Tiket dana (petak, 17.03.2023)

Tiket dana

Ovo je poslednji vikend pred prvu reprezentativnu pauzu u 2023. godini. Narednog vikenda ponuda će biti znatno siromašnija pa treba iskoristiti naredna tri dana. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Menhengladbah – Verder – 1,2+ @ 2.23 u Meridianbet

Izgleda da u Nemačkoj i dalje važi ona kletva da ko pobedi Bajern ili ispadne ili mu sezona bude za zaborav. Menhengladbah neće ispasti, ukoliko se ne desi čudo, ali će i ova sezona biti bačena u vetar. Posle trijumfa nad šampionom od 3:2 Borusija ne da nije pobedila, nego na tri uzastopna meča nije dala ni gol. Porazi su doživljeni u Majncu 4:0 i Lajpcigu 3:0, dok su na svom Borusija parku igrali bez golova protiv Frajburga. Sada u Menhengladbah dolazi Verder koji je poslednji put ovde gostovao pre više od dve godine. Zeleni iz Bremena su prošlu sezonu proveli među drugoligašima, ali mogu u potpunosti da budu zadovoljni kako se odvija ova povratnička. Nalaze se na 11. mestu sa 30 bodova, koliko ima i njihov sadašnji rival, koji je jedno mesto iznad samo zbog bolje gol razlike. Nije u najboljoj formi ni Verder, u prethodnih pet kola upisali su samo jedan trijumf i čak četiri poraza. Smatramo da je Menhenglabah ipak kvalitetniji tim, a želeće i osvetu za potpu iz jesenjeg dela kada su na Vezeru izgubili sa 5:1. Uz pobedu Menhengladbaha dodajemo i dva gola na domaćina, pa se za kombinaciju 1,2+ dobija se kvota 2.23 u kladionici Meridianbet.

Serkl Briž – Genk – GG3+ @ 2.06 u Meridianbet

Lider belgijske Župiler lige iskoplikovao je svoju situaciju porazom od Rojal Uniona u prethodnom kolu. Sada timu iz Brisela beže samo pet bodova, a posle još pet rundi u regularnom toku, ostaje i šest kola u plej-ofu i još dva međusobna okršaja sa aktuelnim vicešampionom. Izgledalo je u jednom trenutku da je prvenstvo rešeno i da će pehar iz vitrina Klub Briža preći u Genk, ali je i prošle sezone tadašnji lider Rojal Union ispustio veliku prednost u finišu. Neverovatno zvuči podatak da je Genk u prethodnih pet kola pobedio samo jednom, uz dva poraza i dva remija, pa su i ovih pet bodova odlična prednost u kakvoj su formi. na teškom ispitu biće i u ovom kolu, poslednjem pred pauzu u prvenstvu. Idu u Briž, ali ne kod aktuelnog prvaka, već Serkl Briža. Ovaj tim je imao osam utakmica u nizu bez poraza, ali ga je prekinuo u prošlom kolu porazom u Briselu od Anderlehta. Bila je to bitka za 8. mesto, poslednje koje vodi u doigravanje za Evropu, ali Serkl Briž još uvek ima bod više od velikana iz Brisela. Jesenas je bilo 2:1 za Genk, a prethodni duel u Brižu završen je remijem 2:2. I sada očekujemo golove, oba tima će igrati na pobedu i predlog je GG3+. Za ovaj tip kvota je 2.06 u kladionici Meridianbet.

APOEL – Pafos – 1 @ 1.96 u Meridianbet

Na Kipru je već krenuo plej-of i prvih šest timova nakon regularnog dela sezone bore se za tittulu. U najboljoj poziciji je APOEL koji je lider i koji ima tri boda više od AEK-a iz Larnake i šest od Arisa iz Limasola. Na četvrtom mestu je tim Pafosa, možda i najprijatnije iznenađenje ove sezone. Pafos je na početku bio vodeći tim, beležio je sjajne rezultate ali je popustio u nekom prethodnom periodu, ali nije ugrozio svoj plasman u plej-of. Boriće se Pafos za plasman u evropske kupove, i tako debituju u društvu poznatih timova sa Starog kontinenta. Pafos nije pobedio još od 8. februara, ali je sada u seriji od četiri uzastopna poraza, tri u ligi i jednog u kupu. Nije ni APOEL slavio u prošlom kolu, i oni su remizirali, ali na gostovanju kod Omonije. U dva međusobna okršaja ove sezone APOEL je uspešniji. U Nikoziji je bilo 1:1, ali je u Pafosu slavio APOEL sa 2:1. Verujemo i sada u jedinicu, domaćin je prvi favorit za šampionsku titulu, a Pafos će pokuašti da makar zadrži ovu četvrtu poziciju. Za pobedu APOEL-a kvota je 1.96 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 9.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.