Tiket dana (sreda, 01.03.2023)

Tiket dana

Kreće novi mesec, nadamo se uspešan kao i prethodna dva. Današnja ponuda nije previše bogata, ali za tiket ima materijala. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Osasuna – Bilbao – 1x,0-2 @ 2.20 u MaxBet

U polufinalu Kupa Kralja sastaju se Osasuna i Atletik Bilbao. Ma koliko Baskijci bili majstori za ovo takmičnje, nikako im neće biti lako protiv odličnog tima iz pamplone. Drugi polufinalni par čine dva najveća španska kluba, Real i Barselona, pa pobednika ovog duela očekuje đavolski težak posao u finalu. Ipak, Bilbao je igrao u finalu dve godine uzastopno, 2020. i 2021. godine, ali su u oba poraženi, prvo od Sosijedada, a onda i Barselone. Branilac trofeja Betis ispao je u osmini finala, a izbacila ga je Osasuna, koja je u četvrtfinalu eliminisala i drugi klub iz Sevilje. Bilbao je slavio protiv Valensije u četvrtfinalu na Mestalji a pre toga je je eliminisao Espanjol. Ove dve ekipe sastale su se jednom u ovom prvenstvu, meč je odigran početkom godine u Bilbaou i završen je bez golova. Ne očekujemo da ih bude mnogo ni sada i pored činjenice da je Osasuna u nedelju slavila na Pishuanu protiv Sevilje sa 3:2, a Bilbao istim rezultatom izgubio od Đirone na svom San Mamesu. Predloge je dupla šansa na domačina uz mali broj pogodaka. Za 1x,0-2 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.20.

Bari – Venecija – T12+ @ 2.30 u MaxBet

U bariju se opet igra vrhunski fudbal i tim sa stadiona Sveti Nikola na putu je povratka u Seriju A. Puno godina je prošlo od kada smo ih gledali u eliti, a prošli su jedan vrlo težak period igrajući i u Seriji C i suočavajući se sa ogromnim finansijskim problemima. Sada je Bari u Seriji B, nalaze se na 3. mestu posle 26 odigranih kola a za drugoplasiranom Đenovom zaostaju dva poena. U elitu direktno idu samo dve prvoplasirane ekipe, a vodeći Frozinone već je stekao solidnu prednost i sumnjamo da oni mogu da budu meta Bariju. U prethodna četiri kola Bari je osvojio deset bodova, tri puta su slavili i remizirali su na svom terenu protiv Kaljarija. Prošle subote pobedili su Brešu u gostima, i to nije ništa čudno jer su više bodova osvojili u gostima nego kao domaćini, čak 25 naspram 18 na svom stadionu. Posle Frozinonea su najefikasniji tim, a dali su samo gol manje od lidera. Venecija je tek 16. na tabeli, ta pozicija donosi samo plasman u baraž za opstanak, a cilj im je da se pomere makar mesto napred. Sada su u dobroj formi i vezali su pet utakmica bez poraza. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ kvota je 2.30 u kladionici MaxBet.

Tuluz – Rodez – 1/1,2+ @ 2.15 u MaxBet

Tuluz je poražen u dva prethodna kola u Ligi 1 i, najverovatnije, ostao bez šansi za neki zapaženiji plasman. Ipak, glavni cilj bio je opastanak i verujemo da će ga fudbaleri ovog kluba bez većih problema ostavriti. Od prvog tima u zoni ispadanja imaju 11 bodova više i samo trebaju da nastave sa igrama kao i dosad i briga neće imati. Zato im se otvara šansa u kupu. Stigli su do četvrtfinala u kome će za rivala imati tim iz Lige 2. Ne samo da je Rodez u nižem rangu, već su poslednji na tabeli i sigurno da im je opstanak bitniji nego ova utakmica u Kupu Francuske, koji ionako ne mogu da osvoje. I ovo što su do sada uradili je veliko iznenađenje, u prošlom kolu su već eliminisali jednog člana elite, slavili su u Okseru 3:2. U Tuluzu su im male šanse i nekako verujemo da će domaćin, koji je u prošlom kolu lako izbacio Rems, slaviti siguran trijumf. Naš predlog je prelaz 1/1 uz bar dva gola domaćina. Za 1/1,2+ koeficijent je 2.15 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 10.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.