Tiket dana (subota, 18.03.2023)

Tiket dana

Naredne subote žalićemo za ovakvom ponudm kakva je danas. Podsećamo, od ponedeljka slede ”sušni” dani, i takvi će biti sve dok se ne okonča prva reprezentativna pauza u 2023. godini. Ovo je naš predlog za subotu, a kvote su bile ovakve u trenutku sastavljanja tiketa.

Hofenhajm – Herta – T12+ @ 2.05 u Mozzartbet

Utakmica u Sinshajmu imaće ogroman značaj za oba tima. I Hofenhajm i Herta se grčevito bore za opstanak a ishod te borbe umnogome će zavisiti od toga kako će se završiti ovaj duel. Hof je od tima koji je bio kandidat za Ligu šampiona stigao do poslednjeg mesta na tabeli pred ovaj meč. Nije ni čudo kada se zna da su poslednji put pobedili 14. oktobra. U drugom delu sezone osvojili su samo jedan bod, a sada su u seriji od sedam uzastopnih neuspeha. Nije ni Herta u značajno boljoj situaciji, oni jesu van zone ispadanja, ali od Hofenhajma imaju samo dva boda više, pa bi se već posle ovog kola sve moglo preokrenuti. Nije Herta ponedila Majnc na svom terenu u prošlom kolu, a morala je. Priliku za popravni imaju u Sinshajmu, ali se nama čini da domaćin prekida crni niz. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.05.

Kortrajk – Klub Briž – 2 @ 1.80 u Mozzartbet

Još uvek aktuelni šampion Belgije okončao je svoju evropsku misiju i sada se u potpunosti može okrenuti obavezama u Župiler ligi. Za titulu su, sva je prilika, zakasnili, ali za početak moraju da obezbede učešće u plej-ofu, pošto im i ono visi u preostalih pet kola. Klub Briž je prošle sedmice zabeležio važan trijumf nad Standardom iz Liježa, pa mu je sada glavni konkurent u bici za 4. poziciju odlični Gent koji ima samo bod manje. Ekipa Kortrajka je u donjem delu tabele, bore se za opstanak, a trenutno su prvi tim iznad crte, doduše sa tri boda više od Ostendea, prve ekipe u zoni ispadanja. Klub Briž je znatno bolji tim od Kortrajka, ali nam se čini da su ostali potpuno bez samopouzdanja, jer kako drugačije objasniti nedavni poraz od Ostendea. Ipak, ne smeju da se kockaju sa svojim plasmanom u plej-of, pa će zato morati da pobede na ovom gostovanju. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.80

Milvol – Hadersfild – 1 @ 1.50 u Mozzartbet

Lavovi su posle nezgodnog poraza od Noriča na svom terenu uspeli da pobede u naredne dve utakmice, u toku pretgodne sedmice, i ponovo se ustale u zoni plej-ofa. Milvol je na 6. mestu, samo 4 boda ima manje od trećeplasiranog Midlzboroa, ali nam se čini da je drugoplasirani Šefild junajted sa 10 bodova prednosti ipak nedostižan. Ekipa iz Londona moraće kroz plej-of da pokuša da dođe do Premijer lige, ali ni taj plasman nije još siguran. I kad pobeđuju Milvol to radi sa golom razlike, poslednji put su slavili sa više od jednog gola još 1. januara protiv Roterama. Njihvo rival, ekipa Hadersfilda, je na putu ka Ligi 1. Prošle sezone su Terijeri igrali finale plej-ofa protiv Notingema Foresta, izgubili ga, pa su sada Šumari u eliti, a oni polako klize ka trećoj ligi. Eto šta jedan gol može da promeni. Hadersfild neije pobedio na prethodnih pet kola, a tek u sredu su postigli jedini gol u tom intervalu kada su remizirali sa Noričom. Nalaze se na pretposlednjem mestu sa šest bodova manje od prvog tima iznad crte. Predlog je jedinica, a za nju se dobija koeficijent koji iznosi 1.50 u kladionici Mozzartbet.

Sošo – Grenobl – 1 @ 1.75 u Mozzartbet

Biće žestoka borba za drugo mesto i plasman u elitu u preostalih 11 kola francuske Lige 2. Timovi koji računaju na to su i Sošo i Grenobl, mada je po nama Sošo znatno ozbiljni pretendent. Domaćin je bez poraza na poslednjih osam kola, s tim da su u prethodnih pet pobedili samo jednom. Ipak, kada se pogleda spisak rivala i to da su igrali sa dve prvoplasirane ekipe, ne može im se mnogo zameriti. Grenobl je malo popustio, niz od četiri kola bez pobede prekinuli su prošle sedmice trijumfom nad Anesijem, a u ovom periodu su ispali i iz Kupa Francuske porazom od Liona. Sošo meč dočekuje na 3. mestu sa 46 bodova, jednim manje od Bordoa i čak deset od vodećeg Avra. Grenobl je sakupio 41 bod i trenutno je na 6. mestu. Jesenas je Grenobl slavio protiv Sošoa 1:0, a sada očekujemo revanš. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.75.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 9.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.