Tiket dana (petak, 24.03.2023)

Tiket dana

Kvalifikacije za naredni EURO biće u centru šađnje i danas, mada će se igrati i u nižim ligama Francuske, Nemačke i Španije. Predložene kvote mogu biti izmenjene u nekom trenutku.

Češka – Poljska – GG3+ @ 2.50 u Mozzartbet

Grupa E verovatno je najslabija u ovim kvalifikacijama. Pored ove dve selekcije koje se sastaju na stratu, tu su još Albanija, Moldavija i Farska Ostrva. Jasno je da su Poljaci i Česi veliki favoriti za dve prve pozicije i odlazak u Nemačku. Poljska bi tako nastavila niz odlazaka na velika takmičenja, ali oni tamo nisu imali previše uspeha u poslednjih par decenija. Istina, u Kataru su prošli grupu ali dalje od osmine finala nisu mogli, pošto su se namerili na Francusku. Knedličke nisu išle ni na ovaj Mundijal, a imali su očajna izdanja u Ligi nacija i ispali su iz A divizije. Po svemu, Poljska je favorit u ovom meču ali ne treba zanemariti želju Čeha da pred svojim navijačima pobedom započnu ciklus. Adute imaju i jedni i drugi, očekujemo napadačku igru i dosta golova. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 2.50 u kladionici Mozzartbet.

Švedska – Belgija – x2,2+ @ 1.73 u Mozzartbet

Selekcija Tri krune je na novom početku. Na Mundijal nisu išli a ispali su i iz A divizije u Ligi nacija, bili su polsednji u grupi iza Srbije, Norveške i Slovenije. Sada im je cilj da odu na EURO, a nalaze se u grupi u kojoj je nosilac Belgija, njihov prvi rival. Pored ove dve selekcije za dva mesta koja vode u nemačku takmičiće se još Austrija, Estonija i Azerbejdžan. Realno je da se za prva dva mesta bore Belgijanci, Šveđani i Austijanci. Dosta toga biće jasno posle ovog meča, Crveni đavoli dolaze u Skandinaviju posle loših izdanja u Kataru i ispadanja već u grupi. Otišao je i selektor Martinez, ali ako je neko kriv za prerani povratak kući, to je Romelu Lukaku koji je promašio one zicere protiv Hrvtaske u odlučujućem meču za prolaz. Novi selektor Belgije je Domeniko Tedesko i sigurno je da će želeti da svoj mandat počne pobedom. Šveđani su igrali odlično u prijateljskim mečevima u poslednje vreme i vezali su četiri pobede. Slavili su protivMeksika, Alžira, Finske i Islanda, ali su te utakmice jedno, a zvanični mečevi nešto drugo. Naš predlog je dipla šansa na goste, a golova bi trebalo da bude makar dva. Za x2,2+ kvota je 1.73 u kladionici Mozzartbet.

Moldavija – Farska Ostrva – x2,0-2 @ 1.97 u Mozzartbet

Zanimljivo je da su Moldavci i Farani bili u istoj grupi i u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru. U tom dvomeču bili su uspešniji Ostrvljani, pošto su slavili u svom Toršavnu sa 2:1, dok je u Moldaviji bilo 1:1. Te utakmice odlučile su o tome ko će biti poslednji u grupi, s obzirom da su obe selekcije bez izgleda za odlazak na veliko takmičenje kroz kvalifikacije. I sada sumnjamo da mogu nešto uraditi u konkurenciji Poljske. Češke i Albanije, ali svakako da će osvajati po neki bod. Njihova šansa je Liga nacija, u njoj su farani ostali u Ligi C pošto su zauzeli treće mesto iza Turske i Luksemburga, a ispred Litvanije. Moldavija je u najslabijoj diviziji, igrali su u konkurenciji Letonije, Andore i Lihtenštajna, i na kraju su bili drugi, sa istim brojem bodova kao i selekcija sa Baltika. Međusobni okršaji su najbolja prilika da ove dve selekcije osvajaju bodove, pa duel u Kišinjevu treba gledati u tom svetlu. Po nama je gost nešto bolji, o moldavskom fudbalu ne treba suditi po ekipi Šerifa u kojoj ionako ne igraju Moldavci. Predlog je dupla šansa na goste uz mali broj golova. Za x2,0-2 koeficijent iznosi 1.97 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 8.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.