Tiket dana (petak, 03.03.2023)

Tiket dana

Opet je pred nama dan sa bogatom ponudom, a to je samo uvod u fantastičan vikend. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Nica – Okser – 1 @ 1.65 u Mozzartbet

Tim sa Azurne obale je u odličnoj formi što može samo da hrabri navijače pred nastavak evropske misije u Ligi konferencija. Dobili su rivala za osminu finala, to je moldavski Šerif, tim koji je eliminisao Partizan. U Ligi 1 Nica je osam utakmica bez poraza sa šest pobeda i dva remija. Stigli su do 7. mesta i ponovo su u igri kada je plasman u Evropu za narednu sezonu u pitanju. U prošlom kolu Nica je protutnjala Kneževinom i slavila protiv Monaka 3:0. Neverovatan je podatak da je Nica primila samo jedan gol, i to u pobedi nad Olimpikom u Marseju, na poslednjih sedam utakmica. Okser je takođe u naletu, naravno uzimajući u obzir njihove ambicije, pa su bez poraza na poslednje četiri utakmice. Povratnik ima dve vezane pobede i uspeo je da napusti zonu ispadanja, ali samo zahvaljujući gol razlici. Jesenas je bilo 1:1 a sada očekujemo trijumf Nice za oji se dobija koeficijent 1.65 u kladionici Mozzartbet.

Sosijedad – Kadiz – 1 @ 1.53 u Mozzartbet

Baskijci se i dalje drže na mestu koje vodi u Ligu šampiona i to će biti njihov prioritetni cilj, da završe među četiri najbolje ekipe u La Ligi. Da bi se to dogodilo moraće da igraju znatno bolje nego u prethodnom mesecu kada su slavili samo jednom na pet odigranih utakmica u prvenstvu. Na poslednja dva meča na svojoj Anoeti nisu pobedili, a nisu bili uspešni ni na Mestalji protiv Valensije u prošlom kolu kada su poraženi minimalnim rezultatom. Protiv Kadiza moraju da pobede, uskoro ih očekuje i prvi duel osmine finala Lige Evrope protiv Rome koji žele da dočekaju u dobrom raspoloženju. Kadiz u poslednjih pest kola ima tri pobede i tri poraza. Pobeđivali su na svom terenu i gubili na strani, što ranije i nije bilo baš karakteristično za njih, pošto su češće osvajali bodove na strani. Stvari su se promenile i Kadiz mnogo bolje izgleda pred svojim navijačima. Van su zone ispadanja, ali bi mogli da se u nju vrate koliko posle ovog meča. Okršaj ove dve ekipe u prvom delu sezone odigran je još u avgustu a Sosijedad je slavio u Kadizu 1:0. Opet očekujemo trijumf tima iz San Sebastijana i za jedinicu dobijamo kvotu 1.53 u kladionici Mozzartbet.

Ostende – Klub Briž – 2 @ 1.70 u Mozzartbet

Aktuelni šampion Belgije neće odbraniti titulu pošto u ovom momentu zaostaje za v odećim Genkom tačno 20 bodova. Jeste Klub Briž uspeo prošle sezone da u plej-ofu nadoknadi veliku prednost Rojal Uniona, ali ona nije bila ovakva. Sada je prioritet ući u doigravanje i tamo pokušati doći makar do drugog mesta i učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona u kojoj su ove sezone imali odličan nastup. Kažemo imali, mada su još uvek u tom takmičenju, ali će u toku ove sedmice morati da nadoknade dva gola minusa u Lisabonu protiv Benfike ako žele u četvrtfinale. Ne verujemo u takvu mogućnost i zato će im gostovanje u Ostendeu biti možda i važnije. Domaćin je u katastrofalnoj formi, poslednji put su pobedili početkom novembra i sada su pretposlednji u Župiler ligi sa sve većim zaostatkom za timovima van zone ispadanja. Briž stvarno ne bi smeo da ima problema u Ostendeu i pored dosta neubedljivih igara u poslednje vreme. Za dvojku se dobija koeficijent 1.70 u kladionici Mozzartbet.

Vitese – AZ Alkmar – 2 @ 2.05 u Mozzartbet

Daleko od toga da će Alkmar imati lak posao u Arnemu, ali ako žele da ostanu u trci za titulu u Eredivizji moraju da pobede Vitese. Domaćin igra vrlo slabu sezonu ali smo videli u prošlom kolu da može da se suprotstavi i najjačim ekipama pa su od Ajaksa poraeni posle velike borbe. AZ i dalje igra u Evropi, plasirali su se direktno u osminu finala Lige konferencija, a u četvrtak će gostovati u Rimu gde ih čeka Lacio. Za vodećim Fejnordom AZ zaostaje tri boda i zato je neuspeh u Armenu isključen. Domaćin je tek na 13. mestu, imaju pet bodova više od prvog tima ispod crte, ali smatramo da su znatno kvalitetniji od ekipa ispod njih i da ne smeju imati problema oko statusa. To zašto nisu bolje plasirani pitanje je za njihov stručni štab. AZ nije uspeo da pobedi Vitese u Alkmaru ali verujemo da će slaviti u gostima. Za dvojkus e u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 8.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.