Tiket dana (utorak, 28.03.2023)

Tiket dana

Još danas pratimo reprezentacije i čekamo petak i nastavak klupskim takmičenja. Biće nekoliko zanimljivih utakmica i ovog utorka. Kvote iz tiketa bile su važeće u momentu njegovog sastavljanja.

Gruzija – Norveška – 1x,0-2 @ 2.40 u Meridianbet

Veoma važan meč za poredak u ovoj grupi igra se u Batumiju. Gruzija nikako nije fudbalski autsajder, ni protiv najjačih selekcija, pa tako nije ni protiv Norvežana. Ova reprezentacija ima u svojim redovima čuudo od igrača, napadača Napolija Kvarackeliju, ali su i kao kolektiv veoma snažni. U Ligi nacija su ubedljivo slavili u C diviziji i ispred Bugarske i Severne Makedonije i plasirali se u B diviziju. U kvalifikacijama za Mundijal nisu bili toliko uspešni pa su španci trijumfovali u grupi, a Šveđani bili drugi. Imali su i tu dobrih rezultata, pobedili su Švedsku, slavili i u Prištini, a uzeli su bod Grcima u Atini. Njima je ovo prvi meč u ovom ciklusu, dok je Norveška već igrala u Šapniji i izgubila sa 3:0. Bez Erlinga Halanda ova skandinavska selekcija nije ista i ne verujemo da mogu da pobede u dalekom Batumiju. Naš predlog je dupla šansa na domaćina, a golova neće biti mnogo. Za 1x,0-2 kvota je u kladionici Meridianbet 2.40.

Rumunija – Belorusija – 1,2+ @ 1.81 u Meridianbet

Za Rumune su ove kvalifikacije izuzetno važne. Još jednom nisu igrali na Mundijalu a genmeracija koja je igrala u polufinalu EP-a za mlade je već stasala. Grupa u kojoj se nalaze nije slaba, ali ni preterano izazovna. Švajcarci su najveći favoriti, a Izrael, Rumunija i Kosovo bi mogli da se bore za drugo mesto. Na ruku Rumunima išao je rezultat prvog kola iz Izraela jer je domaćin remizirao sa selekcijom Kosova. Za to vreme Rumunija nije imala mnogo problema sa Andorom i slavila je u gostima 2:0. Belorusi nemaju čemu da se nadaju u ovoj grupi. Ne samo zbog svog upitnog kvaliteta već i činjenice da sve utakmice kao domaćini igraju u Novom Sadu. Tako je bilo i pre tri dana kada su Švajcarsku ugostili u ”srpskoj Atini” i dođiveli katastrofalan poraz od 5:0. Ne verujemo da će u Bukureštu moći da ostanu neporaženi, a u izvesnu jedinicu dodajemo dva gola domaćina. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.81.

Iksiter – Barnsli – 2 @ 2.44 u Meridianbet

U zaostaloj utakmici 26. kola engleske Lige 1 Iksiter dočekuje odlični Barnsli. Domaćin je u subotu bio više nego ubedljiv i pobedio Akrington sa čak 5:0, dok je Barnsli bio slobodan u toj nekompletnoj rundi. Gosti su u naletu, na ruku im idu i rezultati konkurenata, a posebno poraz Šefild Venzdeja od poslednjeplasiranog Forest Grina u nedelju. Sada Sove beže Barnsliju šest bodova i imaju utakmicu više, pa bi trijumfom u Iksiteru stigli na samo tri boda zaostatka za Jorkšircima koji su i dalje drugi. U Čempionšip idu dve prve ekipe, a pored ove dve kandidati su još vodeći Plimut i Ipsvič koji je treći. Barnsli je bez poraza na psoeldnjih 12 utakmica, na njima su ostvarili deset pobeda i samo dva remija i ne verujemo da će sada zastati. Povratak u drugu ligu je obaveza i za to su neophodne pobede. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent koji iznosi 2.44.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 10.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.