Tiket dana (četvrtak, 02.03.2023)

Tiket dana

Današnja ponuda je jako slaba, a naravno da će kladioci najviće pratiti polufinalni meč španskog Kupa Kralja između Reala i Barselone. Tu utakmicu smo izabrali za Tip dana, a evo kako smo sastavili tiket. Kvote iz tiketa važile su u trenutku pisanja teksta.

Antverp – Rojal Union – 1 @ 2.55 u CircusBet

Rojal Union je ponovo ispao iz forme u finišu sezone. Barem to tako sad izgleda. I prošle sezone je ovaj klub bio nadomak titule, u plej-of je ušao kao prvoplasirani tim ali je ispustio veliku prednost i na kraju je završio iza Klub Briža. Pehar će, to je sigurno, promeniti vlasnika. Teško je očekivati da će ekipa iz Briža napraviti čudo i sada je Genk najveći kandidat da preuzme presto. Prvi pratioci Genka su ove dve ekipe koje se sada sastaju u polufinalu belgijskog kupa. U prvoj utakmici odigranoj u Briselu slavio je Rojal Union minimalnim rezultatom i na Antverpu je da pokuša da nadoknadi minus. Ekipa iz Antverpena je u prethodna četiri kola upisala po dva remija i dve pobede, a u nedelju su uzeli samo bod na gostovanju kod Levena. Za to vreme je Rojal Union vezao dva poraza, prvo od Standarda u Briselu, a onda i na gostovanju Vesterlou. Oba puta bilo je 4:2. Prvi finalista je Mehelen koji je dva puta dobio ekipu Varegema. Odbrana Rojal Union nije u najboljoj formi i očekujemo da Atverp dobije ovaj meč. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.55.

Anortozis – Olimpijakos Nikozija – 1 @ 1.63 u CircusBet

Dmaćin je ostao bez plasmana u plej-of i to je veliki uspeh za tim Anortozisa. Do kraja regularnog dela prvenstva na Kipru ostalo je još jedno kolo a njihov zaostatak za timom koji je na 6. mestu, poslednjem koje donosi plasman u doigravanje za titulu, beži nedostižnih pet bodova. Zato će se svojski potruditi da od što dalje u kupu, a možda ga i osvoje. Posle prve utakmice četvrtfinala ovog takmičenja imaju gol minusa u odnosu na Olimpijakos koji je u Nikoziji slavio sa 2:1. Olimpijakos je regularni deo šampionata završiti na preposlednjem mestu i imaće mnogo problema da obezbedi opstanak, pa mu kup i nije od presudne važnosti. Pokušaće da sačuvaju prednost u Larnaki, ali smatramo da je ona dosta mala da mogu računati na plasman u polufinale. U dve odigrane prvenstvene utakmice više uspeha je imao Anortozis, pobedili su u Nikoziji 2:1, dok su na svom terenu uzeli samo bod prtiv Olimpijakosa, u meču koji je odigran pre dve sedmice. Naš predlog je pobeda Anortozisa i smatramo da će doći jedinica sa kvotom koja iznosi 1.63 u kladionici CircusBet.

Kolubara – Javor – 1 @ 2.41 u CircusBet

Lazarevčani su ispali iz gornjeg dela tabele posle remija Radničkog u Humskoj i sada su na devetom mestu. Njihov cilj je da budu barem jedno mesto bolje plasirani i tako igraju u plej-ofu, to je veliki uspeh za tim koji je od prošle sezone u eliti. Kolubara je dobila oba meča na svom terenu u drugom delu sezone, pobedili su minimalnim rezultatom Radnik i Voždovac, a gledajući finiš i prvog dela šampionata ovaj tim nije primio gol u Lazarevcu na četiri poslednja meča. Poslednji put im se mreža tresla kada je u rudarskom gradu gostovao Partizan. Javor je povratnik u elitu i može da bude relativno zadovoljan učinkom. I oni imaju šansu da se plasiraju u plej-of, i možda je za njih ovo gostovanje ključno. Ivanjičani imaju 23 boda, tri manje od Kolubare i četiri od Kragujevčana. U prvom delu sezone Kolubara je slavila u Ivanjici minimalnu pobedu i očekujemo da to uradi i pred svojim navijačima i tako doće na prag plasmana u plej-of. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 2.41.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 10.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.