Tiket dana (sreda, 15.03.2023)

Tiket dana

Pored toga što će se kompletirati lista učesnika četvrtfinala Lige šampiona, večeras se igra i jedna revanš utakmica osmine finala Lige konferencija, ako i dve zaostale utakmice u englesko Premijer ligi. Tu su i mečevi nižih rangova u Nemačkoj i Engleskoj. Kvote iz tiketa su važile u momentu njegovog sastavljanja.

Bašakšehir – Gent – GG @ 2.00 u MaxBet

Znalo se još posle žreba da će dvomeč između ova dva tima biti jedan od najneizvesnijih. Pokazao je to i prvi meč odigran u belgiji koji je završen rezultatom 1:1. Ipak, utisak koji smo stekli treba uzeti sa rezervom pošto su uslovi za igru bili nehumani jer se igralo po pravom pljusku, a teren je toliko bio natopljen vodom da se lopta nije mogla ni kretati. Rezultatom su sigurno zadovoljniji gosti, i pored toga što su prvi stigli do gola. Neizvesno će biti i u Istanbulu, niko nema prednost pošto se gol u gostima više ne računa, pa ko hoće dalje mora da pobedi. Gent je u prethodnom koli Župiler lige bio ubedljiv na gostovanju u Varegemu gde je slavio sa čak 6:2, dok je Bašakšehir još jednom razočarao svoje pristalice i izgubio kao domaćin istanbulski derbi od Bešiktaša 2:0. Tim porazom su pali na 6. mesto i udaljili se od novog izlaska u Evropu. Iz tog razloga im je važan dobar rezultat u ovoj sezoni. Ne znamo ko će dalje, ali verujemo u otovrenu igru i u barem po gol u obe mreže. Za GG koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.00.

Brajton – Kristal Palas – 0-2 @ 1.90 u MaxBet

Mimo očekivanja Brajton je odigrao dve efikasne utakmice. Prvo su sa 4:0 pobedili Vest hem na svom Ameksu, a za vikend su remizirali u Lidsu na Eland Roudu 2:2. Njihova pozicija omogućava im da igraju rasterećeno i kad su takvi onda su najopasniji. Galebovi su na odličnom 7. mestu ali i sa dve zasotale utakmice i u zavisnosti od njihovog ishoda mogu biti i samom vrhu tabele. Liga šampiona nije realan cilj, ali bi se u Evropu moglo i preko nekog od slabijih takmičenja. Za Palas je situacija drugačija, oni nisu pobedili u 2023. godini, a poslednji trijumf ostvarili su poslednjeg dana u prethodnoj godini. Od tada su odigrali deset utakmica u prvenstvu sa pet poraza i pet remija. Iza sebe imaju dva uzastopna neuspeha doživljena minimalnim rezultatom, prvo u Birmingemu od Aston Vile, a onda i na svom Selhurst parku od Mančester Sitija. Bili su blizu remija sa šampionom ali ih je srušio Haland sa bele tačke u finišu meča. Pet od prethodnih sedam međusobnih duela ove dve ekipe završeno je rezulatom 1:1, pa i sada verujemo u tvrd meč sa malim brojem golova. Za 0-2 gola koeficijent je 1.90 u kladionici MaxBet.

Sanderlend – Šefild junajted – 2 @ 2.38 u MaxBet

Crne mačke su bile u seriji od tri uzastopna poraza u Čempionšipu a onda su u nedelju slavili u Noriču i rastužili domaćina koji se nada povratku u Premijer ligu. Sada igraju sa još jednim skorašnjim premijerligašem i ekipom koja je trenutno na drugom mestu, onom koje direktno vodi u elitu. Šefild junajted je takođe bio neuspešan u prethodnom kolu, u subotu su, mimo svih očekivanja, izgubili od Lutona na svom Bramal Lejnu 1:0. Istim rezulatom su pobedili kolo ranije na gostovanju u Redingu, i izgubili u Blekburnu pre dve sedmice. Dakle, ko god da pobedi, na utakmicama Šefild junajteda je rezultat na kraju 1:0. Sanderlend je znatno umanjio svoje šanse da se dokopa plej-ofa sa ona tri poraza, ali trijumf nad Kanarincima uneo je novi optimizam. Meč je izuzetno važan i za Oštrice koje sada beže Midlizboru samo četiri boda i od sigurnog putnika za elitu mogli bi lako da postanu tim koji će to morati da uradi kroz baraž. Sanderlend igra promenjivo na svom terenu i gubio je i od slabijih timova od Jorkširaca pa predlažemo dvojku na ovom meču. Za pobedu gostiju kvota je 2.38 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 9.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.