, ne bi li pokušali da postanu stabilan prvoligaš, nešto nalik na vreme iz devedestih godina prošlog veka, mada je to teško ponoviti. Na Enio Tardiniju Parma je pobedila Frozinone jesenas, a sada je vreme za revanš. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijen 2.15.

Vil – Lozana – GG3+ @ 1.75 u Mozzartbet

Jako je zanimljivo ove sezone u švajcarskoj Čelendž ligi. Nekoliko ekipa računa na to da se preseli u elitu, posebno zbog činjenice da se Super liga širi za dva kluba, pa će iz druge lige direktno u elitu dve prvoplasirane ekipe, dok će treći iamti šansu u baražu. I Vil i Lozana spadaju u pretendente za ulazak u Super ligu, a domaćin ovog duela je lider prvenstva sa 44 boda. Sledi Iverdon sa dva manje, dok je Lozana treća sa 38. U četiri utakmice u 2023. godini Vil je osvojio deset bodova. Bili su fudbaleri ovog kluba izuzetno efikasni u tim mečevima i postigli su 12 golova, tri po meču. U prošlom kolu su sa 3:2 dobili Ksamaks, uz dosta problema. Lozana je takođe osvojila deset bodova u četiri prethodna duela u prvenstvu, samo što su oni startovali sa tri pobede, da bi taj niz prekinuli pomalo neočekivanim remijem sa Belinconom u prošlom kolu u nedelju. Cilj Lozane je da se pomere makar na drugo mesto i tako se vrate u elitu bez komplikacija u baražu sa poslednjeplasiranim timom iz Super lige. Biće ovde golova, to je jasno, a naš predlog je GG3+ sa kvotom 1.75 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladonici Mozzartbet iznosi 7.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.