Najava i analiza: Serija A, 27. kolo: Sve u znaku dva velika derbija!

Od danas su na programu mečevi 27. kola italijanske Serije A koje nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva, ali i dva velika derbija.
Naime, snage će u ovom kolu odmeriti gradski rivali Lacio i Roma, ali i Inter i Juventus. Od ostalih susreta treba izdvojiti gostovanje Napolija kod Torina, kao i meč u kom će snage odmeriti Udineze i Milan.
Atalanta želi da konačno dođe do trijumfa na svom terenu protiv Empolija, dok bi dosta golova moglo da bude na meču između Sasuola i Specije.
Sampa traži bodove spasa na domaćem terenu protiv Verone, dok će Fiorentina u centralnom nedeljnom terminu na svom terenu ugotiti ekipu Lećea.

Sasuolo – Specija – 3+ @ 1.75 u Meridianbet

Prvi meč ovog kola se igra u Ređo Emiliji gde će fudbaleri Sasuola ugostiti Speciju. Domaćin se trenutno nalazi na trinaestom mestu na tabeli a Domeniko Berardi i drugari u poslednje vreme igraju zaista sjajno, pošto je nekadašnji učesnik Liga Evrope vezao čak tri trijumfa, od kojih se poslednji desio na gostovanju kod Rome, kada je bilo 3:4.
U goste mu ovog puta stiže Specija koja je u prošlom kolu napravila pravu senzaciju pošto je tim iz Ligurije na svom terenu mimo svih očekivanja savladao Inter, a taj susret je završen rezultatom 2:1.
Trenutno se Specija nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje utisak je da bi ovu ekipu i naredne sezone mogli da gledamo u Seriji A.
Mečevi Sasuola nam u poslednje vreme donose baš dosta golova, a vrlo lako se može dogoditi da to slučaj bude i ovog puta pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.75.

Atalanta – Empoli – 1 @ 1.50 u Mozzartbet

Mora se priznati da smo od Atalante daleko više očekivali ove sezone, pošto se trenutno dojučerašnji redovni učesnik Lige šampiona nalazi na šestom mestu na tabeli.
Na poslednja četiri susreta popularna Boginja ne zna za trijumf, a u tom periodu je tim iz Bergama doživeo čak tri poraza uz jedan remi.
U prošlom kolu je Atalanta poražena na gostovanju kod Napolija, a taj suret je završen rezultatom 2:0, što je još više približilo Napolitance ka osvajanju Skudeta.
Empoli i pored očajnih partija u poslednje vreme evidentno neće imati problema oko opstanka u ligi, pošto tim iz Toskane ima čak devet bodova viška u odnosu na najugroženije ekipa na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela svoj treći uzastopni poraz i to na svom stadionu protiv Udinezea, kada je bilo 0:1.
Smatramo da je nakon četiri veoma loša meča konačno došlo vreme za jedan trijumf Atalante pa vam savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.50 u Mozzartu.

Monca – Kremoneze – GG @ 1.93 u Maxbet

Prvi meč subotnjeg programa se igra u Monci gde će istoimena ekipa na svom terenu ugostiti Kremoneze koji je praktično već novi drugoligaš.
Naime, trenutno se ekipa iz Kremone nalazi na devetnaestom mestu na tabeli uz čak četrnaest bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u opasnoj zoni.
U prošlom kolu je ovaj tim glatko poražen na svom stadionu od Fiorentine, a taj meč između ova dva tima je završen rezultatom 0:2.
Monca sa druge strane neće imati nikakvih problema oko opstanka pošto se trenutno klub koji je u vlasništvu Silvija Berluskonija nalazi na dvanaestoj poziciji na tabeli.
U prošlom kolu je debitan u Seriji A remizirao na teškom gostovanju kod Verone kojoj su bodovi bili preko potrebni a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Vrlo lako se može desiti da i jedna i druga ekipa na ovom duelu postignu makar po jedan gol, za šta je Maxbet odredio koeficijent 1.93.

