Tiket dana (utorak, 28.02.2023)

Tiket dana

Mada ovog utorka nema Lige šampiona ponuda je sasvim dobra. Igraju se zaostale utakmice u mnogim ligama, ali i mečevi završnice u kupovima. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Kozenca – Ređina – 2 @ 1.95 u MaxBet

Domaćin kao da se oprostio od Serije B. Kozenca je u poslednjih 13 kola uspela da pobedi samo jednom, i bilo je to u duelu protiv Parme na domaćem terenu. Nakon ubedljivog poraza od Koma u subotu, bilo je čak 5:1 za domaćina, Kozenca je na poslednjem mestu na tabeli sa 23 boda. Peruđa, prvi tim iznad crte, nije mnogo udaljena, svaga šest bodova, a za Kozencu ne bi bilo loše ni da se izbore makar za baraž, za koji bi morali da preskoče bar tri ekipe koje su ispred njih. Na ruku i ne ide raspored pošto im u vanrednom kolu u goste dolazi Ređina, ekipa iz vrha tabele, koja se bori za diremtak ulazak u elitu. Ređina je na 4. mestu sa 42 osovjena boda, i osim vodećeg Frozononea, mogu da sustignu i Bari i Đenovu koji su ispred njih. Rešina je imala jednu neverovatnu seriju od četiri uzastopna poraza i pomislili smo da su odustali od ulaska u društvo najboljih. Međutim, u subotu su slavili protiv Modene i verujemo da mogu do nova tri boda i u Kozenci, protiv tima koga su jesenas pobedili sa 3:0. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 1.95.

Fulam – Lids – 1 @ 2.20 u MaxBet

Dva premijerligaša sastaju se u osmini finala engleskog FA kupa. Gledajući po položaju na tabeli Fulam je apsolutni favorit, ali je kup baš zato zanimjliv jer su iznenađenja česta. Kolibari su vezali četiri utakmice u prvenstvu bez poraza, pobedili su Notingem Forest na Krejven Kotidžu i Brajton na strani, dok su remizirali protiv Čelsija u gostima i Vulverhemptona u petak na svom terenu. Na tu seriju bez neuspeha dodate su i dve utamice u FA kupu protiv Sanderlenda, remi u Londonu i pobeda u ponovljenoj utakmici u gostima. Lids se bori za opstanak, u subotu su ostvarili kapitaln vredan trijumf protiv Sautemptona, direktnog konkurenta, i sigurno da im je taj meč bio od mnogo veće važnosti o ovog. Lids je izbacio u prethodna dva kola Kardih i Akrington, dok je Fulam, pre Sanderlenda, eliminisao Hal Siti. U prvenstvu su se sastali jednom ove sezone, meč na Eland Roudu u Lidsu dobio je Fulam sa 3:2. Verujemo da će Fulam pokušati da ode što dalje, možda i do završnice FA kupa, a na ruku im ide i to što su sigurni u prvenstvu i nemaju briga oko statusa. Naš predlog je jedinica za koju se u kladionici MaxBet dobija kvota 2.20.

Farul – Sepsi – 1 @ 2.00 u MaxBet

Domaćin vodi veliku borbu sa aktuelnim šampionom Kluđom za prvo mesto. Za sada je Farul bolji i ima prednost od dva boda. Daleko je to od ozbiljne razlike, posebno posle ubedljivog trijumfa Kluđa u pobnedeljak uvek na gostovanju kod Petrolula. I Farul je bio uspešan kao gost, oni su u peta slavili kod UTA Arada minimalan trijumf i vezali peti meč bez poraza, sa četiri pobede i jednim remijem. Jedinu neuspeh u 2023. godini doživeli su u prvom meču nastavka sezone, i to baš protiv Kluža na svom terenu u Konstanci. Do kraja regularnog dela sezone ostala su još tri kola, a onda će šest prvoplasiranih timova igrati u plej-ofu za titulu i plasman u evropske kupove. Ostatak lige boriće se za opstanak. Sepsi je u toj gornjoj polovini, i oni su izgubili samo jednom od nastavka sezone, ali imaju tri remija i dve pobede. U prvom delu sezone Farul je slavio u Svantuu sa 1:0, a i sve međusibne utakmice između ova dva rivala, a bilo ih je samo četiri, završavane su rezultatom 1:0, po dva puta za oba rivala. Očekujemo da Farul slavi i ostane na vrhu tabele i posle ovog kola. Za jedinicu se dobija kvota 2.00 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketa za utorak u kladionici MaxBet iznosi 8.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.