Tiket za veče (subota, 18.03.2023)

tiket dana

Bogato je ponudom i subotnje veče za razliku od naredne sedmice. Kvote iz tiketa ne bi trebalo da se menjaju.

Udineze – Milan – 2 @ 2.35 u MaxBet

Veliki kiks napravio je Milan u prošlom kolu remijem sa Salernitanom na svom San Siru i to moraju da nadoknade u Udinama. Poslednje gostovanje su izgubili, bilo je to u Firenci, i smatramo da je vreme da zaliče na tim koji je, još uvek, zvanični šampion. U narednom periodu posvetiće se Ligi šampiona, ali da bi i naredne jeseni igrali u ovom takmičenju, moraju u Seriji A biti među četiri najbolja tima. Udineze nema neki poseban motiv i svakako će ostati u sredini tabele. Za dvojku se dobija kvota 2.35 u MaxBet Bonus Tipu.

Darmštat – Kajzerslautern – 1 @ 1.88 u MaxBet

Hajdenhajm je u petak uveče preuzeo lidersku poziciju od Darmštata ali je dobra vest za fudbalera iz gradića pored Framkfurta stigla u subotu u rano popodne. Hamburger nije uspeo da pobedi Kil na svom terenu i sada bi Darmštat mogao da mu umakne na tri boda razlike i opet se vrati na vrh. Kraljevi su imali ambiciu da se posle samo jedne sezone u Cvajti presele iu elitu, ali će morati još da sačekaju. Imaju deset bodova manje od trećeplasiranog Hamburgera i sumnjamo da se to može sustići. Jedinica je predlog, a kvota je 1.88 u kladionici MaxBet.

Standard – Varegem – 1 @ 1.75 u MaxBet

Poraz Klub Briža u Kortrajku opet je otvorio šansu za Standard da može do četvrtog mesta u Župiler ligi. Ako pobede Varegem imaće samo bod manje od aktuelnog šampiona. Međutim, ispred njih su i Gent i Vesterlo, pa će se ove četiri ekipe boriti za poslednju kartu za plej-of u preostala četiri kola. Varegem je u teškoj situaciji, nalaze se na pretposlednjem mestu i videćemo mogu li do slamke spasa. Predlog je pobeda domaćina, a za jedinicu se dobija koeficijent 1.75 u kladionici MaxBet.

Ponferadina – Alaves – 2 @ 2.00 u MaxBet

Alaves je slabim igrama u prethodnim kolima malo izgubio korak sa timovima koji se bore za direktan plasman u La Ligu. Baskijci su bez pobede na tri poslednje utakmice, nisu dali ni gol, ali su i primili samo jedan. Baskijci su pali na 5. mesto, ali imaju samo pet bodova manje od vodećeg Eibara. Ponferadina je u zoni ispadanja, prva je ispod crte, ali ima solidnih šest bodova zaostatka za Hihonom koji je ispred njih. Oba tima moraju da igraju na pobedu, a gosti su svakako kvalitetniji. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija kvota koja iznosi 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 15.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.