Tiket dana (četvrtak, 30.03.2023)

Tiket dana

Šta reći o današnjoj ponudi? Pa, ništa, videćete po predlozima, ali za utehu, od sutra se sve vraća na staro. Predložene kvote važile su u momentu kada smo pronašli mečeve.

Sakarijaspor – Ejupspor – 0-2 @ 1.85 u CircusBet

Pred nama je derbi turske druge lige, radi se o utakmici 29. kola u kojoj Sakarijaspor, četvrtoplasirani tim, dočekuje drugoplasirani Ejupsor. Domaćin je u tri prethodne utakmice uzeo maksimalan broj bodova, ali treba reći da je dve od te tri utakmice dobio službenim rezultatom 3:0. Radi se o mečevima protiv Malatije i Adane, timova koji su napustili takmičenje nakon onog katastrofalnog zemljotresa u februaru. Ako ništa drugo fudbaleri Sakarije su odmorni, igrali su samo tri utakmice u dva prethodna meča, dok je Ejupsor u tom intervalu pet puta izlazio na taeren, a i oni su jedna meč preskočili, onaj protiv Adane. U nedelju je Ejupspor pomalo neočekivano izbbio od Rizea na svom terenu minimalnim rezultatom i sada za Samsunom zaostaje četiri boda. U elitu će direktno dve prvoplasirane ekipe i verujemo da oni nemaju ništa protiv da ostanu na tom drugom mestu. Ugrožavaju ih Sakarija i Rize koji imaju po 4 boda manje, a Rize i jedan zasotali meč. Ejup je jesenas slavio sa 2:1, a do pre dve godine ove ekipe su vojevale u trećoj ligi. Biće tvrd meč sa malo golova, a za 0-2 gola koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.85.

Smouha – Ismaili – x @ 2.52 u CircusBet

Ovo je utakmica 21. kola egipatske elitne lige u kojoj domaća Smouha dočekuje ekipu Ismaili. Ovo je ujedno gradski derbi pošto su obe ekipe iz Aleksandrije, ali je domaćin znatno bolje pozicioniran na tabeli. Souha je trenutno na 9. mestu, zabeležili su po 6 pobeda i poraza uz čak 9 nerešenih rezultata. Što se Ismailija tiče oni se nalaze u zoni ispadanja, na pretposlednjem mestu sa istib brojem bodova kao i poslednji Haras. Međutim, Ismaili igra dobro u prethodnom periodu, nisu poraženi na sedam prethodnim prvenstvenih utakmica, ali je problem što su od tih sedam dobili samo jednu. U 20 odigranih mečeva oni su slavili samo dva puta i toj činjenici treba tražiti razloge njihovog slabog plasmana. Početkom decembra Smouha je slavila kao gost kod Ismailija 1:0, a ni sada ne očekujemo goleadu. Smatramo da gosti mogu ponovo do remija, sedmog u osam kola, pa je naš predlog x sa koeficijentom 2.52 u kladionici CircusBet.

Ocelul – Steaua Bukurešt – 2 @ 2.57 u CircusBet

U drugoj ligi Rumunije krenuo je plej-of. Za plasman u elitu bori se nekoliko poznatih ekipa koje su u ranijem periodu imale zapaženu ulogu u prvoj ligi. Pre svega tu je Staeau, tim koji nosi ime nekadašnjeg evropskog prvaka i koji se nije složio sa gubljenjem identiteta posle gašenja i prodaje tima kontroverznom biznismenu Điđiju Bekaliju. Poznat je i njihvo rival, tim Ocelula iz Galatija, nekadašnji učesnik evropskih kupova, a tu su i bivši velikan Dinamo iz Bukurešta i Poli Jaši. Odigrano je prvo kolo doigravanja, Steaua je slavila protiv tima Unirea Dej i sada je na vrhu tabele sa Poli Jašiem, obe ekipe imaju po 43 boda. Ocelul je poražen na startu doigravanja baš od Poli Jašija i to u Galatiju i njihove ambicije naglo su splasle jer sada imaju sedam bodova manje od vodećeg dvojca. Naravno, prve dve ekipe idu u elitu, ali i naredne dve će imati šansu kroz baraž. U regularnom delu sezone Steaua je pobedila Ocelul sa 1:0 i verujemo da je i sada bliža uspehu. Predlog je dvojka, za nju se u kladionici CircusBet dobija kvota 2.57.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 11.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.