Tiket dana (nedelja, 26.02.2023)

Tiket dana

Nekoliko derbija je na programu danas, ali je i među ostalim utakmicama mnogo važnih i zanimljivih. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Almerija – Barselona – 2,2+ @ 1.68 u MaxBet

Katalonci su u četvrtak ispali iz LIge Evrope i ostali bez šanse da osvoje još jedan trofej. Jedan su osvojili, onaj u Superkupu Španije, a igraju još uvek i u Kupu Kralja. Njima je, svakako, najvažnija titula šampiona kojoj su dosta blizu. Barselona je lider La Lige, ima osam bodova više od drugoplasiranog Reala i tu prednost jednostavno ne bi smela da ispusti. Ipak, mesta za opuštanje nema, igra se još punih 16 kola i svađta je moguće. Sada Barsa gostuje u Alemeriji gde nije igrala od novembra 2014. godine. Domaćin je povratnik u elitu, imao je svojih dobrih perioda, ali i kreznih momenata. Jedaj je sada u toku, Andalužani su vezali tri poraza, a od Rajo Valjekana, Betisa i Đirone primili su ukupno 11 golova. U zoni ispadanja nisu bili samo zbog bolje gol razlike u odnosu na Kadiz pre ovog kola. Možda je motiv na strani domaćina, ali je Barselona mnogo kvalitetnija i očekujemo pobedu uz bar dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota je 1.68 u kladionici MaxBet.

Leven – Antverp – 2 @ 2.25 u MaxBet

Ekipa iz Antverpena je gotovo obezbedila plasman u plej-of i to je odličan rezultat za ovaj tim. Možda se na početku sezone činilo da će se Antverp prošetati kroz Župiler ligu, u prvih devet kola imali su isto toliko pobeda, ali su vremeno počeli da popuštaju i sada se nalaze na trećem mestu sa deset bodova manje od vodećeg Genka. Upravo su pre dva kola pobedili Genk, i to u gostima, čime su pokazali da još ne odustaju od naslova šampiona i žele da što više smanje razliku pre početka doigravanja. Posle pobede u Genku Antverp je slavio i na svom terenu protiv Eupena i to je bio treći vezani meč na kome nisu primili gol. Sada gostuju kod Levena, tima koji se nalazi u sredini tabele i nema neki poseban motiv, barem ne u ovom trenutku. Leven je bez pobede u prethodnih šest utakmica, na svom terenu su tri puta igrali nerešeno dok su na strani sva tri puta izgubili. U prošlom kolu poraženi su u Gentu sa 2:0 i to je drugi meč na kome nisu dali gol. Predlog je dvojka, Antverp ne bi smeo da sada gubi korak za Sent Žilom i Genkom, a za pobedu gostiju dobija se koeficijent 2.25 u kladionici MaxBet.

Vitese – Ajaks – x2,4+ @ 2.65 u MaxBet

Za Kopljanike se evropska sezona završila u Berlinu porazom od ekipe Uniona, i sada im preostaje pohod na odbranu titule u Erediviziji. Neće to biti lak zadatak, Ajaks više nije dominantan u holandskoj ligi i trenutno je drugi iza Fejnorda iz Roterdama. Za liderom zaostaju samo tri boda pred ovo kolo i sigurno da to nije razlika koja je nedostiža, pogotovo jer bodove često gube i one najbolje ekipe iz zemlje lala. Dobili smo zanimljiv šampionat u Erediviziji pre svega zbog nešto manjeg kvaliteta koje poseduju Ajaks i PSV, a ne zato što su Fejnord, AZ ili Tvente puno napredovali. Zato ni gostovanje u Arnhemu za Ajaks neće biti lako, i pored činjenice da je Vitese podbacio u dosadašnjem delu sezone. Domaćin je tek na 13. mestu, mnogo bliže borbi za opstanak nego za Evropu, a niz od četiri meča bez poraza prekinuli su u prošlom kolu kada su izgubili u Vilendamu. Jesenas je u Amsrterdamu bio 2:2, a isti rezultat je bio i na poslednjem odmeravanju snaga ove dve ekpe u Arnhemu. Opet očekujemo golove, a predlažemo duplu šansu na goste. Za x2,4+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.65.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 10.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.