Tiket dana (petak, 10.02.2023)

Tiket dana

Posle uzbuđenja u evropskim kupovima vraćaju nam se ligaška takmičenja. Pred nama je mnogo utakmica ovog vikenda i biće prava umetnost izbeći ”mine” kojih je sve više kako se bliži kraj sezone.

Keln – Bohum – 1,2+ @ 2.05 u MaxBet

Keln je odlično započeo drugi deo sezone u Bundesligi i u prvih pet utakmica nije osetio gorčinu poraza. Pobedili su na svom terenu Verder sa 7:1 i Ajntraht sa 3:0, dok su remizirali sa Bajernom i Šalkeom na strani, te Lajpcigom na svom Rajnekarenergiju. Taman su se navijači ponadali da bi njihovi ljubimci mogli ponovo do plasmana u Evropu, usledila su dva vezana poraza, od Štutgarta i Volfsburga. U poslednjem odigranom kolu Keln je došao do boda, ali nije postigao gol ni na trećoj uzastopnoj utakmici, mada je bod u Berlinu protiv Uniona lep rezultata. Priliku da prekinu niz bez trijumfa imaju protiv Bohuma, tima koji je ponovo u zoni ispadanj i koji ima četiri uzastopna poraza u Bundeligi iza sebe i to bez datog gola. Bohum je u prošlom kolu igrao veoma važan meč protiv Šalkea na svom terenu koji je izgubio sa 2:0 i preuzeo ”fenjer” od Rudara. Sada na začelju četiri tima imaju po 19 bodova ali Bohum ima najslabiju gol razliku. Keln je rasterećeniji i favorit je u ovom duelu. Uz jedinicu predlažemo i dva gola domaćina. Za kombinaciju 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.05.

Kaljari – Askoli – 1x,0-2 @ 1.98 u MaxBet

Tim sa Sardinije želi da se odmah vrati u elitu italijanskog fudbala, ali je i njima jasno koliko je to težak zadatak. Kaljari je na 8. mestu, poslednjem koje vodi u doigravanje i ostaje im da pokušaju da poprave plasman i makar izbegnu jedan krug plej-of, pošto je teško poverovati da mogu do druge pozicije koja direktno vodi u Seriju A. Na prva dva mesta nalaze se Frozinone, koji je daleko odmakao svima, i Đenova koja u ovom momentu ima dvocifrenu predost u odnosu na Kaljari. Askoli je takođe nekadašnji član elite, ali crno-beli odavno ne igraju u Seriji A. Ova sezone je solidna za njih, nalaze se na 10. mesti i imaju šansu da uđu u plej-of preko koga se dobija treći putnik za elitu. Oba tima igraju veoma neefikasne mečeve, Kaljari je vezao pet kola bez pobede a iza sebe ima četiri uzastopna remija. Na tih pet utakmica ukupno je palo pet golova. Ništa bolje nije ni na mečevima Askolija, na njihovih pet prethodnih mečeva ukupno su viđena četiri pogotka, a oni su niz od deset bodova u četiri kola prekinuli porazom od Barija u vanrednom kolu u utorak. Ne očekujemo goleadu ni sada, kao ni poraz domaćina. Za kombinaciju 1x,0-2 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.98.

Šafhauzen – Lozana – 2,2+ @ 2.25 u MaxBet

Lozana jednostavno mora da iskoristi promenu sistema takmičenja u Švajcarskoj i da se vrati u Super ligu. Direktno će u elitu dve prvoplasirane ekipe dok će šansu imati i treći, i to preko baraža u kome će igrati protiv poslednjeplasirane ekipe iz prve lige. Lozana je sada na toj trećoj poziciji ali ima samo bod manje od drugoplasiranog Iverdona, i tri manje od vodećeg Vila. Mogli su oni da budu lideri da nisu napravili dva kiksa na domaćem terenu u poslednja dva meča. Nisu uspeli da pobede Belinconu i Vaduz u Lozani, dve ekipe koje ne spadaju u bolje ove sezone. Zato je Lozana ,mnogo uspešnija na strani, u nastavku sezone upisali su tri pobede na tri odigrana meča, slavili su protiv Lozane Ouši, Ksamaksa i Vila, postigavši čak devet golova na ta tri meča. Favoriti su i u Šafhauzenu kod ekipe koja je u prošlom kolu izgubila na svom terenu od Tuna sa 5:0. Uz dvojku dodajemo i dva gola gostiju, a za 2,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 9.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.