Salernitana – Bolonja – 3+ @ 2.20 u Meridianbet

Salernitana će po svemu sudeći dosta lakše nego što su to svi očekivali doći do opstanka u društvu najboljih, a trenutno se izabranici Davidea Nikole nalaze na šesnaestom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe.
U poslednje vreme tim iz Salerna igra jako dobro pa je tako ova ekipa u prošlom kolu remizirala na gostovanju kod favorizovanog Milana, a taj susret na San Siru je završen rezultatom 1:1.
Bolonja sa druge strane nastavlja da pruža fenomenalne partije u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, pošto je u prošlom kolu ova ekipa uspela da remizira na svom terenu protiv Lacija, pošto je taj susret na stadionu “Renato Dal’ Ara” završen bez pogodaka, ali i bez previše šansi za postizanje istih.
Ipak, deluje da nas ovog puta očekuje jedan dosta drugačiji meč u kom golovi ne bi smeli da manjkaju pa vam predlažemo da se fokusirate na igru 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.20.

Udineze – Milan – 2 @ 2.22 u CircusBet

Jedan od najzanimljivijih mečeva ovog kola se igra u Udinama, gde će popularne Zebre ugostiti Milan.
Svakako da svi navijači Udinezea imaju dosta razloga za zadovoljstvo, pošto se nakon nekoliko poprilično loših sezona u Seriji A, njihova ekipa u ovom trenutku nalazi na desetom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na sedmoplasirani Juventus.
U prošlom kolu su Zebre ostvarile veoma važan trijumf na gostovanju kod Empolija, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Milanu visi plasman u Ligu šampiona, pošto su Rosoneri ponovo vezali dva meča bez trijumfa, ali se i pored toga ova ekipa i dalje nalazi na četvrtom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Italije samo remizirao na svom terenu protiv Salernitane, ali to na njihovu sreću nije iskoristila Roma koja je poražena na domaćem terenu od Sasuola.
Vreme je za jednu dobru partiju Milana, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 uz fantastičnu kvotu 2.22 u CircusBetu.

Sampdorija – Verona – GG @ 2.05 u Maxbet

Ni oni najveći pesimisti sasvim sigurno nisu mogli da pretpostave da će Sampdorija pružati ovako loše partije u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A i nažalost kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo izabranike Dejana Stankovića naredne sezone gledati u Seriji B.
Trenutno se Đenovljani nalaze na poslednjem mestu na tabeli, a i pored toga što je Sampa u prošlom kolu pružila ozbiljan otpor Juventusu, ovaj tim je poražen u Torinu rezultatom 4:2, a taj meč je obeležilo nekoliko spornih sudijskih odluka, i to sve na štetu gostiju iz Đenove.
U goste Sampi stiže Verona koja takođe ima dosta problema i nije isključeno da i ovu simpatičnu ekipu naredne sezone gledamo u Seriji B.
Trenutno se Darko Lazović i drugari nalaze na osamnaestoj poziciji a u prošlom kolu je tim sa Bentegodija na svom terenu remizirao protiv Monce, kada je bilo 1:1.
Oba tima žele trijumf, a sve to obećava golove na obe strane, pa je topla preporuka igra GG koju Maxbet ceni sa kvotom 2.05.

Fiorentina – Leće – 1 @ 1.65 u Mozzartbet

Fiorentina je juče obezbedila plasman u četvrtfinale Lige konferencija, i kako sada stvari stoje deluje da je Viola jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje trofeja u trećem po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju.
Kada je Serija A u pitanju, u ovom trenutku se izabranici Vinčenca Italijana nalaze na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji, a treba biti realan pa priznati da Nikola Milenković i drugari u poslednje vreme igraju zaista sjajno.
Naime, Fiorentina je vezala čak tri trijumfa, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu na gostovanju kod Kremonezea kada je bilo 0:2.
Leće ćemo kako sada stvari stoje i naredne sezone gledati u Seriji A, i pored nešto slabijih partija u poslednje vreme, pošto je tim sa stadiona “Via del Mare” vezao čak tri poraza.
Vrlo lako se može desiti da Viola nastavi sa sjajnim partijama i zabeleži i četvrti uzastopni trijumf, za šta je Mozzartbet pripremio kvotu 1.65.

