Tiket dana (ponedeljak, 13.03.2023)

Tiket dana

Nija današnja ponuda nešto posebno inspirativna ali svakako da za sastavljanje tiketa ima materijala. Predložene kvote bile su važeće u momentu pisanja teksta.

AEK Larnaka – Apolon – 1 @ 1.95 u Mozzartbet

Domaćin je imao težak meč u četvrtak u okviru osmine finala Lige konferencija u kome je poražen od Vest Hema na svom terenu. I njim aje jasno da u Londonu nemaju šansu da nadoknade dva gola minusa i moraju mnogo više pažnje obratiti na ovaj duel sa Apolonom da ne bi izgubili korak sa APOEL-om u borbi za titulu. Ovo je prvo kolo plej-ofa, šest najboljih ekipa igraće dvokružni bod sistem, a trenutno je APOEL na dva boda prednosti od AEK-a, a šest od Arisa iz Limasola. Realno je da se ove tri ekipe bore za pehar šampiona, ali videćemo kako će se odvijati dalje takmičenje. Apolon se, zahvaljujući tome što su imali tri uzastopne pobede na kraju regularnog dela prvenstva, probio u plej-of i kreće sa pete pozicije. O tituli ne mogu da razmipljaju ali mogu da se bore za plasman u Evropu. AEK nije izgubio nijednom kao domaćin u prvenstvu, a jedino su ovde pobeđivali Fenerbahče i, pre nekoliko dana, Vest Hem. Predlažemo jedinicu sa koeficijentom 1.95 u kladionici Mozzartbet.

Kluž – Univerzitatea Kluž – 1,2+ @ 2.10 u Mozzartbet

U grdski derbi Kluža oba tima ulaze u dobroj formi. Domaćin, i aktuelni šampion, CFR Kluž nalazi se na drugo mestu i pred ovaj meč ima četiri boda manje od vodećeg Farula. Pobeda im ne donosi lidersku poziciju ali ih dovodi samo na bod od vodećeg tima. Ovo je poslednje kolo regularnog dela prvenstva posle koga će prvih pest timova u plej-of, a svi ostali u plej-aut. Univerzitatea iz Kluža je prijatno iznenađenje, nalazi se na 9. mestu ali bez izgleda da se domognu doigravanja za titulu. Ipak, Univerzitatea je u dobroj formi, iza sebe imaju tri uzastopne pobede i sigurno će pokušati da zagorčaju život gradskom rivalu i klubu koji dominira rumunskim fudbalom poslednjih godina. Kluž je ostao bez pobede u prošlom kolu na gostovanju Sepsiju i sada nema izbora, mora da pobedi i nastavi trku sa Farulom iz Konstance. Naš predlog je jedinica kojoj dodajemo i dva gola na domaćina. Za 1,2+ koeficijent iznosi 2.10 u kladionici Mozzartbet.

Mec – Avr – 1 @ 2.35 u Mozzartbet

Mec je pred derbi kola na 4. mestu ali bi ga pobeda pomerila na drugu poziciju. Naravno, neće to biti lako, rival im je tim koji dominira francuskom Ligom 2 i niko ga ne može zaustaviti na putu ka eliti. Avr je najveći deo posla završio već na polovini sezone i sada ima osam bodova više od prvog pratioca Bordoa. Mec zaostaje 11, a sa eventualna tri boda iz ovog meča stići će Žirondince na drugom mestu. Zanimljivo je da je Mec poslednji put poražen u prvenstvu 24. oktobra i to baš na gostovanju u Avru kada je bilo 2:1 za tadašnjeg domaćina. Avr ne zna za poraz od drugog kola, a to im je jedini neuspeh u sezoni. U ovom momentu su rasterećeniji od Meca, ali nema opuštanja jer bi lako moglo da se dogodi da mu se Bordo, Sošo, Bastija, Mec ili čak Grenobl i Kaen dodatno približe. Biće ovo pravi derbi sa malo golova, a blagu prednost dajemo domaćinu. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 2.35.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.