Tiket dana (petak, 31.03.2023)

Tiket dana

Vratile su nam se lige i sada nema prekida do kraja sezone. Sledeće reprezentativno okupljanje je tek u junu, a do tada će se završiti prvenstva koja su u toku. Petak je samo uvod u prebogat vikend, a kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Varegem – Antverp – 2 @ 1.80 u Mozzartbet

Regularni deo prvenstva u belgijskoj Župiler ligi bliži se kraju. Ostala su još četiri kola i timovi se bore ili za plasman u plej-of ili za opstanak. Takva je situacija u ovom meču. Gosti su siguran učesnik doigravanja, nalaze se na trećem mestu ali mogu pokušati da dosegnu i drugo. Rojal Union im beži pet bodova, pa ako ne uspeju da ih stignu sada, moći će u plej-ofu i na taj način da obezbede nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Varegem ima mnogo veće probleme, nalazi se u zoni ispadanja i svaki bod može mu biti spasonosan. Prvi tim iznad crte beži im tri boda, ali ako Varegem nastavi sa slabim partijama i to će biti nedostižno. Već devet mečeva ne znaju za trijumf, ali su u poslednjem kolu pred pauzu uzeli bod Standardu u Liježu. Antverpu neće biti lako, ali su gosti mnogo bolji tim i trebalo bi da pobede. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.80.

Đenova – Ređina – 1 @ 1.62 u Mozzartbet

Sva je prilika da će se u poznatoj italijanskoj luci igrati prvoligaški fudbal i pored skoro izvesnog ispadanja Sampdorije. Ekipa Đenove je na putu povratka u Seriju A i sada je na drugom mestu sa pet bodova više od Sidtirola a šest od Barija. Ova dva tima, čini se, jedini mogu da im pomrse konce kada je druga pozicija u pitanju, s obzirom da je Frozinone već dosta odmakao na vrhu. Grifoni su na poslednjih sedam utakmica zabeležili pet pobeda i dva remija, a bez primljenog gola su na prethodnih pet mečeva. Svakako su favoriti i protiv Ređine, ukoliko su sačuvali formu od pre pauze. Gosti imaju tri poraza iza sebe a čak sedam u poslednjih osam kola. Možda ovo ne bude efikasan meč, pobeda je najbitnija i veruejmo da će domaćin do nje stići, na lakši ili teži način. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.62.

Dandalk – Šamrok – 1x @ 1.64 u Mozzartbet

Prvenstvo Republike Irske se tek zahuktava ali ima dosta promena u odnosu na ranije sezone. Najznačajnija se odnosi na ekipu Šamrok Roversa, šampiona u prethodne dve sezone. Oni su još bez pobede, a odigrano je šest utakmica. Imaju, istina, samo jedan poraz, ali i pet remija. Vodeći Bohemijans im već beži deset bodova i videćemo kako će se situacija razvijati dalje, ali je očigledno da Roversi više nisu tako dominantni. Pre početka njihove vladavine u šampionatu je dominirao Dandalk. Ova ekipa u poslednje dve godine nije bila na svom nivou, ali ovaj početak dosta obećava. Osvojili su 11 bodova iz šest kola, imaju tri pobede, dva remija i poraz od Bohemijansa u Dablinu. Ovo je prvi ovosezonski sudar dva najbolja irska tima poslednjih godina, a Dandalk bi mogao da iskoristi Šamrokove probleme. Naš predlog je dupla šansa na domaćina, a za 1x kvota je 1.64 u kladionici Mozzartbet.

Tun – Belincona – 1,2+ @ 1.65 u Mozzartbet

Ove sezone ulog u švajcarskoj Čelendž ligi je vei nego ikad. U elitu direktno idu dve ekipe a šansu će imati i trećeplasirani tim u baražu. Do sada nije bilo tako, ali se Super liga širi za dva tima i sadašnji drugoligaši pokušaće da iskoriste tu činjenicu i nađu se u društvu najboljih. Tun sigurno spada u ekipe koje planiraju povratak u elitu posle dve godine. Nisu dobro startovali ali sada su u odličnoj formi i u poslednjih sedam utakmica ne znaju za poraz. Trenutno su na petom mestu, ali ih od drugoplasiranog Vila deli samo sedam bodova. To je dostižno ako nastave sa pobedama, a meč sa Belinconom je jedan od onih koji se mora dobiti. Gosti su tek osmi, nemaju nikakve šanse da se bore za promociju, pa im je glavni cilj da izbegnu poslednje mesto na tabeli i baraž za opstanak u Čelendž ligi. Od poslednjeplasiranog Ksamaksa imaju sedam bodova više, ali može da ih brine forma i 12 uzastopnih utakmica bez pobede. Ovo je treći meč ove sezone između Tuna i Belincone, prvi je završen nerešeno, ali je Tun slavio kao gost. Sada će i kao domaćin, a uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina. Za 1,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet je 1.65.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.