SRBIJA POČINJE BITKU ZA EURO 2024: Ovo je najveća kvota na svetu da „Orlovi“ prolaze grupu – iskoristite je!

Srbija startuje kvalifikacije za EURO 2024 – podrži “Orlove” uz novi patriotski tiket!

Srbija ove večeri započinje kvalifikacije za EURO u Nemačkoj 2024. godine, a prvi meč će odigrati u Beogradu protiv Litvanije, od kojeg nas dele samo sati.

Podsetimo, tri dana kasnije Orlovi putuju u Podgoricu gde će rival biti Crna Gora, a u grupi G nalaze se još Mađarska i Bugarska.S obzirom na jačinu rivala, te određene statističke parametre, poznati sajt “We global football” izračunao je da su Dušan Tadić i drugovi treći favoriti za direktan odlazak na kontinentalni šampionat.

Veće šanse se daju još samo Portugaliji i Danskoj koje takođe imaju nešto lakše rivale u kvalifikacionoj grupi. Srbiji se daje čak 97,64 odsto šansi da ode na EURO, a iza slede Švajcarska, Mađarska, potom Hrvatska, Belgija, Engleska, Poljska i Italija koji kompletiraju prvih 10.

U to ime, sportska kladionica Meridian donosi kvotu 1.95 da će Srbija zauzseti prvo mesto u grupi G.

Ali, da ne trčimo pred rudu – hajde da prvo pređemo prvu prepreku.

Litvanija je stigla u Beograd, Srbija važi za favorite, a kakva je statistika u dosadašnjim međusobnim susretima?Do sada smo videli sedam međusobnih mečeva. Ono što ohrabruje jeste što Srbija ima šest pobeda, a Litvanija je slavila samo jednom – 2009.

godine.Najsvežija sećanja su z 2019. godine, kada su se “Orlovi” i Litvanci sastali takođe u kvalifikacijama za EURO, a Srbija je tada upisala dva trijumfa, 4:1 i 2:1.Da li će tako biti i ovog puta? Bukmejkeri Meridiana veruju da hoće.

Kvota na pobedu izabranika Dragana Stojkovića Piksija je 1.10, dok su Litvanci apsolutni autsajderi, pa je kvota na njihov potencijalni trijumf 29. Dakle, na “Orlovima” je da nas obraduju i da pokažu svoje znanje i kvalitet, a na vama da uživate u fudbalskom spektaklu i to isključivo uz Meridian!

Ponuda dana stiže iz Meridiana: ekskluzivna promocija za sve koji se registruju na meridianbet.rs sajt – svako ko danas otvori nalog na zvaničnom sajtu ili putem mobilne aplikacije dobija BONUS OD 2.000 RSD ZA ONLINE KLAĐENJE, bez ikakvih uslova! Ovo je sjajna prilika da unapredite svoje navijanje i učinite ga još uzbudljivijim.

Sve što je potrebno da uradite je da prilikom registracije unesete promo kod ORLOVI i na vaš nalog će odmah biti uplaćeno 300 besplatnih spinova na igri White Wild Whale, dok će bonus od 2.000 RSD stići narednog dana do 14 časova.

Nije potrebno da uplatite depozit kako biste osvojili ovaj fantastičan bonus. Ali, važno je da znate da bonus 2.000 RSD važi samo danas i zato brže – bolje pravac meridianbet.rs!

Navijajmo za Orlove, navijajmo za Srbiju! Iskoristite ekskluzivnu ponudu na meridianbet.rs sajtu – hajde da zajedno slavimo uspeh naše reprezentacije i učinimo ovaj petak nezaboravnim danom za sve navijače Srbije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.