Tip dana: Inter – Juventus: Čekajući evropske bitke Inter i Juve rešavaju domaća pitanja!

Utisak je da odavno nije bila ovako dobra ponuda za klađenje, kao što je to slučaj ove nedelje, a sve to pred dvonedeljnu reprezentativnu pauzu.
U moru zanimljivih mečeva za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na stadionu Đuzepe Meaca gde će snage odmeriti Inter i Juventus.
Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Inter: Neroazurima visi plasman u Ligu šampiona!

Svakako da smo od Intera dosta više očekivali u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak osamnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli, pa po svemu sudeći ni ove godine od Skudeta neće biti ništa.
U prošlom kolu su Neroazuri ponovo neprijatno iznenadili sve svoje navijače, pošto je drugoplasirani tim na tabeli na gostovanju kod Specije doživeo novi poraz, a taj duel u Liguriji je završen rezultatom 2:1.
Bio je to ukupno osmi poraz Intera u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala, a čak šesto u gostima gde milanski gigant ima ogromnih problema.
Međutim, i ove sezone Neroazuri igraju odlično na svom stadoinu, pošto je do sada ova ekipa odigrala trinaest mečeva na Đuzepe Meaci i ostvarila jedanaest trijumfa i dva poraza.
Poslednji duel na svom stadionu nekadašnji šampion Italije je odigrao početkom marta protiv Lećea, i bez većih problema slavio sa 2:0.
Ipak, treba napomenuti da fudbaleri Intera u veoma lepom raspoloženju dočekuju ovaj meč protiv Juventusa, pošto je milanski gigant sredinom nedelje došao do plasmana u četvrtfinale i to nakon remija na gostovanju kod Porta, kada nije bilo golova.
Treba biti realan pa priznati da je italijanski predstavnik imao dosta sreće u tom dvomeču, a pogotovu to mislimo na sudijsku nadoknadu duela na Dragau, kada je prvo Taremi pogodio stativu, a onda i Marko Grujić prečku, i na sreću Intera, na kraju je ostalo 0:0.
Utisak je da je nekadašnji osvajač Lige šampiona dosta dobro prošao i na žrebu, pošto je za protivnika u četvrtfinalu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja Inter dobio Benfiku.
Pobednik tog duela se ukršta sa pobednikom dvomeča Napoli – Milan i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da makar jednu italijansku ekipu vidimo u velikom finalu, što bi bio jasan pokazatelj da se Serija A polako ali sigurno vraća na velika vrata.
Za kraj, kada su u pitanju izostanci za ovaj duel, Simone Inzagi ovog puta neće moći da računa na Bastonija, Gosensa i Dalbera.

Juventus: Odlične partije u poslednje vreme!

Sve je nekako teklo dobro dok Juventusu sredinom šampionata nisu oduzeti bodovi, a podsećamo vas da se pre toga Stara dama nalazila na poziciji koja vodi u Ligu šampiona.
Trenutno je stanje takvo da se jedan od najtrofejnijih italijanskih klubova nalazi na sedmom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na šestoplasiranu Atalantu, a zanimljivo je da nije bilo one kazne od čak petnaest bodova minusa, Juve bi se u ovom trenutku nalazio na drugom mestu na tabeli uz sasvim realne šanse da naredne sezone zaigra u najkvalietnijem evropskom klupskom takmičenju.
Inače, u prošlom kolu su Bjankoneri uz dosta muke slavili na svom terenu protiv Sampdorije, a taj deul je završen rezultatom 4:2, i treba napomenuti da je Stara dama pored četiri postignuta gola mogla da postigne barem još toliko, međutim, izostala je dobra realizacija.
Jedina nada za Juventus da i naredne sezone nastupa u Ligi šampiona je da dođe do trofeja u Ligi Evrope, a kada se sve sabere i oduzme deluje da to ne bi bilo iznenađenje, pošto Stara dama pruža sjajne partije u poslednje vreme u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju.
Poznato je da je Juve u šesnaestini finala eliminisao nimalo naivnu ekipu Nanta. Prvi duel u Torinu je završen bez pogodaka, a onda su Dušan Vlahović i drugari odigrali sjajnu partiju na gostovanju kod francuskog tima i bez većih problema slavili sa 0:3.
Usledio je dvomeč sa Frajburgom, koji ove sezone ima veoma zapaženu ulogu u nemačkom prvenstvu. Oba meča je italijanski predstavnik odigrao izuzetno zrelo i oba puta upisao trijumfe. Na domaćem terenu je bilo 1:0, dok je u Nemačkoj “Stara dama” slavila sa 0:2, što znači da izabranici Masimilijana Alegrija na tri poslednja susreta u Ligi Evrope nisu primili gol.
Za protivnika u četvrtfinalu, Juventus je dobio Sporting, koji je iz daljeg toga Liga Evrope eliminisao Arsenal, što najbolje govori o kvalitetu tima iz Lisabona.
Masimilijano Alegri čitavim tokom šampionata ima ogromnih problema sa povređenim i odsutnim fudbalerima, a popularni Maks ovog puta neće moći da računa na Pogbu, Bonućija, Milika, Aleks Sandra, Pitersa, Ihatarena i Keana koji je dobio crveni karton na gostovanju kod Rome.

Naš predlog

Pre svega, evidentno je da se radi o jednom izuzetno teškom meču za prognoziranje, a mišljenja smo ipak da Stara dama neće doživeti poraz na ovom susretu pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.78.

Ne treba ovde očekivati previše pogodaka, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom od 0-2 gola koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74.

Za kraj, apsolutno nikog ne bi smelo da iznenadi ukoliko se ovaj meč na stadionu Đuzepe Meaca na kraju završi bez pobednika, pa vam predlažemo da odgrate X uz fantastičnu kvotu u Meridianu 3.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.