Tiket dana (nedelja, 02.04.2023)

Tiket dana

Možda je današnja ponuda samo za nijansu slabija nego jučerašnja, ali utakmica je na sve strane, započinje i švedski šampionat. Predložene kvote bile su važeće u vreme sastavljanja tiketa.

Roma – Sampdorija – 1,2+ @ 1.90 u Mozzartbet

Rimljani su doživeli dva poraza u prethodna dva kola i ispali iz prve četiri ekipe. Ne zna se koji je poraz bio bolniji, da li onaj od Sasuola na Olimpiku kada su primili čak četiri gola, ili u čuvenom ”Derbiju Dela Kapitale” protiv Lacija. Sada je Roma na 5. mestu, ali glavni cilj ostaje plasman u Ligu šampiona. On je i dalje dostižan, Milan na četvrtom mestu beži samo bod, a dostižni su i INter i Lacio, samo je Napoli neprikosnoven i, možemo već sada reći, novi šampion. Na Olimpiko dolazi Sampdorija, a sva je prilika da naredne sezone neće biti duela ova dva tima. Ekipa iz Đenove je na putu ka Seriji B i u preostalih 11 kola trebalo bi da se desi čudo i da oni nadoknade 11 bodova, koliki je sada zaostatak za prvom ekipom iznad crte. U dosadašnjih 27 kola Samp je osvojio samo 15, pa se i po tome vidi koliko je četa Dejana Stankovića blizu spasa. Pobeda nad Veronom unela je optimizam, ali je Roma mnogo jači rival. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola Rimljana. Za 1,2+ koeficijent iznosi 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Verder – Hofenhajm – GG3+ @ 1.90 u Mozzartbet

Pobedom nad Hertom u prethodnom kolu Hofenhajm je prekinuo naduži post od kada su kročili u Bundelsigu. Ovaj tim je bio bez prvenstvene pobede od polovine oktobra, dakle, tačno pet meseci. Pre trijumfa nad Berlincima imali su niz od osam uzastopnih poraza, sedam u Bundesligi i jednog u DF kupu i bili su na poslednjem mestu na tabeli. To nije bio realan poredak, znajući kakav igrački kvalitet poseduje Hofenhajm, ali je Bundesliga takvo takmičenje da lako možete skliznuti u Cvajtu pre nego što se osvestite i shvatite šta se dešava. Čini nam se da se Hof osvestio u poslednjem trenutku i da će krenuti ka zoni spasa. Sada gostuju u Bremenu kod tima koji je iskusio ono što se njima sada dešava. Verder je prošlu sezonu proveo u Cvajti, ali je uspeo da se konsoliduje i vrati u elitu posle samo godinu dana. Sada Zeleni igraju mnogo bolje i ne preti ih nova selidba u niži rang. U prethodna tri kola su bez pobede, izgubili su u Augzburgu i na svom Vezeru od Leverkuzena, ali su, poamlo srećno i spretno, osvojili bod u Menhengladnahu pred pauzu. U prvom delu sezone Verder je slavio u Sinshajmu sa 2:1, a ne bi nas iznenadilo da se Hof revanšira u Bremenu. Ipak, sigurnije je na golove, a njih će biti na obe strane i barem tri ukupno. Za GG3+ kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

FC Kopenhagen – Nordsjeland – 1 @ 1.80 u Mozzartbet

U Danskoj je krenuo plej-of, a spisak učesnika pomalo je iznenađujući. Naravno da smo očekivali da FC Kopenhagen i Nordsjiland budu tu, ali nismo mogli da pretpostavimo da će jedan Mitjiland igrati plej-aut. Posle regularnog dela sezone Nordsjeland je u vođstvu sa 43 boda, ali mu Lavovi iz prestonice dišu za vrat sa samo bodom zaostatka. Ostatak mini-lige čine Viiborg, Orhus, Randers i Brondbi, ali nam se čini da će o tituli odlučivati upravo dve prvoplasirane ekipe. Zato je važnost ovog meča ogromna, i pored činjenice da se posle igra još devet utakmica. Ekipa iz Faruma je iskoristila to što nije igrala Evropu i maksimalno se fokusirala na domaće prvenstvo i od samog starta preuzela lidersku palicu. FC Kopenhagen je bio uporan pratilac, a u drugom delu sezone Lavovi su pobedili na svim utakmicama, pet u prvenstvu i jednoj u kupu, i prišli na samo bod zaostatka. Nordsjeland je imao neke propuste, poraz od Silkeborga i remi sa Lingbije, pa su od solidne prednosti spali na ovu minimalnu. Očekujemo da na Parkenu dođe do rokade na vrhu tabele i da FC Kopenhagen pobedom preuzme lidersku palicu. U regularnom delu šampionata bolji je bio Nordsjeland, slavio je u Farumu dok je na Parkenu bilo 1:1. Vreme je za prvu pobedu Kopenhagena, a za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 6.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.