Tiket dana: Poeni igrača

Još pet utakmica Evrolige igraju se u ovom 30. kolu. Nardne sedmice nas očekuje duplo kolo i nova uzbuđenja. Predložene kvote i granice mogu biti izmenjene.

Džejms Naneli – Poeni + (granica 9,5) @ 1.90 u MaxBet

Kako se sezona bliži kraju Naneli je sve bitni štaf u igri Partizana. U početku nije opravdao očekivanja, pogotovo jer se radi o iskusnom, dugogodišnjem evroligaškom igraču, za koga se verovalo da će biti jedan od nosilaca. Jedno vreme je minutažu dobijao na kašičicu, a osim trojke za pobedu protiv Efesa, malo je toga po čemu će se taj period pamtiti. Čini se da je trojka u poslednjoj sekundi u Splitu preokrenula njegovu sezonu. Posle tog meča je u pobedi nad Virtusom ubacio 18 koševa, 10 je dao Milanu, a protiv Efesa je odigrao jedan od najboljih mečeva sa 16 poena, ali u najbitnijm momentima. Protiv Olimpijakosa će biti neophodan još jedan njgov dobar učinak i verujemo da će uspeti da bude dvocifren. Granica je na 9,5 poena, a kvota za (+) iznosi 1.90 u kladionici MaxBet.

Šekil Mekisik – Poeni + (granica 9,5) @ 1.90 u MaxBet

I ovaj američki bek igra mnogo bolje kako sezona odmiče. Imao je i ranije odličnih partija, poput one kada je Virtusu ubacio 21 koš, ali je nekako bio nestalan. Sada je gotovo redovno dvocifren. U pobedi nad Žalgirisom učestvovao je sa 18 poena, odličan je bio i u trijumfima nad Bajernom i Barselonom, kada je ubacivao 15 odnosno 16 poena. Naravno da je prva haubica Pirejaca Saša Vezenkov, ali i Mekisik je sve veća uzdanica trenera Barcokasa. Imaće bekovi Partizana dosta problema sa njim, on prosečno ubacuje 8,3 poena u Evroligi, ali ponavljamo, u mnogo je boljoj formi nego na startu. Očekujemo da bude s dvocifrenim učinkom pa predlažemo (+) poene. Za više od 9,5 koševa kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Jam Madar – Poeni + (granica 5,5) @ 1.90 u MaxBet

Plejmejker Partizana nije se proslavio u Istanbulu, mada je Obradović sa njim u petorci započeo meč. Početka petorka napravila je veliki minus, koji su zamne uspele da stignu i prestignu, pa Izraelac više nije ni ulazio u igru i ostao na samo 2 ubačena ponea, za nešto više od pet minuta igre. Svoju šansu u tom meču iskoristio je Aleksa Avramović, a pored njih dvojice na mestu organizatora je i Dante Egzum. Moraće da igraju sva trojica, Olimpijakos ima iskusnog Slukasa i odličnog Volkapa na mestu plejmejekera, a Madar mnogo bolje igra uz huk sa tribina. Obično započeinje meč, i ako mu krene, ume da bude veoma uspešan. Tako je Feneru i Monaku ubacio po 15 koševa, mada mu je prosek znatno manji i u Evroligi iznosi 6,2 poena. Sada je granica na 5,5 koševa i očekujemo da će to prebaciti. Za (+) poene koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.90.

Šabaz Nejpir – Poeni + (granica 15,5) @ 1.90 u MaxBet

Da je Nejpir samo malo ranije došao u grad mode, Milano bi sigurno bio u Top 8 i pretio odlaskom i na završni turnir. Ni sada Olimpija nije bez izgleda, ali bi moralo dosta toga da se poklopi u poslednjim kolima, pored uslova da oni dobiju svih pet preostalih mečeva. Mesinin tim je u najboljoj formi od svih ekipa u ovom momentu. U poslednjih osam kola imaju sedam pobeda i poraz u Madridu od Reala, veoma tesan. U zaostalom meču, u utorak, pobedili su Fenerbahče u Istanbulu i sačuvali plamičak nade u povoljan ishod. Nema svrhe podsećati na sve probleme sa kojim su se sretali od starta sezone. U međuvremenu su doveli dvojicu košarkaša, Timotija Luvavua i Šabaza Nejpira. Ovaj drugi je preuzeo sve konce igre u svoje ruke i na osam odigranih utakmica u dresu Olimpije daje više od 15 poena u proseku. Najbolji mečevi su mu bili u Valensiji, kada je učestvovao sa 28 poena i nedavno u Istanbulu, kada je Feneru ubacio 26. Olimpija je favorit protiv Bajerna, a pošto su Pengos, Šilds i Hal van parketa zbog povreda, opet će Nejpir imati svoj šou. Granica je na 14,5 poena, a za (+) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 13.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.