Tiket dana (četvrtak, 16.03.2023)

Tiket dana

Večeras se širom Evrope igraju revanš utakmice osmine finala LIge Evrope i Lige konferencija. To će ujedno biti i glavni fudbalsi događaji za ovaj četvrtak. Predložene kvote bile su važeće u momentu sastavljanja tiketa.

Đurgarden – Leh – 0-2 @ 1.82 u CircusBet

Znali smo da nas u Poznanju očekuje tvrd meč sa malo golova i to se i dogodilo. Leg je iskoristio prednost domaćeg terena i slavio minimalan trijumf protiv švedskog vicešampiona i sada ide u Skandinaviju da još jednom, kao i protiv Bode/Glimta, sačuva svoju mrežu. Poljski tim je u jeku sezone, dok švedski šampionat još nije krenuo, pa u toj činjenici vidimo prednost Leha. Ipak, Đurgarden je igrao sjajno jesenas u grupnoj fazi i blagi je favorit i u ovom revanšu. Neće se zaletati nijedan tim, gol prednosti, posebno od kada se ne računa gol u gostima, i nije neka prednost, pa je moguće da se ovaj revanš produži i na 120 minuta igre. Uglavnom, naš predlog je mali broj pogodaka, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.82.

Sivaspor – Fiorentina – T22+ @ 1.68 u CircusBet

Nije Viola blistala u prvoj utakmici na svom ”Artemio Frankiju” pre sedam dana ali je stekla prednost od jednog gola pred gostovanje u Turskoj. Tek dvadesetak minuta pre kraja meča Čeh Barak je uspeo da pogodi mrežu Sive i donese trijumf svom timu. Mnogo bolje je Fiorentina izgledala u prethodnoj rundi u dvomeču sa Bragom, ali su i Portugalci više bili zainteresovani za nadigravanje. Siva nije u dobroj formi, pokazali su to u ponedeljak kada su ubedljivo poraženi od Istanbulspora, tima iz zone ispadanja i njima je glavna preokupacija obezbeđivanje opstanka u turskoj Super ligi. Sigurno je da neće izaći sa belom zastavom protiv Viole pred svojim navijačima, ali ako se otvore gosti će to umeti da kazne. Fiorentina je za vikend slavila na gostovanju u Kremoni, a verujemo da su favoriti i u Turskoj. Naš predlog su golovi gostiju za koje verujemo da će ih biti barem dva. Za T22+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.68.

Viljareal – Anderleht – 1,2+ @ 1.66 u CircusBet

Moramo da priznamo da smo očekivali da Žuta podmornica još u Briselu reši pitanje prolaska u narednu rundu. Ipak, Anderleht se pokazao žilavijim od prognoza, a i vremenski uslovi su bili takvi da pravog fudbala i nije bilo. Čak i po pljusku i nakvađenom terenu Viljareal je morao do pobede, imao je gol prednosti i mnogo više prilika, ali je rezultat na kraju glasio 1:1. Neće se nekadašnji velikan iz Brisela predati u Španiji ali je domaćin, i pored trenutno loše forme, veliki favorit. Viljareal je tim koji je specijalista za evropske kupove, posebno kada se igra na ispadanje i verujemo da su jedni od najvećih favorita za osvajanje Lige konferencija. Trijumf nad Anderlehtom ne bi smeo da dođe u pitanje, a verujemo da će biti ostvaren sa bar dva postignuta gola. Za 1,2+ dobija se koeficijent u kladionici CircusBet koji iznosi 1.66.

Rojal Union – Union Berlin – GG @ 1.76 u CircusBet

Uživali su gledaoci pre sedam dana u Berlinu u duelu domaćeg Uniona, i gostujućeg Rojal Uniona, ili Sent ŽIla, kako se već zove ekipa iz Brisela. Belgijanci su se isprsili pred jednom od najbooljih nemačkih ekipa ove sezone i bili su bliži trijumfu. Na kraju je rezultat glasio 3:3, a najzadovoljni su bili gledaoci koji su ispunili tribine i pored kijameta. To je bio već treći međusobni okršaj ove dve ekipe s obzirom da su se nalazile u istoj grupi Lige Evrope. U dva meča u grupnoj fazi bili su uspešniji timov i koji su gostovali, a oba puta je rezultat bio 1:0. Sada je palo čak šest golova, a niko nema prednost. Mesta u četvrtfinalu ima samo za jedan tim, a da bi se prošlo među osam u Ligi Evrope mora se pobediti. Igraće se opet otvoreno, Sent Žil je u nešto boljoj formi u poslednje vreme, ali to ništa ne mora da znači. Naš predlog je igra gol-gol, a za GG se dobija kvota koja u kladionici CircusBet iznosi 1.76.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 8.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.