Tiket dana (nedelja, 05.03.2023)

Tiket dana

Nekoliko derbija igra se danas, ali iskusni kladioci obično izbegavaju takve utakmice kada je ponuda dobra. Evo našeg predloga. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u momentu njegovog sastavljanja.

Gent – Anderleht – 1 @ 2.15 u MaxBet

Činilo seda je poraz Gent od Klub Briža u prošlom kolu i definitivno rešio koje će četiri ekipe igrati u plje-ofu ove sezone. Znalo se i ranije da su to Genk, Rojal Union i Antverp, dok su se za četvrto mesto botrili Klub Briž, Standard, Vesterlo i Gent. Umakao je aktuelni šampion svojim rivalama četiri boda, ali je u petak sasvim neočkievano poražen na gostovanju u Ostendeu i tako ponovo ulio nadu triligu koji ga prati. Gent neće smeti da napravi kiks protiv Anderlehta, iako mu je rival nekadašnji velikan belgijskog fudbala. Izgubio je tim iz Brisela prvo primat, onda je bio dugi van Evrope, da bi se prošle sezone probio do plej-ofa. Sada su daleko od vrha, nalaze se tek na 9. mestu pred ovo kolo i jedino mogu do doigravanja za Evropu. Gent je ovde favorit i očekujemo njegovu pobedu. Koeficijent za jedinicu je 2.15 u kladionici MaxBet.

Rems – Ajačio – 1,2+ @ 2.10 MaxBet

Neverovatno kakve je rezultate postgao Rems sa trenerom Vilom Stilom, momkom od 30 godina koji se fudbalom, pre klupe Remsa, bavio jedino igrajući igricu Fudbal menadžer. Istina, nekada je bio fudbaler, ali ne zapažen, ali da budemo potpuno iskreni vodio je i belgijski Beršot. Kao trener se pokazao odlično, od kada je preuzeo klupu francuskog prvoligaša oni ne znaju za poraz u Ligi 1 još od sredine septembra, a jedini neuspeh doživeli su u Kupu Francuske od Tuluza pre mesec dana. Istom rivali revanširali su se u prvenstvenom duelu u prošlom kolu kada su ih savladali sa 3:0. Rems je još daleko od vrha tabele, a glavni razlog za to je veliki broj nerešenih rezultata. Imaju ih čak 13 u 25 odigranih utakmica. Ajačio se bori za opstanak, trenutno su van zone ispadanja ali sa samo bodom više od prvog tima ispod crte. Posle tri uzastopna poraza Ajačio je u prethodnom kolu ostvario važnu pobedu protiv ekipe Troa. Rems nije primio gol u šampionatu u poslednja četiri kola, a na svom terenu su izuzetno efikasni i predlažemo jedinicu uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.10.

Lingbi – Brondbi – 2 @ 1.90 u MaxBet

Brondbi je daleko od borbe za titulu ali im je sada najbitnije da obezbede igranje u plej-ofu danske Super lige. Trenutno se tim iz predgrađa Kopenhagena nalazi na 6. mestu, poslednjem koje vodi u doigravanje za titulu, a od vodećeg Nordsjelanda imaju čak 12 bodova manje. Ipak, Brondbi je pokazao u ove dve utakmice u nastavku sezone da su dobro iskoristiti dugu zimsku pauzu, pa su pobedili Horsens na svom terenu i Mitjiland na gostovanju u gostima. S ruge strane njihov rival, tim Lingbija, nalazi se na poslednjem mestu i u dosadašnjih 19 kola osvojili su samo devet bodova. Jedan od tih 9 uzeli su na gostovanju kod Brondbija jesenas kada je meč okončan rezultatom 3:3. Imaće Lingbi šansu da u plej-ofu pokuša da izbegne najgore, kada se bude sastajao sa sebi ravnim rivalima, ali protiv Brondbija nema velike šanse. Predlažemo dvojku za koju se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 8.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.