Torino – Napoli – 3+ @ 2.25 u Meridianbet

Generalno, fudbaleri Torina igraju solidno ove sezone, a trenutno se ekipa koju sa klupe predvodi Igor Jurić nalazi na osmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na svog gradskog rivala, ekipu Juventusa, koja drži sedmu poziciju.
U prošlom kolu su popularni Bikovi ostvarili trijumf na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Lećea, a taj susret na stadionu “Via del Mare” je završen rezultatom 0:2.
Napoli je sredinom nedelje ostvario novi trijumf nad Ajntrahtom i došao do plasmana u četvrtfinale Lige šampiona, a ako uzmemo u obzir da je tim sa Vezuva na pragu novog Skudeta, moramo reći da se radi o jednoj nestvarno dobroj sezoni Napolitanaca.
U prošlom kolu je ova ekipa u derbiju kola savladala Atalantu, pošto je taj susret na stadionu Diego Armando Maradona završen rezultatom 2:0.
Deluje da bi ovaj susret u Torinu mogao da donese dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ uz sjajnu kvotu 2.25 u Meridianu.

Lacio – Roma – X @ 3.05 u CircusBet

Ovo kolo nam donosi i “Derbi dela Kapitale” pošto će snage odmeriti Lacio i Roma. Nažalost, Lacijali su juče i definitivno ispali iz Lige konferencija, i to nakon novog poraza od AZ Alkmara, pa će se sada sasvim sigurno Sergej Milinković-Savić i drugari fokusirati na plasman u Ligu šampiona.
Kako sada stvari stoje Rimljani su na pravom putu da do toga i dođu pošto se u ovom trenutku četa Maurisija Sarija nalazi na trećem mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na četvrtoplasirani Lacio.
Sa druge strane, Roma je za razliku od Lacija uspela da se domogne četvrtfinala Liga Evrope, ali je Vučica u prošlom kolu doživela neočekivani poraz u prvenstvu od Sasuola, u jednom spektakularnom susretu na Olimpiku koji je završen rezultatom 3:4.
Trenutno se izabranici Žozea Murinja nalaze na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Milan.
I jedni i drugi su ove sezone približnog kvaliteta, pa ne treba apsolutno nikoga da iznenadi ukoliko nam veliki derbi Rima ovog puta ne donese pobednika. Kvota na nerešen ishod u kladionici CircusBet iznosi 3.05.

Inter – Juventus – X2 @ 1.82 u Meridianbet

Centralni meč 27. kola italijanske Serije A se igra na stadionu “Đuzepe Meaca” gde će fudbaleri Intera ugostiti Juventus.
Inter je sredinom nedelje uspeo da odoli na gostovanju kod Porta, čime je ova ekipa došla do plasmana u četvrtfinale Lige šampiona, što je veliki uspeh za Neroazure, koji ni blizu tako dobro ne igraju u Seriji A, iako se još uvek nalaze na drugom mestu na tabeli.
Naime, u prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija poraženi na gostovanju kod Specije, a taj meč u Liguriji je završen rezultatom 2:1.
Juventus je poput Intera došao do plasmana u četvrfinale, ali Liga Evrope, i utisak je da su Bjankoneri jedni od glavnih favorita za osvajanje drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Što se tiče Serija A, tim iz Torina je u prošlom kolu uz dosta muke na svom terenu savladao Sampdoriju, u meču na kom smo videli čak šest golova, pošto je na kraju bilo 4:2.
Inter ima dosta problema u Seriji A u poslednje vreme, dok Juventus od kako je kažnjen oduzimanjem bodova igra na jednom veoma visokom nivou, i mišljenja smo da će ova ekipa uspeti da odoli Interu na stadionu “Đuzepe Meaca” pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 uz kvotu 1.82 u Meridianbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.