Tiket dana (sreda, 08.03.2023)

Tiket dana

Da nije utakmica Lige šampiona skoro da ponude ne bi ni bilo. Ipak, tu su utakmice u Grčkoj, Škotskoj i zaostali mečevi u još nekim zemljama. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Bajern – Pari Sen Žermen – GG @ 1.47 u Mozzartbet

Verovatno su svi smatrali da će na Parku Prinčeva prisustvovati pravoj goleadi. Mi nismo bili takvog mišljenja, znajući koliko je ulog bio. On ni sada nije ništa manji, s tim da Bavarci imaju gol prednosti i Parižani nemaju šta da čuvaju na Alijanc Areni. Kingsli Koman, nekadašnji omladinac PSŽ-a ponovo je presudio svom bivšem klubu, ali za razliku od finala 2020. godine sada Sveci imaju priliku za popravni. Problem je što Bajern nije izgubio u Minhenu 24 utakmice zaredom, više od godinu dana, a da bi se francuski šampion izborio makar za produžetke, moraće da bude bolji posle 90 minuta igre, barem za gol. U revanšu Kristof Galtije neće moći da računa na Nejmara koji je povređen, ali mnogi smatraju da će tako biti više prostora za Mesija i Kilijana Mbapea i da gosti mogu biti opasniji. Bajern je, u odnosu na prvi meč, jači za Sadija Manea, koji još nije u top formi ali je svakako jedna od uzdanica trenera Julijana Nagelsmana. Obe ekipe u dobroj su formi u svojim šampionatima, lideri su Bundeslige odnosno Lige 1, a vezali su po tri pobede. Možda ponovo nećemo gledati festival golova, ali bi morao da bude barem po jedan na obe strane. Za GG koeficijent je 1.47 u kladionici Mozzartbet.

Sonderjil – Silkeborg – 2 @ 2.10 u Mozzartbet

U prvom meču četvrtfinala danskog kupa drugoligaš Sonderjil dočekuje Silkeborg, člana elite. Domaćin je popustio u finišu prvog dela sezone, to se nastavilo i posle duge pauze i sada je Sonderjil tek na 5. mestu na tabeli i zaostaje za vodećim Vejleom čak 13 bodova. Plasman u plej-of im nije ugrožen i oni će igrati sa timovima iz gornjeg dela tabele, ali sa minimalnim izgledima da izbore povratak u prvu ligu. Silkeborg je imao solidan evropski nastup prošle sezone, sada su na tabeli Super lige na 6. mestu i bore se da zadrže tu poziciju i plasiraju se u doigravanje za titulu. Neće to biti lako i pored činjenice da su ostala samo dva kola u regularnom delu da se još igraju, pošto će im preostali rivali biti Brondbi i Mitjilan, baš timovi koji su iza njih sa samo bodom zaostatka. Znajući rejtin ove dve ekipe, Silkeborgu će trebati mnogo umešnosti, ali i sreće da ostanu tu gde jesu. Možda je prilika da sustignu Randers ili Orghus koji imaju sada samo bod više od njih. Kup je šansa za Silkeborg, igra se i revanš za mesec dana, ali smatramo da bi oni mogli već sada da reše dobar deo posla. Za dvojku se dobija kvota 2.10 u kladionici Mozzartbet.

Livingston – Dandi junajted – 1 @ 2.15 u Mozzartbet

Bliži se period kada se škotski Premijeršip deli na dva dela. Prvih šest timova igraće u plej-ofu za titulu i plasman u Evropu, dok će druga polovina tabele biti bitku za opstanak. Domaći Livingston je na 7. mestu pred ovaj meč, ali ako savlada Dandi junajted mogao bi da bude i peti. Trenutno nisu u dobroj formi, vezali su tri prvenstvena poraza i jedan u kupu. U Premijeršipu su gubili od Rendžersa i Hibernijana na svom terenu i Aberdina na strani, i sve to koštalo ih je ispadanja iz prve polovine tabele. Ništa bolji trenutno nije ni njihov rival iz Dandija. Oni su vezali šest poraza u šampionatu i jedan u kupu, i zauzimaju poslednje mesto na tabeli. Oni će šansu tražiti u plej-autu kada će pokušati da izbegnu najgore, a sada pokušavaju da nađu pravog trenera, promenili su ih već trojicu i ništa. Livingston je slavio minimalan trijumf jesenas u Dandiju, dok je Junajted pobedio u meču Liga kupa na stadionu ”Toni Makaroni” u Livingstonu. Nama je ovo jedinica, a koeficijent za pobedu domaćina iznosi 2.15 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 6.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.